Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

sve vam je tu uracunato u 500$. gledajte kolicinu izrade. tu je prava matematika u broju uredjaja koji su sklopljeni. kada izadjem na ulicu i vidim da sve zivo blene u telefone dok sedi, seta, vozi, skace... onda zakljucim da je devils work ovim upotpunjen da se ljudska rasa unazadi. zaglupljuje se sve zivo. smartfoni su trenutno glavu uz glavu sa auto imperijom i ekploatacijom nafte

A njihov porez na zaradu?
Mislim da prozivodjacima ostane 300-400e max po proizvodu kada se apsolutno sve oduzme.
Najmanje para ih kosta sklapanje uredjaja i delovi.
Marketing ih kosta najvise, posto se bas agresivno reklamiraju svuda u svetu

Sent from my SM-G975U1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa mi sa ovolikim znanjem komotno možemo i mi pokrenuti proizvodnju telefona i da nas bole uši!
Salu na stranu video sam da je par ljudi dobilo uređaje, kakvi su utisci?
Malopre sto sam ja gledao i testirao kameru na ultri i sa mojim note10 vidi se više detalja na zumu na s20, što je i bilo za očekivati. Telefon radi brže i vidi se razlika izmedju ova dva modela, samo me interesuje baterija kako će se ponašati pošto iskreno note ima napokon odličnu autonomiju!

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Pa mi sa ovolikim znanjem komotno možemo i mi pokrenuti proizvodnju telefona i da nas bole uši!
Salu na stranu video sam da je par ljudi dobilo uređaje, kakvi su utisci?
Malopre sto sam ja gledao i testirao kameru na ultri i sa mojim note10 vidi se više detalja na zumu na s20, što je i bilo za očekivati. Telefon radi brže i vidi se razlika izmedju ova dva modela, samo me interesuje baterija kako će se ponašati pošto iskreno note ima napokon odličnu autonomiju!

Jel imas obican ili n10+?Jesi probao ovako kameru kakva je pored nota.Pisao je gore momak uzeo je s20 obican i deluje bas zadovoljan.[emoji3]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

N10+, vidi se odmah kad se stavi telefon pored telefona da jednostavno da glavna kamera od 108mp daje više detalja od ove koju ima note, što je i očekivano. Ali sa budem iskren nisam mislio da će biti tako jasno vidljiva razlika u korist ultre....

Kakav je fokus na ultri, mnogo se zale da pravi probleme i da je mnogo spor?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

N10+, vidi se odmah kad se stavi telefon pored telefona da jednostavno da glavna kamera od 108mp daje više detalja od ove koju ima note, što je i očekivano. Ali sa budem iskren nisam mislio da će biti tako jasno vidljiva razlika u korist ultre....

Jos si ti probao kamere u zatvorenom prostoru.Napolju jos kad je vreme dobro za slikanje tada ce tek detalji i ostrina da dodju do izrazaja.Raduje me to sto te kamera odusevila u odnosu na note koji ima inace top kameru.

Nisam ga dovoljno dugo koristio ali nije to baš toliko sporo, ono što jesam primetio je da optimizacija scena je užasno spora i netačna...
Poručili smo svoj primerak pa ga očekujem naredne nedelje, svideo mi se na izgled i to sa kamerama pozadi uopšte ne izgleda tako lose kao sto se predstavlja, samo što zameram sto su ga skratili na 128 GB sto im je jajajrski a telefon izadje na 1500e

Danas sam primetio u speedtest aplikaciji i Netflix baguje. Moram izaći i ponovo uci u aplikaciju da proradi jer nista ne radi. Recimo poziv dobijem i javim se, vratim se u netflix i nemogu da nastavim video bez da zatvorim aplikaciju i ponovo otvorim. A nije netflix samo jer sam primetio i speedtest ali to se desilo od samog otvaranja. Praticu pa da vidimo, nadam se da je software greška.

Čitao sam negde da stiže još jedan updejt za koji dan.

Sada sam se poigrao sa S20+, prednja kamera ista kao na mom Note9, a obe zajedno jedno 30% uzi FoV nego na zeninom S7. Sramota.

Video ih uzivo,bio zainteresovan za s20+,al je dizajn S serije najgori ikad,cekam N kocka seriju nadam se da N serija ostati pri dizajnu kao i N10/+

Svidja mi se sto ekran nije previse zakrivljen, a sa druge strane mi za te pare nekako deluje kao poluproizvod.

