Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Ne možeš puna dva GB da iskoristiš, nešto mora da ostane rezervisano. Moraće neko brisanje da padne.

Ima i neka fora sa brisanjem logova ali nisam siguran da će ti to pomoći.

Nisam siguran da li to može... Ubaci sd pa ćeš moći na nju

Iscisti cash kompletan i ram, pa updatuj jednu app. Pa opet sve isto, pa drugu...
To ti je da nista ne brises, ali se napatis.
Bolja opcija je da izbacis nesto (jer ti sigurno ne treba 10 strana aplikacija). A najbolja da predjes na NEAT, i ostavis/ubacis samo ono sto zaista i koristis.

Па све што радиш на телефону можеш да прикажеш на ТВ-у. Мало ми је чудно зато што кроз неке апликације (видео-без субтитла и аудио плејер, Јутјуб) могу да проследим на ТВ а нешто не може. Могуће да то иде преко ДЛНА. Видим да неки други РОМ-ови за СГС2 засновани на Лолипоп то имају као стандардну опцију.

Ja se cimam sa tim vec dva dana. Skini allcast app i mozes da pustis bilo koji video. Medjutim ne mogu da prosledim ni subtitl, isto i preko MXplayer-a. Showbox radi, ali kada delim preko allcast, on na tv-u ne posalje subtitl.

Ne radi na lollipopu, ne znam zasto. Ukljucen mi je tv, povezan na wifi, gledaj sta mi detektuje:

0a71cdccfec9d033da8b57803fb67565.jpg

Ма да знам. Пробао сам и ја свашта и неће да иде превод. Не знам више до чега је да ли до телефона РОМ-а или ТВ-а. Није ти требао тај Аllcast, може и преко стандардног плејера који је ставио Сале, али исто тако неће превод.

Али ... чекај ово ти није СГС2? И није НеатРОМ јел'?

Poslednja izmena:
.
Али ... чекај ово ти није СГС2? И није НеатРОМ јел'?

Ne moze preko Saletove aplikacije, mora AllShare(Samsung Link+Samsung nalog)
Nisam imao ikonicu za cast-ovajnje.

Jeste, ovo je i9100 sa CM12 romom i apolo kernelom.

Bas sam bio na ovom NeatRom-u sa Apolo kernelom. Imam LG 42LB671v SmartTV(Pre 2 dana kupljen)... Nisam uspeo da prikazem subtitlove na TV-u. Telefon je bio na NeatRom-u.

Poslednja izmena:
Ma može sa osnovnim plejerom evo zaokružio sam ti, malo je drugačija ikonica za prosleđivanje (cast)

Screenshot_2015-02-09-18-59-44.png

He Žile i ja imam sličan TV samo je moj 50". Moguće da je taj problem sa subtitlovima do njihovog WebOS-a i plejera ugrađenog u sam TV. Imaš temu o tim LG televizorima, da ne zatrpavamo ovde temu sa tim. Vidim da Lolipop za GTi9100 ima podršku za cast, a nisam gledao dokle je Sale stigao sa NeatROM-om za ovaj telefon, sada ću da pogledam na XDA.

Da li si pročitao prvu rečenicu iz teme sa linka koji si postovao?

Root i unlock tutorial je na dnu ove poruke! Ko postavi pitanje kako da rootuje ili otkljuca telefon, dobice kaznene bodove!

Jesam procitao. A da li si ti video koju verziju androida ovaj telefon ima?

Uostalom snasao sam se. I ne treba root. Moze flash Philz-a i onda flesh NEAT roma.

Odlično, bitno da si se snašao.Javi nam kako je prošao fleš Philza i instalacija NEAT roma bez rootovanja. ,)

Pa kazem ti da je sve proslo normalno. Ti izgleda bas neces da citas sta pisem, ali te to ne sprecava da komentarises.

