Maristotel95
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.05.2018
- Poena
- 80
Tacno to pride, zaboravio to da spomenem.Meni ne rade ni Bixby rutine dok ih ručno ne restartujem, što je potpuno besmisleno.
Spigen Liquid Air. Nesto skuplja al ubedljivo najbolja do sad koju sam koristio.Od nedavno sam postao ponosni vlasnik s20+, moze li preporuka za neku dobru masku?
Zanimljivo da sam i ja nju nanisanioSpigen Liquid Air. Nesto skuplja al ubedljivo najbolja do sad koju sam koristio.
Vidis gde ti pise network speed, ako je iznad 300mbps to ti je 5ghz, premda nema pravila.. Ima ruteri koji na 2.4 imaju mogucnost isporuke i do 450mbps. Jedino neku aplikaciju da skinesJel zna neko kako da vidim da li S20+ koristi Wifi preko 5ghz ili 2.5? U podešavanjima vezano za WiFi ne vidim to, a kažu da bude veća brzina za telefone koji podržavaju 5ghz
Imaju dva nova ali stao sam sa istima...ne želim da unakaradim ništa na telefonu a potpuno sam zadovoljan kako radi.2 meseca nije bio update?![]()
Koji je update i koji telefon? Jesi probao factory reset?Drugari, od poslednjeg update-a ne moze da uhvati fokus normalno na 1x.
Svaka slika je mutna ovako, nece da izostri. Na 0.5 je sve normalno i npr kad zumiram 5x isto je dobro.
Reset sam sva podesavanja kamere i nije nista pomoglo. Kad slikam neki objekat koji je blizu onda uhvati focus, ali ovako bilo sta dalje je mutno.
Ispod je primer sta se tacno desava. Ima li neki fix sa ovo?
S20 Ultra, ovaj poslednji update od 1. maja. Ja sam ga instalirao 20. maja i nisam ni provalio do neki dan uopste taj problem, slabo koristim kameru generalno.Koji je update i koji telefon? Jesi probao factory reset?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari