Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Nama(većini) ovde je bitna cena, ovima preko i našim lezibegovićima iz državnih jasli nije. Mislim da cena treba da bude poslednji faktor u odabiru gedžeta.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk
Ceka me posao za 1800e, malo sutra cu skoro celu platu potrositi na telefon. Ove cene nisu vise normalne ni za siroke mase na zapadu, i tamo polako postaju statusni simbol.

Zanimljivo je da iphone 11 pro ima skoro isti odnos stranica 19.5:9 vs 20:9 koji ima s20, ali niko ne konstatuje da je izdužen zato što ima šire ivice oko ekrana.
Pa zar nije bolje uži telefon lakši za držanje za isti ekran koji se dobija u oba slučaja
S20 Ultra je igracka u odnosu na IPhone 11 pro max.
Ali to je samo moje mišljenje.
IPhone 11 pro max kad je izašao, najjača verzija 512gb koštala je 1700e.
Za S20 Ultra 128gb 1500€, ima li smisla?
Po meni nema.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

Po meni nema.

Ultra igracka sa ajfon,pa to je bas smesno al realno.[emoji1]

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Sve su to igračke, i kupuju se zbog sveg drugog osim zbog stvarne potrebe.
Tacno tako.
Takodje kada (ako) Migrant izadje i vidi da sve mozes kupiti na rate bez kamate i da niko ne kesira iole vece sume, mozda se predomisli i uzme s20 :D
To je inace karta na koju svi skuplji igraci igraju + provajderi.
Kes je najmanja stavka svima.
Takodje da se ne prodaju, ne bi imali takvu cenu. Dzaba mi pljujemo ovde kada globalno trziste odlucuje...
U firmi cujem vec 2-3 kolega se ostre za uzimanje preko provajdera.
Da im treba takav fon? Ne, ali moze im se...
Licno bih pre uzeo Flip nego s20, kada smo vec kod ovih cifara.

...riding on 720p...

^ to si u pravu sto im se moze, na kolicinu ljudi na zemaljskoj kugli oni ce ispuniti svoju kovtu i zaradu koju su zamislili a za ostatak ljudi ih zabole.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

I to je ok, jer bi i ti i ja isto radili na njihovom mestu, hteo ti to ili ne.

...riding on 720p...

Aman, postali ste k'o babe na pijaci. Cena je takva kakva je i neće se promeniti. Dajte malo o karakteristikama telefona i utiscima u korišćenju.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

Kao i uvek, pred svaki izlazak :)

...riding on 720p...

Po meni nema.

A zašto spamuješ temu sa tim stvarima? I sam dobro znaš da je taj iPhone po specifikacijama i svemu ostalom zalutao u 2020. godinu i opet se troluje.

Poslednja izmena:
@Duke
To ce (nad)prosecan Nemac sa 2500+e platom, a Migrant ce radije tih dodatnih 50e mesecno potrositi na 24 tete :d (24 meseca ugovorna obaveza).
Glavna poenta novih telefona su bolje lowlight fotografije, a na svom S9+ mogu da ih izbrojim na prste, 99% su dnevne. Danju je razlika mizerna izmedju s20, 10, 9... Pa rekoh sebi sto da trosim pare na skup telefon... Ekrani i ostalo nisu drasticno bolji, bas sam danas uporedjivao, suvise male razlike za toliku doplatu, makar i na rate.
Sto ljudi, sto ćudi, meni je ovo previse, a bogati Nemci neka kupuju.

Bogati nemci... :D

...riding on 720p...

Meni juče moj dobavljač šalje fotku Ultre i veli za tebe 1350 eur. Zahvalih se toplo :)

Znaci, ako neko ne fura najnoviji fleg, to znaci da je siromasan?
O zivote... Bogi, ti si bogat, kupuj s20, da pisemo ovde o necemu konkretnom... :)

...riding on 720p...

Čačkao danas Ultru, prvi utisci su da je onaj ekran perverzija, sve radi izuzetno brzo i fluidno, dizajn je mogao biti bolji ali je za pohvalu što su smanjili zakrivljenost ekrana, i moje malo zapažanje je da je ram telefona bolje odrađen na ajfonu koji je stojao pored njega (subjektivan osećaj, ne bi da pokrećem flame war). Kameru nisam mogao da probam pošto su u mts-u zalepljeni za postolje.

U Gigatronu nisu imali Ultru, ali jesu S20+ i Note 10+ jedan do drugog, Note je lepši, S20+ nešto fluidniji zbog 120Hz, pozadi leđa na oba magneti za otiske (S je bio u sivoj boji)

Jel porucivao neko slusalice, jel to ide preko members aplikacije ili stize automatski na adresu?

Da, a i sam ram je mnogo tanji zbog konveksnog stakla pozadi i zakrivljenog ekrana, pa to verovatno još malo naglašava taj lošiji osećaj u ruci u odnosu na glavnog konkurenta

Takodje kada (ako) Migrant izadje i vidi da sve mozes kupiti na rate bez kamate i da niko ne kesira iole vece sume, mozda se predomisli i uzme s20 :D
To je inace karta na koju svi skuplji igraci igraju + provajderi.
Kes je najmanja stavka svima.
Nikada nisam kupio telefon na rate ali je to cak i u Srbiji postalo glupo, svratih danas do Telenora, S20+ ako se kupuje preko firme, Biz total 5 paket, placanje fona u celosti + 24 x BT5 izadje 162k a ako se kupi na 24 rate 165k, ne treba biti mnogo pametan pa zakljuciti da je placanje u celosti nepotrebno. Ultra je malo skuplja ali mi se uopste ne svidja zadnja strana sa nakalemljenom kutijom kamera.

p.s.
Nisam kupio fon :D

Koliko znam, osim provajdera koji deru ( fon bez ugovora ) i namenskih kredita, drugih opcija na rate ne postoji u srb, ne?

...riding on 720p...

Postoji. Kod mene u firmi moze da se kupi bilo koji za cash.

Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka

Rekao je na rate

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Na 12 rata može da se uzme i Intezinim kreditnim karticama , bez kamate ,naravno. Znam da Tehnomanija i Gigatron daju tako

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Zar ti onda ne bi trebao kreditni limit od cirka 1500 eura?

Pa da.. Što ne verujem da ima većina ljudi..

Sent from my OnePlus 7T Pro using Tapatalk

Limit je valjda 300.000.. Ili pola miliona.

Ovaj momak je dosta fino zaokruzio sve prednosti i mane: https://youtu.be/VyH-q7ZzSUk

Po mom misljenju - mali s20 je ozbiljno potcenjen, do mere da ga i ne izlazu u prodavnicama, barem na osnovu jucerasnjeg stanja u AdaMall. Meni se najvise dopao od sva tri ova nova nakon kraceg probavanja u firmi tokom preordera.

Limit je valjda 300.000.. Ili pola miliona.

Ti odredjujes limit na kartici kad vadis prvi put, ja sam recimo ogranicio Master i American na 500 evra, zbog iskusenja. :)

Nazad
Vrh Dno