Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Imama S20 Ultra sa majskim update-om i nemam taj problem. Verovatno je hardverski problem.

Imam garanciju, sacekacu bas sledeci update, pa ako se ne popravi reklamiracu.. Hvala svakako.

Danas novi update za S20 snap TGY.

Prilozi

• Screenshot_20210601-225811.jpg
    Screenshot_20210601-225811.jpg
    104 KB · Pregleda: 106
Instalirao i ja malopre ovaj update i nije mi popravilo probleme sa kamerom, ici cu da vidim da reklamiram..

Ima neko mozda neki savet kako i sta pre nego sto odem u MTS, da me ne zavlace tamo i bezveze da gubim zivce i vreme..

Nosis u Pro Mobi, ne u MTS. Brze, bolje i sigurnije.

Drugar ima s20 ultra i isti problem ima, tako da mora da je do softvera. Sacekacu jos jedan update, cisto da javim verovatno ce se jos neko javiti.

Pokušao sam da dodam eSim i dobijam grešku "Error code: SVR 8.1/4.2" Jel je imao neko iskustva? U pitanju je MTS

Koju masku preporucujete do nekih 2, 2500? Bitno mi je da dobro stiti telefon a opet da nije nesto preterano glomazna. I da li se isplati ici na one polymer nano folije umesto na PVC?

Nije ni sa SD sve tako šareno kada je loš signal u pitanju...danas 5G + 4G jedva do 14h izgurao (al gomila poziva, navigacija i sl)...kontam da bi exy još u 12 bio mrtav

Edit: molba za nekog od moderatora da spoji poslednja dva posta, nešto sam se zabutovao

Prilozi

• Screenshot_20210608-204058_One UI Home.jpg
    Screenshot_20210608-204058_One UI Home.jpg
    116.8 KB · Pregleda: 100
Ko koristi mts karticu na svojim S20 modelima, jel' vam se juče pojavilo ovo pored indikatora signala?

Prilozi

• Screenshot_20210610-100045_One UI Home.jpg
    Screenshot_20210610-100045_One UI Home.jpg
    106.5 KB · Pregleda: 85
Poslednja izmena:
Pa dobro ljudi, aktivna vam je VoLte usluga. Šta ste se svi uzbudili, preplašili?!

Pretopstavljam da nije, al ipak da pitam da li se posle ovih par firmwera koje sam preskočio, slučajno pojavila opcija da se ubaci umesto samsung daily, google feed opcija?

Pojavila se fora za Google discover ali moras da rutujes telefon da bi namestio to:

You've root? Go to vendor/etc/floating_features.xml . Add this code <SEC_FLOATING_FEATURE_LAUNCHER_CONFIG_ZERO_PAGE_PACKAGE_NAMES>com.google.android.googlequicksearchbox,com.samsung.android.app.spage</SEC_FLOATING_FEATURE_LAUNCHER_CONFIG_ZERO_PAGE_PACKAGE_NAMES>

I provereno radi

Zar je Google discover vredan da se root-uje telefon :)

Na kom update vam je telefon, mislim na OTA? Meni je i dalje na majskom. Inace posle s9+ baterija osetno bolja, izvlacim redovno 6-7 sati SOT, 120hz, sync i lokacija upaljeni cak i opikam neku igricu.

Julski update, S20 Ultra iz mts-a.

To je update za One UI 3.1 (800 i kusur MB) :)

Upravo mi je stigao, vec sam poceo da se brinem sto mi ne stizu apdejti.

Zar je Google discover vredan da se root-uje telefon :)
Mislite li da će Google preporučiti Android root? Nikad prijatelju. Oni su zakonski vlasnik Android Os-a. Kupili su ga za milijarde dolara. Uveli su sva ograničenja koja će se otključati ukorijenjivanjem za njihovo kontinuirano poslovanje i prodaju nove pametne telefone za istog korisnika. Međutim, možete raditi neograničene stvari, optimizaciju telefona, besplatnu izradu sigurnosnih kopija podataka, nadogradnju ili nadogradnju verzije Androida po želji i visoko prilagođavanje s uspješno ukorijenjenim Android uređajem. Ako želite ispravno ukorijeniti svoj Android uređaj, preporučit ću profesionalnu root aplikaciju poput Kingroot apk, Magisk Manager apk zbog mog iskustva, recenzija trenutačnih korisnika i podrške programerima.
Hvala vam!

^Šta će to biti da se ti još uvek družiš sa S20fe? 😀
Nešto definitivno nije u redu u industriji mobilnih telefona! 😉

^Šta će to biti da se ti još uvek družiš sa S20fe? 😀
Nešto definitivno nije u redu u industriji mobilnih telefona! 😉
Koji s20fe?!...ja sam na S20 5G g9810 od septembra druže...doduše imam i 20fe službeni, još stoji u kutiji, bar dok ne prodam ovaj 😉👋

Ma nije bitno koji je model u pitanju, bitno je da si na njemu previše dugo... čuj od septembra.😉 Ja ne smem ni da spomenem koliko sam ih od septembra promenio...
Ma znaš i sam da se šalim, bitno je da si ti sa njim zadovoljan. 🙂👋

Ma nije bitno koji je model u pitanju, bitno je da si na njemu previše dugo... čuj od septembra.😉 Ja ne smem ni da spomenem koliko sam ih od septembra promenio...
Ma znaš i sam da se šalim, bitno je da si ti sa njim zadovoljan. 🙂👋
Ma promenio bih i ja 10 telefona, al šta da kupim kad bolji od ovoga još nisu napravili!?!

I da se vratimo na temu, od google feedsa i dalje ništa predpostavljam?

Vrh Dno