Šta je novo?

Samsung Galaxy S21

Nikakve,gluposti ,u kameri su dodali nesto,navodno je i object eraser bolji . Nisam jos cackao kamaru nesto

Imaš one pametne widgete po kojima možeš da skroluješ i colour pallette umesto u krug idu u pravougaonik. I ako se ne varam možeš sam da dodeljuješ koliko gb rama hoćeš virtualno da dodeliš tipa 2-8gb. Generalno ništa novo ni pametno

Ne vidim svrhe oko tog virtuelnog rama, Na N10+ od 12gb nikad nije zauzece bilo veće od 7.5gb. Na S10 lite takođe nikad nije prelazio više od 60%. Bas sam na note bukvalno ušao u svaku app koju sam imao i bilo je zauzece isto. Nikad ne izbacujem aplikacije iz rama ni na jednom telefonu.

Nema tu srece sa baterijom. Zena je imala S20Ultra god dana, koristila dosta i kune se da joj je posle god dana baterija i dalje bila bolja i duze trajala nego sada na novom S21Ultra..

^ to mi je baš čudno, ipak je S20U imao najgori procesor od valjda svih exy koji je bukvalno gutao bateriju. S21U je upeglan i mislim da je baterija bolja. Mada opet tvoja supruga je koristila oba pa ima bolje iskustvo u gledanju ta dva modela.

Brate veruj mi, ona to mnogo ne komentarise na tu temu ali posle par dana je bila 100% sigurna 😁

^ ne osporavam njeno mišljenje, nego iz nekog iskustva sam rekao.

Ma naravno brate 😁 taman posla

Bolje baterija je sigurno na s21u i to je bolja ob sd note 20u. Mozda joj nesto vuce bateriju

Vuče joj sigurno nešto bateriju. Ne bi smelo da se to dešava i dalje u 2022 ali android... Prosečan korisnik ne bi trebalo da se mlati sa tim stvarima.

Jos ne. Cekam da izadje XID pa da flesnem.home csc,nema ga jos,za par dana ce

Ne, ne, nemoguce, meni je na SD Note20Ultra bila baterija katastrofalna, punio sam 3 puta dnevno telefon, na s21u je druga prica sto se tice baterije ali uvek moze bolje, cini mi se da je negde do novembarskog updatea duze trajala baterija, posle je popustila sta su uradili ne znam...samo animacije(seckanje s vremena na vreme) da rese i bicu zadovoljan. Mada se iako sam sve ove godine bojkotovao suparnicki tabor ozbiljno razmisljam zbog svega ovoga o prelasku sa androida. Sramota da premium uredjaj ima sto sitnica koie se ne resavaju...

Ne, ne, nemoguce, meni je na SD Note20Ultra bila baterija katastrofalna, punio sam 3 puta dnevno telefon, na s21u je druga prica sto se tice baterije ali uvek moze bolje, cini mi se da je negde do novembarskog updatea duze trajala baterija, posle je popustila sta su uradili ne znam...samo animacije(seckanje s vremena na vreme) da rese i bicu zadovoljan. Mada se iako sam sve ove godine bojkotovao suparnicki tabor ozbiljno razmisljam zbog svega ovoga o prelasku sa androida. Sramota da premium uredjaj ima sto sitnica koie se ne resavaju...
Ista situacija je i kod mene bila.

Sad gledam kad ne radim danas, tj kad sam od jutros na wifi kucni i sve isto radim kao na 4g kad sam na poslu ( igram igrice i tako ),drasticno manje spada baterija, tako reci perfektno ce da traje danas. To vidim jer mi je od jutros doslo na 91 posto, a ne ispustam ga, dok bi u ovo vreme na poslu na 4g bilo mozda oko 65 posto.

Isto sam i ja primetio. Znacajno bolja na wifi. Sreca pa je moj 90% vremena na wifi

Pa naravno da je bolja. Stavi na 5g i biće još gore. Moj nekadašnji s21+ SD je imao odličnu bateriju od 7-9č sot-a.

Imaćeš uskoro. Svejedno to go... je prvo što isključim na tel.

Na 5g telefonu gasim 5g mogućnost.

Da li je neko imao iskustva sa reklamiranjem telefona kod operatera? Ja za sve ove godine koliko koristim mobilni nikad nisam reklamirao telefon koji je uzet na taj nacin. Znam da imam pravo da u prvih 6 meseci trazim zamenu uredjaja, ali je sad problem sto S21 Ultre vise nema.

Nazad
Vrh Dno