Kako to uspevaš, ja ne mogu da dobacim do 5 sati sa dve kartice, mešano wi-fi i 4g?To je respektabilan sot! Ja sa manjim trenutno 6-7 što opet nije loše
Prvo što mi pada na pamet je da nemamo istu verziju telefona, a drugo da nemamo isti način korišćenja 😉Kako to uspevaš, ja ne mogu da dobacim do 5 sati sa dve kartice, mešano wi-fi i 4g?
To je ok za mali. Ja sam mislio da je gore od toga.To je respektabilan sot! Ja sa manjim trenutno 6-7 što opet nije loše
Stiglo je u Srbiju SEE regionOdakle ti je tel, sa mreze ili..?
Tel je iz Mađarske ali sam promenio odavno na indonezanski firmware zbog nativnog snimanja razgovora.Odakle ti je tel, sa mreze ili..?
Da da, i meni uz update sve šljaka@Spanjeli instaliran xid home csc,radi snimanje razgovora i sagovornika naravno
Odneo sam prekjuče u ProMobi u Galeriji i zahtevao zamenu, neću da mi se otvara i popravlja telefon koji ni 3 meseca nije star. Dali mi zamenski Galaxy J4 😂😂😂.@Filip512, odmah nosi u ProMobi, čak iako treba zamena to će napisati u izveštaju. Ako treba zamena, a nemaju S21 Ultra, onda treba da ti ponude ekvivalentan uređaj, a to je sada S22 Ultra.
Samo na Vip nista.Potvrđeno.. I na mts stigao 4.1.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari