Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ja sam u lokalnom servisu mobilnih telefona kupio za 1500 din. Original naravno.

Dobio si je sa onom original kutijom?

Ja kad sam pitao ovde u jednom servisu kažu ima 1800 dinara, pitam dobro može, ova mi daje samo bateriju. Rekoh hoću sa kutijom zajedno, pa kaže nema kutije. Hvala lepo dovidjenja.

Teško da je dobio sa kutijom. Oficijalni servis samsunga u beogradu gde su dosta njih sa ovog foruma kupili baterije uključujući i mene takođe daje samo baterije koje super rade. Pozdrav

@_Sale_
Da li u tvom romu moze da se podesi brzo punjenje?
Da telefon vuce vise ampera sa kompjutera i sa punjaca?

Preko cega bi to moglo da se podesi?
Koji tweak za kernel preporucujes?

Preko punjaca ne moze vise da vuce i tu nema kernela koji ce ti pomoci. Preporuka za Apolo kernel.

Na drugoj temi se kazu za neke telefone da moze. Pomenuo je jedan clan da je na S2 isto uradjeno. Pa dok se ne javi trazim aplikaciju preko koje bih to eventualno moglo da se podesi.

Da li negde postoji uputstvo od ruta pa nadalje kako da instaliram rom jer sam pocetnik pa ne bih da brikujem telefon?

Hvala. A dalje od ruta sta se radi? I da li je ovaj rut za svaki s2?

A mozes i da uradis kao i ja (ima na ovoj ili linkovanoj temi). Skines Philz i fleshujes ga Odinom. A onda flesujes Neat iz recoverija.
Time u sustini ubijes rom, pa podignes novi. Podatke pre svega ovoga sacuvaj.

Po vasem iskustvu koji je najbolji modem za nasu mrezu?

@Sale
Hteo bi da ti se zahvalim na odlicnom ROM-u. Godinama fleshujem telefone i isprobavam razne kombinacije, ali mi se Neat najvise dopao. Svaka cast!
Voleo bih da postoji opcija da se u Messages stavi Dark tema, nezavisno od Real Dark Slim.

Ok hvala, vec sam na LS8 probacu i MS4

LS8 nekako najbolji. Preporuka za MS4. MS2 je isto odlican ;)

Не може.

A mozes i da uradis kao i ja (ima na ovoj ili linkovanoj temi). Skines Philz i fleshujes ga Odinom. A onda flesujes Neat iz recoverija.
Time u sustini ubijes rom, pa podignes novi. Podatke pre svega ovoga sacuvaj.
Čekaj, ja sam rutovao s2, ali imam fabrički rom, šta je to Philz i gde ga skinem, i da li to mora ili direkt da ubacim rom iz rekaverija (tako sam radio na sgs duos)?

Philiz je recovery. Njega flesujes preko odina. Onda odes u recovery (tada imas philiz) i flesujes rom.

Philiz je recovery. Kernel je stock samo prepakovan.

nisam obratio pažnju ja imam phillz touch 4 ver. 6.0.2.7.
Znači mogu da uradim restore s ovim rom—om?

Ajd ti lepo pročitaj šta je rom, recovery, kernel, Modem, flesovanje... pa onda u akciju. Bolje za tebe

Pročitao sve nisam duduk flešovao sam i s3 i unaza 20— tak androida ali ovaj me zeza. Probao sve ali mi u recovery izbaci nešto kao can`t mount drive i tu stane....
i offtopic. imam npr bateriju 60—70% kad restartujem tel padne na 15—tak. Imam dve bat. i na obe isto. Da li još neko ima ovaj problem?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno