Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Tražiš pare nazad ako nemaju nov da ti daju ili uzmeš nešto u vrednosti sa fiskalnog

Koliko znam ako se zamena odobri menja se telefonom iste vrednosti/cenovnog ranga...

Evo ga 4.1

Prilozi

• Screenshot_20220321-074445_Software update.jpg
    Screenshot_20220321-074445_Software update.jpg
    95.9 KB · Pregleda: 57
@Filip512, odmah nosi u ProMobi, čak iako treba zamena to će napisati u izveštaju. Ako treba zamena, a nemaju S21 Ultra, onda treba da ti ponude ekvivalentan uređaj, a to je sada S22 Ultra.

@Filip512, odmah nosi u ProMobi, čak iako treba zamena to će napisati u izveštaju. Ako treba zamena, a nemaju S21 Ultra, onda treba da ti ponude ekvivalentan uređaj, a to je sada S22 Ultra.
Odneo sam prekjuče u ProMobi u Galeriji i zahtevao zamenu, neću da mi se otvara i popravlja telefon koji ni 3 meseca nije star. Dali mi zamenski Galaxy J4 😂😂😂.

@Filip512 , j4, sramota, bar S20FE bi trebao da bude zamenski telefon. Čuo sam da taj daju.

Nebitno koji ti je zamenski, vazno ti je da rese reklamaciju.
Na telenor jos uvek nista, najvise me zanima 4.1, posto kazu da su reseni svi problemi, mada nesto ne verujem.

Takodje na A1 mreži nema još uvek 4.1 update-a, za sada

Koliko stvarno RAMa ima s21 ultra? Ako je 4 virtuelno ispada da ima 8 Reklamirani su sa 12 na sajtovima stoji 12. Ali sad kad su otključali virtualni ram ispada da mu je uvek bilo uključeno 4 virtualno. Što će reći da je uvek imao 8.

^ mislim da grešiš, S21U ima sa 12 i 16gb rama. Virtuelni možeš ram možeš da dodaš na to ako želiš ili ti treba.

Ima li neko funkciju portrait video i sve ostale funkcije kamere koje dolaze uz 4.1, pošto ja nemam ništa od toga?

Nazad
Vrh Dno