Danas imao prilike u mediamarkt da vidim sva tri modela od S20.
I ipak cu napisati i kao svi ostali, nije vredno tih para, Note serija je još uvek najlepši telefon od Samsung a nista ne zaostaje ni prošla s serija, čak i oni su mi leois od S20 serije.
Nadao sam se wooowww utisku za S20 Ultra zbig veličine itd... Moje mišljenje, izgleda kao neki daljinski sa ekranom.
S20 Ultra ispao kao igracka naspram M20X u osećaju držanja i po izgledu.
Pre bih uzeo Note 10 plus nego S20 Ultra.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Ovo sam gledao u Nisu u Vipu u Rodi. I bas stoji N10+ pa S20U pa S20+. Note za klasu bolje izgleda.

+1 slazen se da je dizajn kod N10+ ubedljivo najlepsi

+1 slazen se da je dizajn kod N10+ ubedljivo najlepsi

Bice loše ako i sledeći Note zeznu sa ovim "daljinac" mobilni, kao što su uradili sa S20.
Naravno, ima ovo da se prodaje samo tako S20 serija, bez obzira na cenu i to sa 128gb.

Nisam baš siguran da će se dobro prodavati.. konkurencija iz kine nikada nije bila jača , faktički jača nego kada je Huawei bio zdrav

Sent from my MI 8 using Tapatalk

U crnogorskom telekomu ultra rasprodata prvi dan pretprodaje.

Nisam baš siguran da će se dobro prodavati.. konkurencija iz kine nikada nije bila jača , faktički jača nego kada je Huawei bio zdrav

Sent from my MI 8 using Tapatalk
To je dobro, svaka konkurencija je odlična, pogotovo ovo sto npr sada radi Xiaomi i Oppo.

Evo i ja sad gledao...uživo još odvratniji. Realno sve preko 18:9 je već daljinac fazon

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

Ljudi, pa za 1500€, kolko vredi taj S20 Ultra, može da se kupi Note 10 plus i Tab S6 lte i svaki sa 256gb i jos ostane keša u džepu.
Idelana kupovina.

Ali kao sto znas, retko ko ce kesirati vec ce se uzimati masovno na ugovor.

...riding on 720p...

Ali kao sto znas, retko ko ce kesirati vec ce se uzimati masovno na ugovor.

...riding on 720p...
Pa i na ugovor izadje opet sve jeftinije nego npr samo S20 Ultra. Ali dobro, zna svako svoje, a ovde se svi slažemo da S20 serija nije nista epohalno6donela sa tim ludim cenama u obliku daljinca.

Jedino epohalno u zadnje vreme imamo kineze koji nam za sitne novce daju polu premium proizvode.
Veliki igraci su kao intel pre ryzena, sve na kasikicu sa paprenim cenama...

...riding on 720p...

Jedino epohalno u zadnje vreme imamo kineze koji nam za sitne novce daju polu premium proizvode.
Veliki igraci su kao intel pre ryzena, sve na kasikicu sa paprenim cenama...

...riding on 720p...
Slažem se, potpuno. [emoji106]
Isto kao i S20 koji su korisnicima dali isto skoro sve samo po mnogo većoj ceni, to jest prodaju muda za bubrege [emoji848]

Nama(većini) ovde je bitna cena, ovima preko i našim lezibegovićima iz državnih jasli nije. Mislim da cena treba da bude poslednji faktor u odabiru gedžeta.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Nama(većini) ovde je bitna cena, ovima preko i našim lezibegovićima iz državnih jasli nije. Mislim da cena treba da bude poslednji faktor u odabiru gedžeta.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk
Naravno, u pravu si. Svako zna za svoje sta i kako može ili ne može ili ne želi.
Merak nekad nema cenu [emoji1787]
Nije ni ovde u De cena od 1500e nikako malo para.

Zanimljivo je da iphone 11 pro ima skoro isti odnos stranica 19.5:9 vs 20:9 koji ima s20, ali niko ne konstatuje da je izdužen zato što ima šire ivice oko ekrana.
Pa zar nije bolje uži telefon lakši za držanje za isti ekran koji se dobija u oba slučaja

Nazad
Vrh Dno