Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

I kakva je sad baterija na S20+? Dosadio mi je MIUI pa bih menjao Mi 10 za S20+ (vidim da ih ima brdo skoro pa novih između 500 i 550e) ali ako je osetno slabija autonomija džabe sve.

I kakva je sad baterija na S20+? Dosadio mi je MIUI pa bih menjao Mi 10 za S20+ (vidim da ih ima brdo skoro pa novih između 500 i 550e) ali ako je osetno slabija autonomija džabe sve.
Тражи SD и немаш бриге

Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje
Da li vredi kupovati S20 ultra? Da li moze da izgura dan uz neko normalno koriscenje? ( ne igram igrice, ne koristim toliko kameru, drustvne mreze u normalnoj nekoj dozi)

Pozdrav ljudi, imam jedno pitanje
Da li vredi kupovati S20 ultra? Da li moze da izgura dan uz neko normalno koriscenje? ( ne igram igrice, ne koristim toliko kameru, drustvne mreze u normalnoj nekoj dozi)

Moze zasto nebi mogao,4g da si non stop ne moze,ovako gura lagano dan.

Naravno, niko te ne lupa po ušima; možeš da kupiš sa garancijom i da kukaš na autonomiju 👍😉

Da nisu možda na OneUI 3.1 omogućili da se AOD gasi kada je u džepu/torbici?! :)

Jel nekome jasna ova PrivateShare aplikacija koja se samoinstalirala s apdejtom?

Nije bas najsrecnije objasnjeno na netu sta je, a mozda moze da bude korisno.

Zdravo svima, imam s20 ultra kupljen u Svajcarskoj, sa njihovim CSC kodom SWC. S obzirom da azuriranja kasne dosta, da li je izvodljivo da mu flesnem najnoviji DBT firmware bez gubitka podataka? Kakva je procedura za promenu CSC koda na ovom modelu? Da li je izvodljivo?

Posle poslednjeg apdejta, pokušao sam da obrišem keš, ali ne uspevam da posle isključivanja telefona sa Volume Up i Power button udjem u onaj meni.
Jel nešto promenjeno, ili grešim negde?

@Goranbgd Probaj da uštekaš slušalice, ako ne radi, onda u računar. Meni je radilo tako što sam ga priključio na laptop.

Stigao update za kameru na S20 Ultra od 500+ MB. Samsung je u poslednjih godnu baš unalredio svoju politiku update-a, toliko da je pored Pixel uređaja najažurniji u Android svetu po pitanju update-a.

Prilozi

• Screenshot_20210330-200243_Software update.jpg
    Screenshot_20210330-200243_Software update.jpg
    75.3 KB · Pregleda: 11
Screenshot_20210331-093521_Software update.jpg
Stigo i na S20+ SEE

Ne kontam, za s21 je vać aprilski sec, a ovde mart?!

Ako neka od nadogradnji donese mogućnost da se postavi google feed levo, molim vas da me se setite i obavestite :)

A jesu baksuzi sto su izostavili google feed,meni ovaj samsung free totalno bezveze...

Meni nakon poslednjeg ažuriranja nešto baguju Bixby rutine lol Npr. kad uključim slušalice Dolby Atmos se ne uključuje automatski. Čudno.

Kakva su trenutna iskustva sa s20 plus? Mogu da menjam s10 lite s kojim sam superzadovoljan za nekih +150e ka s20 plus... iznerviracu se samo ako je rerna sta god radio na njemu...

Nije rerna, preteruju ljudi. Nije sjajna autonomija, verovatno da snimaš 8k da će da se greje ozbiljnije, ja ga koristim sasvim normalno, nikad nisam osetio da se nešto preterano greje. Čak i kad je na brzom punjenju je samo mlak. Kamera je skroz ok, ja imam i SLR pa mi je više nego korektna kamera da fotkaš nešto na brzinu.

E sad, ne znam da li treba da menjaš tvoj telefon za ovaj, zavisi šta ti je prioritet. Ako je baterija, svakako nemoj. SoC je malo brži od tvog, ništa epohalno. Ekran je odličan, kamera je verovatno primetno bolja.

Imao sam oba, kamera je primetno bolja na s20+, displej takođe, stereo... Ali zato S10 Lite ima osetno bolju bateriju.
Ja uzeo S20 Ultra Snapdragon(G988U), Sprintov, neverovatno mi da nema bloat aplikacija, sve samsungove osim Netflixa i OneDrive(koje svakako koristim).

Meni je samo brzina okidanja problem na s10 lite. Cim je malo tamnije on sporije okida.

Kakva su trenutna iskustva sa s20 plus? Mogu da menjam s10 lite s kojim sam superzadovoljan za nekih +150e ka s20 plus... iznerviracu se samo ako je rerna sta god radio na njemu...
Imaćeš dosta bolji telefon sa dosta lošijom baterijom...ti najbolje znaš dta ti paše, savršenog nema.
Imao sam oba, kamera je primetno bolja na s20+, displej takođe, stereo... Ali zato S10 Lite ima osetno bolju bateriju.
Ja uzeo S20 Ultra Snapdragon(G988U), Sprintov, neverovatno mi da nema bloat aplikacija, sve samsungove osim Netflixa i OneDrive(koje svakako koristim).
Kakav sad S20 Ultra, gde je 40 Pro?

Kamera prioritet.
Onda menjaj, S20+ brze okida u LL, ima brzi autofokus i generalno je kamera bolja, ne drasticno, ali svakako primetno... Sto se tice baterije, pretpostavljam da je za trecinu losija ako si tokom dana dosta vremena na 4G... Ako odradis zamenu, javi razliku u autonomiji. 🙂

Nazad
Vrh Dno