Dule, radi li snimanje razgovora na tom 4.1?Nikakve,gluposti ,u kameri su dodali nesto,navodno je i object eraser bolji . Nisam jos cackao kamaru nesto
Ista situacija je i kod mene bila.Ne, ne, nemoguce, meni je na SD Note20Ultra bila baterija katastrofalna, punio sam 3 puta dnevno telefon, na s21u je druga prica sto se tice baterije ali uvek moze bolje, cini mi se da je negde do novembarskog updatea duze trajala baterija, posle je popustila sta su uradili ne znam...samo animacije(seckanje s vremena na vreme) da rese i bicu zadovoljan. Mada se iako sam sve ove godine bojkotovao suparnicki tabor ozbiljno razmisljam zbog svega ovoga o prelasku sa androida. Sramota da premium uredjaj ima sto sitnica koie se ne resavaju...
***, nemam wifi na poslu nazalost. Sad sam na 85 posto,a garantujem da sam na poslu imao bih oko 55 posto.Isto sam i ja primetio. Znacajno bolja na wifi. Sreca pa je moj 90% vremena na wifi
Nisam ja brate rekao da je ista bolje sa apdejtima. Samo uporedjujem bateriju generalno na wifi i na 4g.I ja imam utisak da je bolje na poslednjem fw
Nemam gde da uhvatim 5v u Srbiji 😄😄😄Pa naravno da je bolja. Stavi na 5g i biće još gore. Moj nekadašnji s21+ SD je imao odličnu bateriju od 7-9č sot-a.
Nisam te razumeo sta ugasis prvo? 4g iliImaćeš uskoro. Svejedno to go... je prvo što isključim na tel.
Znam brate, ali dzabe da gasim kad nemam mogucnost tu.Na 5g telefonu gasim 5g mogućnost.
To je respektabilan sot! Ja sa manjim trenutno 6-7 što opet nije lošePa naravno da je bolja. Stavi na 5g i biće još gore. Moj nekadašnji s21+ SD je imao odličnu bateriju od 7-9č sot-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari