Ili sam mozda ja. Mada stvarno prvi put cujem da se ikome ovo desilo na bilo kom rom-u. Imas li nesto od modova instalirano?"Znaci neveruEm"
Pa hebemu mater, hoce li BRE jednom neko nesto da napravi a da se ne desavaju neverovatne stvari.
Zadnji SalOv rom najjaci, to bez diskusije ali je pitanje ko je ovde za*rao stvar - da li google ili sljamsungovi strucnjaci.
Naime, vec drugi put mi se desava neverovatna stvar. Zamenim praznu bateriju novom i nakon sto se digne sistem, settings nestane kao i notification bar i jedino wipe i flash svega pomaze. :wall::wall:
To je sad Dlna.apkNe mogu nikako da nadjem u removed app ALL Share aplikaciju? Da li ne vidim dobro ili je i nema tamo?
https://www.dropbox.com/s/o4jh1e6m68utcnm/Fonts.rarBilo bi super kada bi ubacio da
ima veci izbor fontova?
Malo mi je to cudno kod tebe jer imas modem za koji svi evropljani kazu da je fenomenalan. Razumem da ti se to desavalo na UHLPY, koji je za Argentinu, ali na ovom, ne razumem. Da nisi cackao nesto u extweaks? Aj probaj ovo: idi u recovery/kernel options i uradi reset extweaks. Takodje odmah uradi i wipe cache, dalvik, battery stats i fix permission. Pa mi javi kakva je situacija. Ovo drugo za bateriju mi srdi kao da je na izdisaju, ali kad uradis ovo gore provericemo i toKako se bekapuju wifi ap?
Cudne mi se stvari desavaju na zadnjem lite + mods, cesto mi ispada iz mreze(jednom dnevno), nekad se odma vrati ali vecinom mora restart... evo sinoc bila baterija na 20%, posle restarta telefon se upalio na 1% i umro, zakacim ga na punjac 10min, upalim kad ono 53%![]()
Ma samo ove tvoje 4.1 i nista vise.Ili sam mozda ja. Mada stvarno prvi put cujem da se ikome ovo desilo na bilo kom rom-u. Imas li nesto od modova instalirano?
To je sad Dlna.apk
https://www.dropbox.com/s/o4jh1e6m68utcnm/Fonts.rar
https://www.dropbox.com/s/4l5cjiydfh55ygp/Fonts_apk.7z
evo pa biraj. instalira se normalno kao i svaka druga aplikacija
E pa onda za pocetak nandroid backup, format svega i flesuj ponovo pa probaj. Iskreno, nesto mi tu bas smrdiMa samo ove tvoje 4.1 i nista vise.
Nema sanse. Ljudi u paranoid-u su radili godinu dana na tome, zamisli koliko bi meni trebalo da portujem to. Izasao bi SGS10Sale, da li nekako mozes da ubudzis hybrid engine iz paranoida?
Ili sam mozda ja. Mada stvarno prvi put cujem da se ikome ovo desilo na bilo kom rom-u. Imas li nesto od modova instalirano?
To je sad Dlna.apk
Yooyo, to je izvodljivo koliko i Radio, znaci trebalo bi prepakovati sve lib fajlove, promeniti sve putanje koje idu do framework-res i framework.jar fajla a verovatno i android.policy.jar. Mogu da pogledam ali trenutno imam bas velike probleme u privatnom zivotu pa ne znam koliko ce mi vreme dozvoliti. Slican test sam imao pre neki dan kada sam polagao za recognized developerOk.. a rekompajliranje samsung stock kamere tako da radi na CM10 i derivatima?
Ovde ima neki cm7 tutorial:
http://epiccm.blogspot.com/2012/01/porting-touchwiz-apps-for-cm7.html
Jel izvodljivo da se izvuce Samsung Camera app iz ICS-a i prepakuje za CM10?Izludeh sa ovim JB stock kamerama.. mnogo lose slike pravi.
Evo, napravio sam ti zip za flesovanje. Takav apk ne moze da se instalira:Extractovao sam taj dina.apk i pokusao da ga instaliram kao norlalnu aplikaciju ali nece, na kraju kaze da nije instalirana. Pomoc?
Imaš li link od tog chameleon?Ma ne teram te da mi to uradis... samo me zanima da li je izvodljivo. Videh da Chameleon ROM ima stock camera app, pa cu probati da to prebacim na telefon i vidim kako ce da radi. Oni su koristili neku modovanu stock kameru (jacob's cini mi se), i da bi naterali da radi na AOSP romu, mora da su prepakovali framework.
Hvala. Uf, to bi bilo sjajno kada bih imaoSale, da li mozes nekako da omogucis da ti doniramo preko GoogleWallet? Zaista bih zeleo da ti se, i konkretnije (novcem), zahvalim....![]()
Jesi KRALJ!
Imaš li link od tog chameleon
Imaš li link od tog chameleon?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari