Тражи SD и немаш бригеI kakva je sad baterija na S20+? Dosadio mi je MIUI pa bih menjao Mi 10 za S20+ (vidim da ih ima brdo skoro pa novih između 500 i 550e) ali ako je osetno slabija autonomija džabe sve.
Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje
Da li vredi kupovati S20 ultra? Da li moze da izgura dan uz neko normalno koriscenje? ( ne igram igrice, ne koristim toliko kameru, drustvne mreze u normalnoj nekoj dozi)
Šipak ću da jurim Sd za 650e sa wc papir garancijom. 😁Тражи SD и немаш бриге
Ili da ga ne kupim i ne razmišljam o autonomiji. 😁Naravno, niko te ne lupa po ušima; možeš da kupiš sa garancijom i da kukaš na autonomiju 👍😉
Nisam primetio, evo prekrio sam senzore šakom, ne gasi se..Da nisu možda na OneUI 3.1 omogućili da se AOD gasi kada je u džepu/torbici?!![]()
Nažalost nisuDa nisu možda na OneUI 3.1 omogućili da se AOD gasi kada je u džepu/torbici?!![]()
Imaćeš dosta bolji telefon sa dosta lošijom baterijom...ti najbolje znaš dta ti paše, savršenog nema.Kakva su trenutna iskustva sa s20 plus? Mogu da menjam s10 lite s kojim sam superzadovoljan za nekih +150e ka s20 plus... iznerviracu se samo ako je rerna sta god radio na njemu...
Kakav sad S20 Ultra, gde je 40 Pro?Imao sam oba, kamera je primetno bolja na s20+, displej takođe, stereo... Ali zato S10 Lite ima osetno bolju bateriju.
Ja uzeo S20 Ultra Snapdragon(G988U), Sprintov, neverovatno mi da nema bloat aplikacija, sve samsungove osim Netflixa i OneDrive(koje svakako koristim).
Onda menjaj, S20+ brze okida u LL, ima brzi autofokus i generalno je kamera bolja, ne drasticno, ali svakako primetno... Sto se tice baterije, pretpostavljam da je za trecinu losija ako si tokom dana dosta vremena na 4G... Ako odradis zamenu, javi razliku u autonomiji. 🙂Kamera prioritet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari