Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ja imam Humixx case za S20, probaj da potražiš za S21. Odličan grip, tanka je, bolju masku nisam imao.

Oprostio bih joj klizanje samo da je nađem negde a da nije 50e!! U Mediamarkt je prošle godine mogla da se nađe kožna maska za prošlogodišnji model već za 10e (za s20 sam gledao) koji je 2020te izašao)...sada za s21 nažalost ni blizu cene.

Jel se isplati prelazak sa s20 plus na s21 plus? Do sada sam prelazio sa s6 edge plus na s9 plus, i sa s9 plus na s20plus i normalno da se primecivala razlika, da li ce i sada biti neke razlike ili cekati jos pa preci na s22 seriju

Ne isplati se nikako.

Ne isplati se uopste.
Ja cekam majski update i mozda uradim fr da osvezim tel malo, posto su na xda pozitivni komentari i svi su prezadovoljni.
Probao sam ja koznu masku i po meni je mnogo lose uradjena, ne vredi tih para.
Alcantara koju sam ima na s8+ je najbolja maska koju sam imao.
Sad imam rugged protection i jeste deblji tel, ali maska vredi svaku paru, whitestone je obavezan zbog zakrivljenog stakla i otiska prsta.

Uzimao bih možda S21+ ...

Sinoć sam se čuo sa sestrom na Floridi i ispalo je da bi mogla da mi kupi S21+ i pošalje po nekome ko je baš sada trebao krenuti ovamo, ali smo vidjeli da je tamo cijena $999...
A jesi ti siguran da ti je setra gledala S21 Plus a ne S22 plus?
Nesto mi se cena ucinila velikom za S21+ pa da pitam...

Ma kakav bestbyu, gledaj nešto na craigslist.org (naš kupujemprodajem).

Kod oficijelnih je jedino dobro u USA što fino plaćaju za trade-in odnosno stare modele.

Ne isplati se uopste.
Ja cekam majski update i mozda uradim fr da osvezim tel malo, posto su na xda pozitivni komentari i svi su prezadovoljni.
Probao sam ja koznu masku i po meni je mnogo lose uradjena, ne vredi tih para.
Alcantara koju sam ima na s8+ je najbolja maska koju sam imao.
Sad imam rugged protection i jeste deblji tel, ali maska vredi svaku paru, whitestone je obavezan zbog zakrivljenog stakla i otiska prsta.
Jel ovo cekas? Ja sinoc kupio s21u i dobio neko azuriranje.

Prilozi

• Screenshot_20220511-070337_Software update.jpg
    Screenshot_20220511-070337_Software update.jpg
    104.7 KB · Pregleda: 56
Jesi li ti postavljao u temi kako se zove aplikacija za RAW slike ili neko drugi? Ne mogu da se sjetim.

Jel se isplati prelazak sa s20 plus na s21 plus? Do sada sam prelazio sa s6 edge plus na s9 plus, i sa s9 plus na s20plus i normalno da se primecivala razlika, da li ce i sada biti neke razlike ili cekati jos pa preci na s22 seriju
Razmak od samo jedne godine je suviše mali da bi imao pravi "wow" efekat (da te novi uređaj oduva koliko je bolji od starog). Dve godine je malo bolje ali je i to nedovoljno. Za kvalitetan "wow" efekat ti treba 3+ godine. A realno, malo kome ZAISTA treba promjena dobrog flagship telefona nakon samo 1-2 godine. Druga je sad stvar što neki ljudi mijenjaju telefon ne zato što im on više ne radi dobro (nije u stanju da lista Instagram jer je ovaj postao hardverski mnogo zahtjevnija aplikacija) nego ih svrbe ruke da mijenjaju zato što im trenutni telefon "dosadi", pa prosto žele da imaju nešto drugačije pod jagodicama prstiju. A tada se desi ono što sam često viđao, budu razočarani jer dobiju vrlo mlak "wow" efekat, a nerijetko zaključe da je bar u nekim stvarima prethodni telefon bio čak bolji od novog.

SmartSelect_20220511-122820_Software update.jpgSmartSelect_20220511-122820_Software update.jpgstigao majski update i na A1 Srbija

Cini mi se da su bile i preporuke za samsung internet pregledac, dal na ovoj temi ili nekoj drugoj sam citao, kao bolji je nego chrome.

Samo fabrika.

S21U iz Telenora još nije dobio taj majski apdejt od 1.7Gb .... Neka iskustva , šta je novo ? 🤔

Ja sam juce dobio majski apdejt, kako sam procitao bolja je kamera u instagram, tiktok itd. aplikacijama

Sta ima jos pored toga? Posto je bas tezak update, ne verujem da je samo to "najbitnije".
Mi iz telenora dobijamo poslednji, ne bi me cudilo i krajem meseca.
Edit: na xda i ostalim forumima pisu da je kamera osetno bolja.

Ja sam dobio cim sam upalio telefon tako da nisam kompetentan da pricam. Primijetio sam da je stigao ranije nego sto su korisnici S21 ultre po evropi pisali (citao na redditu).

Da ovo je veoma cudno. Samo 904mb i meni...

Nazad
Vrh Dno