@Joxy
Možda sam se malo zaneo ali stvarno ga preteraše ... na sva zvona ultra mega giga zoom kojim gledate površinu Plutona, a u stvari jedva da je upotrebljiv preko pola, ali ipak to je ultra i ultra je i cena.
Sa velikim osmehom i ponosom najavljen ekran sa 120Hz na celoj S20 liniji ... ali samo ako nije maksimalna rezolucija ... i ako nije temperatura baterije velika, i ako nije potrošnja baterije trenutno velika, i ako pokrenete aplikaciju koja je zahtevnija ... ništa od 120Hz ..... pa bolje reci u koja dva slučaja možemo da očekujemo 120Hz

. Ostaje nada za ljude koji priušte sebi Ultru da će neki od narednih firmvera ili soft pečeva popraviti stvar, po meni baš jadno za takvu firmu i za taj novac.
Na kraju krajeva moja je stvar kad kupim telefon da li ću potrošiti bateriju za pre podne ili za ceo dan, uostalom platio sam ga tričavih 1000 evra pa nekako mislim da mogu da ga koristim onako kako meni odgovara ...
@Bogi79 and all
Nisam ja napisao prethodni post da bih tebe ili bilo koga odvratio od kupovine nekog od modela iz S20 linije, samo me je kao dugogodišnjeg korisnika flagship Samsung telefona uvredila tolika doza njihovog licemerstva!Izneo sam to pred vama kao lično osećanje i stav a ne kao poziv na odustajanje od kupovine i sl. Svako za svoj novac kupuje ono što se njemu dopada ...