Šta je novo?

Samsung Galaxy S20/S20+/S20 Ultra

Bravo, na vreme si krenuo sa razmišljanjem [emoji4][emoji56]

Sent from my SM-N970F using Tapatalk
:d :d Nikad nisam kupovao prve serije telefona (ne kaže se za džabe "prvi se mačići u vodu bacaju") a i realno prenapucane su im cene. Telefone sam počeo da menjam nakon godinu i po - dve, ne sviđa mi se više onaj tempo menjanja telefona na mesečnom nivou, skup i naporan sport. :d

S20 sve vise razocarava. Haos sta rade [emoji18]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dzabe kada ni u FHD ne moze da izgura konstantno 120Hz. [emoji4]

E zato ce na N20 seriji sve to lepo popraviti da radi kako treba, prvi macici se bacaju u vodu i zato sto se tice S20 serija ja preskacem.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

.... imam utisak da će sve više korisnika u budućnosti kupovati "nazovi LITE" verzije tipa S10L, jer ovo menjanje telefona na svakih par meseci i dodavanje za novi model po 300 do 500€ ... pa i više nema nikakvog smisla a realno dobijaju se poboljšanja koja ili niko ne koristi ili su sve na "kašičicu" ....

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Ma ajd sto ce da srede za note ,pitanje da li ce ex moci to da gura i koliko ce trajati baterija

Nebitno, bitno da neki hilbili iz Oklahome ima bolji isti telefon od Stefana iz Mladenovaca.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Exy ne može ni 4g da gura a da se ne usija, kamoli 120hz qhd. 4g +120hz qhd počasni pozdrav bateriji i performansama. :d
Mada ja bih bio zadovoljan sa konstantnih 90hz na fhd, qhd mi je glupost.
Je l toliki kanal S20?

Daleko od toga da je duplo ali pitanje da li ex moze konstantno da gura 120hz a da se ne usija,videcemo kad izadje,mozda su sredili mali

120 Hz ali ne nekakve 3D grafike već GUI Androida. To mi zaista ne deluje kao preterano teško. Bolje je pitanje da li One UI može da radi bez problema.

Mene najviše iznerviraju stvari tipa: .... automatski će se prebaciti na 60Hz da bi se sačuvalo vreme trajanje baterije , bla,bla ... (link koji je okačio Stefan1995)
Stalno neka ograničenja i zabrane tobože zbog preterane brige za korisnika itd.
- ne može LE diodica ;ne može džek za slušalice, proximity senzor jer je sad u displeju, mikro SD, ravan ekran, 120Hz na QHD ...... ništa ne može, a moglo je do sad
Kako se nisu setili da se zabrinu zbog naših novčanika koji tanje iz godine u godinu ili što reče imotep95 da bude doszupan svuda i Snap i Exy .... a sa druge strane znam dosta njih odavde koji su lojalni brendu i kupovali su svaki model kao i ja iz S i N serije. Baš sam se iznervirao :mad:

Isto je i na op 7 pro bilo ,automatsi je prebacivao sa 90 na 60hz,verovatno zbog stednje a i mislim da je realno samo UI radio na 90hz. Mene licno vise netvira ova igranka sa soc-om posto ce adb komandom verovatno biti moguce podesiti konstantan rad na 120hz

Poslednja izmena:
Mene najviše iznerviraju stvari tipa: .... automatski će se prebaciti na 60Hz da bi se sačuvalo vreme trajanje baterije , bla,bla ... (link koji je okačio Stefan1995)
- ne može LE diodica ;ne može džek za slušalice, proximity senzor jer je sad u displeju, mikro SD, ravan ekran, 120Hz na QHD ...... ništa ne može, a moglo je do sad
Kako se nisu setili da se zabrinu zbog naših novčanika koji tanje iz godine u godinu ili što reče imotep95 da bude doszupan svuda i Snap i Exy .... a sa druge strane znam dosta njih odavde koji su lojalni brendu i kupovali su svaki model kao i ja iz S i N serije. Baš sam se iznervirao :mad:
Svaka cast za post.
Posebno mi se svidja ovaj deo. [emoji4]
I onda, u svoj toj brizi za korisnike, puste jedan update kojim sve upropaste. Posebno izrazeno pred izlazak novih modela. Neverovatna stvar.
Ali na sve to smo navikli. Kako bi inace prodavali nove modele. [emoji4]

Poslednja izmena:
+1
Exy na wifi je okej, i koliko god da koristim tel ne greje se i ne stuca, ali kad ga prebacim na podatke, kao da tel poludi i pocinje da se greje i stuca, pa po nekad zabode i moram da iskljucim net i ostavim tel dok se ne ohladi.
Videcemo kad neko od clanova uzme tel kakav je u radu i sve ostalo sto nas zanima. [emoji16]

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Hvala svima, na osnovu vasih postova sam definitivno odustao od Ultra, a vec se onako razmisljao da ga uzmem.

Huawei Mediapad M5 10,8 Pro CMR-AL19

Hvala svima, na osnovu vasih postova sam definitivno odustao od Ultra, a vec se onako razmisljao da ga uzmem.

Huawei Mediapad M5 10,8 Pro CMR-AL19
Nemoj odustajati dok ne vidis prave testove. Svi mi ovde samo predpostavljamo sta i kako. Tek kada neko ozbiljan postavi test videcemo kakav je uredjaj.

