Nema to veze sa 5nm procesorom (koji je inače na brzinu napravljen (SD i Exy) sve radi trke sa "jabukom" ) več je fora što Samsung jednostavno neće da da tu opciju za S i N seriju 20 (... kao SD 865+ je jadan slab ) , jednostavna priča - svaki novi model je ultra giga mega bolji od par meseci starijeg i kupuj narode , gledamo to unazad 2-3 godine a sada ljudi polako shvataju . Meni je baš bilo urnebesno kad sam bio u Ušću i gledam telefon S21U cena 152.990 a preko puta TV Samsung 65" 4K UHD Smart NU7092 košta 102.990 dinara![]()
![]()
Код мене је Samsung free лево, нзм може ли се подешавати да бираш које ће ти вести бити, знам да је пре могло...Da, i meni se to dešavalo u više navrata u Telenoru...samo prepraviš opet na blank ili quick acess i ćao.
Inače stigla (pretpostavljam 3.1 Ui) nadogradnja za S20 HK. Smor mi da radim nadogradnje dok neko ne potvrdi da radi google feed skroz levo 😇
Na 21 seriji može da se bira, čekam da to stigne i ma s20 obzirom da za to nikakav dodatni hardver ne treba. Cimanje mi svaki put iznova pisati onih par linija u adb za qhd i 120hz 🙄Код мене је Samsung free лево, нзм може ли се подешавати да бираш које ће ти вести бити, знам да је пре могло...
Ako je MTS-va kartica onda gura sam taj sajt. Isto tako i sa Telenorom, bez obzira gde je telefon kupljen (ne znam da li je zbog parametra za 4G tj internet preko mreze pa ima podatke odatle). To iskljucis i teras dalje kao da nista nije bilo 😁
Da, i meni se to dešavalo u više navrata u Telenoru...samo prepraviš opet na blank ili quick acess i ćao.
Stiglo.Nema ni na VIP-u. S20+
s20u juce ujutroJel stiglo nekom ko je na telenoru?
Cao drugari. Sticajem okolnosti sam uzeo kod drugara s20+ bukvalno nov uredjaj bez jedne tackice...
E sad kada dolazim sa p30 huawei uredjaja jedino sto mi smeta je baterija i trajanje iste...
Imate li neke savete za mene sto se tice potrosnje baterije !?
Ili ja ne umem da namestim ili one ui 3.1 zeza !
I ja sam prvi put nešto zeznuo, pa ponovo ispratio i sve radi na 3.1Ili ja ne umem da namestim ili one ui 3.1 zeza !
Napraviš ciglu od telefona i pogasiš/smanjiš sve živo ili ga menjaš za nešto provereno. Imaj na umu da će vremenom ta autonomija sve gora da bude.Cao drugari. Sticajem okolnosti sam uzeo kod drugara s20+ bukvalno nov uredjaj bez jedne tackice...
E sad kada dolazim sa p30 huawei uredjaja jedino sto mi smeta je baterija i trajanje iste...
Imate li neke savete za mene sto se tice potrosnje baterije !?
Nisam siguran sta je "opipljivo" doneo 3.1 sem sto smo docekali portrait mode na Samsungu u 2021. godini.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari