Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Ah to uskoro kod nas u Srbiji je...

^ moguće, do sada to nisam video

Moja greška, nisam se lepo izrazio za regiju :). Meni je dobra ova opcija sa jačinom, volim kada vidim brojke tu.

Postoji li neka opcija da zakucam osvezenje na 120hz? Adb i te fore..

@nidzakv Galaxy Max HZ.

Ovo za sound, imaš pivo :).

Pozdrav ljudi, isplati li se kupovati ovaj telefon? Trenutno je na popustu u jednoj radnji, cena je 500 e pa se dvoumim da li da ga uzmem...

Nešto mi je to previše jeftino. Najeftinije u radnji na G 75k.

Kako?

Ako nisu "utegli" animacije dzaba im.

Meni se još nije desilo da zabodu, doduše imam tel tek 2 dana

Videcemo sta su peglali,ja licno nemam problem sa animacijama ali imam sa edge light koji je izgleda proradio

Meni dugo nisu, 6 meseci sve super, onda od januarskog haos...

Meni juce zabagovao na 1hz bukvalno, par minuta. Video sam sve animacije u slo-mo 1000fps 🤣. Uzmem tel od supruge da snimim i samo se vrati u normalu kad sam usao u menu..

Napisao sam bukvalno.. Ne znam kako bih objasnio. Zato sam i hteo da snimim 🙂

Meni se odjednom magicno smanjio problem sa seckanjem i kocenjem pri otkljucavanju, evo u poslednjih par dana mi se samo jednom desilo, ne znam kako i sta je uzrok tog problema, koristim na isti nacin sa istim aplikacijama telefon otkad sam ga kupio pre godinu dana...kakva je situacija sa seckanjem sa novim 4.1 UI-om?

Meni je juce prvi put zakocio na sekundu, ko zna sta mu je bilo i to je prvi put otkad je izasao februarski. Dosta bolje rade animacije nego na januarskom, primeti se odmah, videcemo kakva ce biti situacija sa one ui 4.1.
Kod mene je ludnica sa baterijom, nekad na 4g bude katastrofa, nekad sasvim okej.
Koje su razlike izmedju one ui 4.0 i 4.1?

Nazad
Vrh Dno