@Joxy
Možda sam se malo zaneo ali stvarno ga preteraše ... na sva zvona ultra mega giga zoom kojim gledate površinu Plutona, a u stvari jedva da je upotrebljiv preko pola, ali ipak to je ultra i ultra je i cena.
Sa velikim osmehom i ponosom najavljen ekran sa 120Hz na celoj S20 liniji ... ali samo ako nije maksimalna rezolucija ... i ako nije temperatura baterije velika, i ako nije potrošnja baterije trenutno velika, i ako pokrenete aplikaciju koja je zahtevnija ... ništa od 120Hz ..... pa bolje reci u koja dva slučaja možemo da očekujemo 120Hz :D. Ostaje nada za ljude koji priušte sebi Ultru da će neki od narednih firmvera ili soft pečeva popraviti stvar, po meni baš jadno za takvu firmu i za taj novac.
Na kraju krajeva moja je stvar kad kupim telefon da li ću potrošiti bateriju za pre podne ili za ceo dan, uostalom platio sam ga tričavih 1000 evra pa nekako mislim da mogu da ga koristim onako kako meni odgovara ...

@Bogi79 and all
Nisam ja napisao prethodni post da bih tebe ili bilo koga odvratio od kupovine nekog od modela iz S20 linije, samo me je kao dugogodišnjeg korisnika flagship Samsung telefona uvredila tolika doza njihovog licemerstva!Izneo sam to pred vama kao lično osećanje i stav a ne kao poziv na odustajanje od kupovine i sl. Svako za svoj novac kupuje ono što se njemu dopada ...

@zava1974
Pa bas zato sto iznosite svoje stavove kao dugogodisnji korisnici Samsunga, realno mišljenje, zato i i prihvatam za sebe kao savet.
Samsung i ja se bas ne mirisemo nikako zadnjih godina, ali sam se onako bio bacio u razmišljanje, samo zbig veličine Ultra modela.
Pitanje je šta bih dobio sa Ultra u odnosu na telefon koji sada koristim?
Ali dobro, to nije tema.
Praticu temu i dalje.

Gesendet von meinem EVR-L29 mit Tapatalk

@Joxy
Možda sam se malo zaneo ali stvarno ga preteraše ... na sva zvona ultra mega giga zoom kojim gledate površinu Plutona, a u stvari jedva da je upotrebljiv preko pola, ali ipak to je ultra i ultra je i cena.
Sa velikim osmehom i ponosom najavljen ekran sa 120Hz na celoj S20 liniji ... ali samo ako nije maksimalna rezolucija ... i ako nije temperatura baterije velika, i ako nije potrošnja baterije trenutno velika, i ako pokrenete aplikaciju koja je zahtevnija ... ništa od 120Hz ..... pa bolje reci u koja dva slučaja možemo da očekujemo 120Hz :D. Ostaje nada za ljude koji priušte sebi Ultru da će neki od narednih firmvera ili soft pečeva popraviti stvar, po meni baš jadno za takvu firmu i za taj novac.
Na kraju krajeva moja je stvar kad kupim telefon da li ću potrošiti bateriju za pre podne ili za ceo dan, uostalom platio sam ga tričavih 1000 evra pa nekako mislim da mogu da ga koristim onako kako meni odgovara ...

@Bogi79 and all
Nisam ja napisao prethodni post da bih tebe ili bilo koga odvratio od kupovine nekog od modela iz S20 linije, samo me je kao dugogodišnjeg korisnika flagship Samsung telefona uvredila tolika doza njihovog licemerstva!Izneo sam to pred vama kao lično osećanje i stav a ne kao poziv na odustajanje od kupovine i sl. Svako za svoj novac kupuje ono što se njemu dopada ...

Zato sam i batalio jer su smecari sa svojim smecarskim azuriranjima i smecarskom kamerom istom od s7 edge, a svake godine najavljuju revoluciju. Nisu ni ostali nista bolji, ali dok je exynosa, nikad vise samsung.

@Joxy

U pravu si skroz. [emoji4]

@zava1974
Pa bas zato sto iznosite svoje stavove kao dugogodisnji korisnici Samsunga, realno mišljenje, zato i i prihvatam za sebe kao savet.
Samsung i ja se bas ne mirisemo nikako zadnjih godina, ali sam se onako bio bacio u razmišljanje, samo zbig veličine Ultra modela.
Pitanje je šta bih dobio sa Ultra u odnosu na telefon koji sada koristim?
Ali dobro, to nije tema.
Praticu temu i dalje.

Cudi me da te nije Note 10+ zaintrigirao nego tek sada Ultra. [emoji4]

Dobio sam savet, ukoliko mi je baterija primarna, da zaobidjem Note 10 plus. Pogotovo na 4g baterija iscuri samo tako, tako da sam zaobišao. Ali mogu reci da mi je telefon izgledom jako lep.

@Bogi
Uvek mi je drago ako nekom mogu da pomognem kao što volim da i meni neko pomogne kroz iskustvo, znanje ...

@Joxy
Dobro je da ima par vas da mislimo isto, u suprotnom bih pomislio da sam prolupo skroz i da je samo meni žao
novca koji teško zarađujem

Poslednja izmena:
Meni je na Note 10+ poslije 7 dana crkao vibro motor. Dobio sam novi u zamjenu (na moje insistiranje i poslije mjesec dana) pa sam ga prodao neraspakovanog. Uzeo običan Note 10 ali njemu baterija curi na oči, punio ga minimum 2x dnevno. Uzeo S10+ poslije njega a sa njim često bio van dometa. Zadnjih 2 mjeseca na OnePlus 7 pro i sve radi besprekorno. Mjerkam taj Ultra ali mislim da ću preskočiti.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

Ako ti već 3 Samsunga nisu legla, zašto bi mučio sebe i kupio četvrti, koji neće biti ništa bolji od ova 3? Ostani na 7 Pro, ne bacaj pare. Ništa toliko bolje sa Samsungom nećeš dobiti.

6b0dcac1d8e654648e6b9e6316b18d4e.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno