Nemam ultru tako da ne mogu da ti potvrdim da li je do software mada meni lici da je to hardverski problem. Ako imas garanciju reklamiraj a ako nemas cekaj novi update softvera pa vidi hoce se popraviti.Hard reset sam i dalje je isti problem prisutan..
Volte iz d nju 5g ..😂Pa dobro ljudi, aktivna vam je VoLte usluga. Šta ste se svi uzbudili, preplašili?!
Naravno da nije ali ako si vec root-ovo ovo je fora da se ukljuci 😃Zar je Google discover vredan da se root-uje telefon![]()
Naravno da nijeZar je Google discover vredan da se root-uje telefon![]()
Mislite li da će Google preporučiti Android root? Nikad prijatelju. Oni su zakonski vlasnik Android Os-a. Kupili su ga za milijarde dolara. Uveli su sva ograničenja koja će se otključati ukorijenjivanjem za njihovo kontinuirano poslovanje i prodaju nove pametne telefone za istog korisnika. Međutim, možete raditi neograničene stvari, optimizaciju telefona, besplatnu izradu sigurnosnih kopija podataka, nadogradnju ili nadogradnju verzije Androida po želji i visoko prilagođavanje s uspješno ukorijenjenim Android uređajem. Ako želite ispravno ukorijeniti svoj Android uređaj, preporučit ću profesionalnu root aplikaciju poput Kingroot apk, Magisk Manager apk zbog mog iskustva, recenzija trenutačnih korisnika i podrške programerima.Zar je Google discover vredan da se root-uje telefon![]()
Kakav ui 3.1 pa ja to imam od marta...ostao sam na DUC1 fw. Inače stigao update i na HK pre par danaTo je update za One UI 3.1 (800 i kusur MB)![]()
Koji s20fe?!...ja sam na S20 5G g9810 od septembra druže...doduše imam i 20fe službeni, još stoji u kutiji, bar dok ne prodam ovaj 😉👋^Šta će to biti da se ti još uvek družiš sa S20fe? 😀
Nešto definitivno nije u redu u industriji mobilnih telefona! 😉
Ma promenio bih i ja 10 telefona, al šta da kupim kad bolji od ovoga još nisu napravili!?!Ma nije bitno koji je model u pitanju, bitno je da si na njemu previše dugo... čuj od septembra.😉 Ja ne smem ni da spomenem koliko sam ih od septembra promenio...
Ma znaš i sam da se šalim, bitno je da si ti sa njim zadovoljan. 🙂👋
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari