Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Aha, nije ni čudo što mi sad ovaj zadnji radi savršeno, i baterija bolje drži s tim što ja uvek ubacim i remove app.

XWLPY Mods 4.1​

JB Style Reloaded Blue (Thanks to Crussader)
15 Blue Toggles
Blue Clock
Blue Animated Battery
S3 Dialer
S3 Big Caller
Call Recording
No Increase Ring
Torch on Lockscreen
Spell Check
ICS Lockscreen
Skip Songs
SMS Mods
No SMS/MMS In Call Log
CRT-OFF
CRT-ON
Hide Clock-Toggle
Hide AM/FM-Toggle
4 Way Reboot
Silent Camera
Camera with flash under 15%

Added Brightness Bar

Screenshot_2012-10-21-19-47-56.png

Download:
XWLPY_Mods_4.1
XWLPY_Mods_4.1_Mirror

167b937556fe6adc70990c5edf7a7a3e XWLPY_Mods_4.1.zip

Koliko primećujem aroma mod i XWLPY Mods se baš ne vole!
Instalirao sam juče aroma mod, a danas i ovaj xwlpy mod, i došlo je do sranjca u framework-u i SistemUI-u!? Jel to do mene nešto ili ne mogu da se mešaju ova dva sastojka?:D

Ne mogu da se mesaju. Uradi samo reflash rom-a i biraj da li ces aromu ili sve modove koji se nalaze u Mods 4.1

E nikako da se sjetim reci, ali meni skip song nikad nije radio - a probao sam ga na svakoj verziji neata, modsa i arome do sad:D
Ali cek da probam ovaj zadnji posto mi opasno curi baterija na 3.4

Ne radi ni tada...
A ni jkay-ov isto nije radio

Poslednja izmena:
Kad se prelazi na novi rom I kernel da li se prvo flesuje kernel pa rom, obrnuto ili raspored nije vazan?

Sale ovo što si okačio vraća default ponašanje ekrana pri zaključava. Izgleda da sam ja mislio na crt-off opciju!:d

Nista te ne razumem. Sta vraca? Poslao sam ti services.jar nemodifikovan kojim ces iskljuciti CRT opciju

Ajde da probam da objasnim. Kad instaliram modove iz Arome, kada palim i gasim ekran to se odradi u deliću sekunde. Bez onog samsungovog zastoja, kao i bez crt on/off efekta. Ekran se momentalno gasi i pali bez ikakvih dodatnih kerefeka. E sad ako si me razumeo ... :D

I sad, sta te muci? To sto brzo reaguje je u android.policy.jar i mozes ga aktivirati ili deaktivirati u data/SaleTweaks/. Ja sam ti poslao, kao sto sam rekao, services.jar za deaktivaciju crt opcije koja nema nikakve veze sa brzinom otkljucavanja.
Ocemo li se danas sporazumeti? :)

Nemoj druže da se ljutiš. Ako si mislio na short_power_delay_off/on - onda to ne funkcioniše (i dalje ima onaj lag pri gašenju i paljenju). Ja druge opcije u SaleTweaks ne vidim (a ima ih šest).

Sad gledam u Aromi. Tu imaš opcije:
- enable CRT-OFF --------- mene interesuje ovaj mod!
- enable CRT-OFF+CRT-ON
- 4-Way Reboot

Poslednja izmena:
Stavio sam zadnji lite i mods, i opet nece:D

Au *** pa niste rekli da se drzi dugme:rolleyes:

Pa ne lozim, sto bi drzao dugme nigde nije pisalo:)

Da li moze da se uradi screenshoot na ovom poslednjem neat lite? Probao sam volume up i power, volume down i power ali nece. Samo sam hteo da okacim da podelim sa vama testiranje baterije. 3d 2h 51m, baterija 12%. Screen: 6h12m. voice calls 17m. Internet nisam koristio, wifi zanemarljivo malo. Slusao sam i mp3 u medjuvremenu. p.s. Baterija standardna :)

Da li se donacija za saleta moze uplatiti u Srbiji ili iskljucivo preko paypala? Ako moze u Srbiji neka neko napise kako. Hvala.

A kako ja da ti pošaljem pivo čak iz Niša.....? :D

:beer:

Hvala, pokusavao sam i home+power ali izgleda treba i da se drzi malo.

Prilozi

• Screenshot_2012-10-26-14-57-22.png
    Screenshot_2012-10-26-14-57-22.png
    72.3 KB · Pregleda: 124
  • Screenshot_2012-10-26-14-57-37.png
    Screenshot_2012-10-26-14-57-37.png
    48.1 KB · Pregleda: 129
  • Screenshot_2012-10-26-14-57-46.png
    Screenshot_2012-10-26-14-57-46.png
    42.4 KB · Pregleda: 115
Nazad
Vrh Dno