Nemam nameru da polemišem sa tobom, samo sam ti ukazao na činjenicu da pročitaš temu u kojoj je sve objašnjeno do najsitnijih detalja, a ne da ti neko po hiljaditi put ostavi sažvakan odgovor.U čemu je onda smisao razvijanja teme ako niko ne čita, a traži da baš njemu bude servirano na izvol'te. U svakom slučaju sam sa razumevanjem pročitao tvoja dva posta, zato sam i komentarisao, sa razlogom. Evo, sada nam svima objasni kako si ti uspeo da instaliraš Saletov NEAT, i PHILZ kernel bez rootovanja telefona.

Nisi nista procitao.
1. Pitao sam da li za flash neat roma treba prvo root.
-To ne pise na onom linku (koji sam inace ja okacio u istom postu)
2. Pitao sam kako da rutujem jer je na telefonu android verzija 2.
-Na linku je root za verziju 4. Ili mislis da rutujem telefon sa dvojkom preko verzije za 4-ku?!

I na koje si to pitanje ti meni odgovorio?

Kao sto sam ti rekao, preko odina fleshovao philz, a onda sa kartice preko recoverija fleshova rom. Znaci desetak klika i 10 minuta posla sa sve podesavanjem roma.

Imao si na linku kako se rutuje i 2.3 ali svakako ti nije bio potreban root za fleš roma. Na S2 kernel i recovery idu zajedno, ti si praktično ubio tel kada si stavio PhilZ recovery jer si mu stavio i JB kernel tad ali te baš briga jer ga nisi palio posle toga već si odmah stavio novi rom :)

Imao si na linku kako se rutuje i 2.3 ali svakako ti nije bio potreban root za fleš roma. Na S2 kernel i recovery idu zajedno, ti si praktično ubio tel kada si stavio PhilZ recovery jer si mu stavio i JB kernel tad ali te baš briga jer ga nisi palio posle toga već si odmah stavio novi rom :)

Hvala puno :)

Telefon mi upada u bootloop. Upali se skroz, ostane upaljen minut/dve (nista ne radim na njemu) i on se resetuje i opet isto i sve tako u krug.
Sta da mu radim?

Da li da probam sa brisanjem cache-a i dalvic-a i da li bi mi to obrisalo neke podatke iz telefona?

Probaj da obrises dalvik i cache partitions... Nece ti obrisati podatke iz telefona.

Praobao i ne pomaze.
Ne znam kako da ga sredim a da mi ostanu svi podaci.

Da li da uradim nandroid backup, pa da mu fleshujem Neat? Kako i da li posle mogu da se vrate svi podaci (aplikacije, sms-ovi...)?

Pa za app uradi backup sa titanium backup-om, za sms takodje imas app(sms backup & restore)
Doduse sms i jos neke stvari mozes da izvuces iz nandroid backupa sa nekom app..

Kako da uradim backup titaniumom kada mi se telefon sam gasi posle 60-ak sekundi ;)

Da pitam mozda ce te znati...
Spremam se da kupim novi telefon... hocu da iskopiram telefonski imenik iz telefona i sms poruke i neke slike (ajde za slike nije problem), nasao sam vise programa sto to rade na PC ali imam problem.
Svaki od tih programa trazi da se odkaci kukica u kuci za "USB debugging" koja bi trebalo da se za Android 4.1 (u mene 4.1.2. valjda MTS verzija) nalazi u Podesavanjima/opcije razuvojnog tima/ ali je tamo nema.
Da pogadjate, telefon je na srpskom...
Telefon mislim da jeste sinhronizovan sa "gugle oblakom", barem ja mislim ali nisam vise ni u sta siguran...
U telfonu ima nesto slicno u podesavanja/jos podesavanja/USB pa onda samo napise da je tu USB masovna memorija i da kucnem dugmence da bi kopirao sa SD kartice na komp i obrnuto, kucao ne kucao one programe za prebacivanje imenika i sms sanduceta ne uspevam uvezati sa kompom...

Sta da radim, gde da trazim taj "USB debugging" ...

Poslednja izmena:
Zna li neko gde kupiti originalnu bateriju za S2 ? da se naruci naravno , posto kod nas deru ...

Pa i napolju je oko 20 eura original kao i u BGelektroniku. Plus naši ti naplate neke kerefeke. Mislim ako već hoćeš original.

Nazad
Vrh Dno