Upravo sam posao to da napisem. Ja sam dobio kad sam tek upalio telefon koji je stajao ugasen par mjeseci. Kupljen u oktobru u njemackoj (ako sta znaci) i malo koristen, stajao je ugasen.Ljudi, ne možete da upoređujete veličinu nekog ko je tek uzeo telefon i nekog ko je redovno ažurirao.
Oko 900mb je i meni bilo, nije sa mreže, Adria je region
Hvala. Kabl je origi samsung tako da sa tim nemam prob. Bitno mi je bilo ovo da li da izvor struje koristim usb port, "obican" punjac ili tzv brzi, islkjucivo da ne dodje do degradacije baterije brzo.@pet sto se tice punjenja nije bitna "kocka" ili drugi izvor punjenja od njih zavisi samo brzina punjenja baterije ono sto je bitno je iskljucivo kvalitet usb kabla, ako je los kabal unistice bateriju za kratko vreme.
Kakve probleme imas, sta je za reci?Meni nesto ovaj maj radi cudno. Ili se nije sve stabilizovalo kako treba ili je takav update.
Da li bi mogao to malo da obrazlozis, da kazes sta je sta i zasto je to tako?@pet sto se tice punjenja nije bitna "kocka" ili drugi izvor punjenja od njih zavisi samo brzina punjenja baterije ono sto je bitno je iskljucivo kvalitet usb kabla, ako je los kabal unistice bateriju za kratko vreme.
Imam ja visak pa se možemo dogovoriti za manje pare, javi se kroz pmNekidan sam kupio S21+ pa ovih dana čačkam, podešavam, prebacujem stvari na njega. Prebacio sam muziku i kada sam probao slušalice sa USB-C adapterom koji sam dobio uz Huawei Mate 10 Pro dobijam "The connected USB device isn't supported.” Da li je stvarno probirljiv pa mu ovaj USB-C adapter ne radi, ili može nešto preko nekih opcija da se sredi? Ako mi treba drugi adapter - koji? Kako da znam koji će raditi?
Vidim po netu da se mnogi žale na ovo, probao sam neka rješenja koja sam tu pronašao ali ne radi, moguće je da mi treba drugi 3.5 mm - USB-C adapter, ali koji?
Pošto sutra dolazim u Beograd na par dana pogledao sam ima li negdje u okruženju Dorćola, i nađem u jednoj Gigatron radnji, cijena 1.999 din^ Samsungov , 1.500 din.
Primetio sam da mi google play usluge u zadnje vreme (par meseci) lepo srce bateriju, uvek je medju top 3-4 potrosaca.
Jel ima neko resenje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari