Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Tako jedan moj kolega sa S3, drži sve isključeno i samo telefonira, telefon mu izdrži po 5 dana uz dva sata screen-a. Kad ga pitam što to radi (a ima paket besplatnih 1GB na GPRS) on samo kaže da mu je to cool :)

XWLPY S3 Mods v1.0​

Ported S3 SystemUI - 11 Toggles (Thanks to Mirko ddd)
Edited SystemUI - almost looks like S3
framework-res with S3 resources (Thanks to nmeuret)
Edited framework-res - JB Animations + S3 Icons
VideoPlayer from Note with PopUp & Resize MiniPlayer (Thanks to mythtrandyr)
S3 TouchwizUX Launcher 4x5 (Thanks to Smando)
S3 AccuWeather
S3 Music player
S3 SPlanner and Calendar (Thanks to mythtrandyr)
Note Gallery (Thanks to danieldmm)
Fixed FC on edit Picture
JellyBean Font
S3 Bootanimation
S3 Shutdown animation
S3 Audio Files
S3 Icon Pack
S3 Dialer
S3 Big Caller
Call Recording
No Increase Ring
Torch on Lockscreen
Spell Check
Skip Songs
SMS Mods
No SMS/MMS In Call Log
CRT-OFF
CRT-ON
Hide Clock-Toggle
Hide AM/FM-Toggle
4 Way Reboot
Silent Camera
Camera with flash under 15%

Screenshot_2012-10-27-11-50-16.png
Screenshot_2012-10-27-10-15-03.png
Screenshot_2012-10-27-10-17-39.png
Screenshot_2012-10-27-10-28-17.png
Screenshot_2012-10-27-10-28-41.png
Screenshot_2012-10-27-10-25-51.png
Screenshot_2012-10-27-10-26-09.png

Download:
XWLPY_S3_Mods_v1.0
XWLPY_S3_Mods_v1.0_Mirror

a127d9074a204f97b73badf0d01d402f XWLPY_S3_Mods_v1.0.zip

CHECK OUT MY PURE UNMODIFIED STOCK SAMSUNG ROM

If you like my work, please consider a small donation to help me continue developing

Ahhhhh neee :D Dugo sam se nameravao da flesnem poslednji rom i napokon juce to uradim, stavim paket modova i danas Sale izabacis ovo :D

Btw ovo izgleda odlicno!

Poslednja izmena:
Dobra ti je ova Mileva:D

Jadna Mileva, sigurno stuca :)
I vama se od svega najvise svidja ona? Grrr

Jel koristis telefon ili ti sluzi za ukras?
Naravno da ga koristim. Koristim za evidenciju trcanja (runtastic), treninga u teretani(JEFIT)... Koristim ga i da slusam muziku, audioknjige... Od igrica igram sah i resavam sudoku. Za internet ga ne koristim jer imam isti na laptopu, a i ovde gde sam je mobilni internet mnogo los tako da nije vredno nerviranja. I naravno koristim ga i kao budilnik. :)

Lepo izgleda Sale ovo... Baš :) Jedino me malo ova galerija muči, navikao sam na klasičnu a ne na ovaj "tablet" mod ili kako već da ga nazovem :)

Note mod :)
Ne znam, meni se svidja. Ako zelis mogu da ti napravim sa "normalnom galerijom" zip

Ljudi ma li nacina da se setuju ovih novih 11 toggles? I cemu sluzi ovaj driving mod?

Sale, da li je izvodljivo da u TouchWiz 4 ubaciš mogućnost da se u folderima menja redosled aplikacija kao u TouchWiz UX?

Moze samo normalna galerija (od S3 npr) ili mora ceo zip? Sve ostalo mi je skroz OK.
Ako te ne mrzi, do it :)

Mislio sam da može :) Ništa, onda daj stavi default od S2 ako nije problem :)

Sale, imam ovaj XWLPY Mods 4.1, ako hocu da stavim ovaj S3, jel samo poteram zip iz CWM-a?
Thnx

OK, hvala, nemam, samo ovaj tvoj :)
Koristiim samo domace :D

Sale, ajd napiši kako da sačuvam(o) podešavanja iz prethodne verzije roma, tj. aplikacije, kontakte, sms, email poruke, podešavanja za gprs i da ih ubacimo u novi rom. Valjda može sa titaniumom ali što treba čekirati kod user data, ima mali milion opcija?

Mogu da napisem kako ja radim, sto ne znaci da je ispravno. Aplikacije jedino bekapujem i to ti je prosto. Samo stikliras koju hoces od user apps. Kontakte i mejlove cuvam na google, tako da o njima i ne razmisljam. Posle flesovanja tu su svi za 2-3min. Jedino za sms mozes preuzeti program sms backup and restore. O podesavanjima za gprs takodje nema potrebe u novijim romovima, osim ako ne koristis telekom pa zelis apn gprsinternet

Da se nadovežem... Pošto koristim Nova Launcher a on spada pod sistemske aplikacije, ja još nju dodatnu backup-ujem kao i WiFi Access points.

Imam još jedan mail. Al nekako ću se već snaći. Za sms b&r znam i koristim ga. Znam da bi ti bilo dusa, al možeš li ikako da staviš screenshotove za svaku opciju u modovima, da vidimo kako izgleda? Postoji li šansa da ubaciš i torch u toggles? Ako ne može, nama veze, dodaću je na home screen. E da, neko je pominjao toggle driving mod- što je to?

Nazad
Vrh Dno