Šta je novo?

Samsung Galaxy S2 - NEAT ROM

Sale, a voice talk (kad kliknem 2x na home taster) jel može da se ubaci? Hteo sam da probam da ga nađem u remove app I ubacim u ovaj zip što si mi dao ali ne vidim ga tamo (znam kako se zove)

Našo sam je i instalirao ovako klasično, ali neće da se pali kad kliknem 2x home taster. Ne znam dal može... Ako ne može šalili smo se da :)

Opet me zeza mob....bio sam na 55%, skinut jutros oko 7 sa punjaca i odjednom u sred razgovora nesta mi mreza. Ja ga restartujem a on se podigne sa 6% baterije, isto bez mreze, a onda umre...

Slicno je bilo pre neku noc, pao na 5% i sve dobija pa gubi mrezu, na svakih 5 sekundi ludilo, hitno mi trebalo nesto da pogledam na netu a ne smem da ga restartujem jer nece imati struje da se upali. Onda sam ga stavio na punjac i odma se stabilizovala mreze.

Sta da probam, na poslednjem sam romu, sa mods?

P.S. Imam one kineske baterije koje mi stoje u rezervi, da probam nju par dana samo da koristim?

Toliko je mrtav bio da nije htio da se upali, tek posle 5min na punjacu, i sad posle 15min je na 64%:mad:

Izvadio sam original i stavio kineza koji je bio na 85%, tacno se vidi kako se sporije trosi
herubana.jpg

Nemam nikakvih problema niti pitanja!
Eto, samo da se zahvalim Saletu za fenomenalni rom.
Bravo majstore!;)

Sale, jel da ocekujemo uskoro neat JB?

Evo 2 dana sam na kineskoj bateriji, i samo danas mi nestala mreza - i to cim je baterija pala ispod 15%, i za pola sata(jer sam bio na sastanku) mi izgore sve do 1%. A onda sam ga nakacio na punjac i gle cuda, eto mreze nazad

Aj da pitam ovde, mozda ima veze sa NR
Problem je sledeci. Kad instaliram alternative za contacts i phone, prilikom poziva se pojavljuje stock call screen umesto od alternativnih aplikacija. Probao sam exdialer, rocketdial. Cim pozovem kontakt, atock call screen izlazi i ne mogu da provalim u cemu je problem, zasto nece alternativni.
Imas ideju Sale?
Aj probaj ti sa exdialer i rocketdial, mozda skapiras u cemu je problem.

Pozdrav

Koristim 4.0.4 UHLPH neatrom Full
od juce mi se slogirala galerija,izbacuje Unfortunatelly,Gallery has stopped.
Sta da se radi?

hvala i pozdrav

Dešava mi se ponekad i to sa posljednjih nekoliko neata (u stvari, otkad sam u aprilu uzeo tel. samo neati i instaliram;) da mi se neka aplikacija zakoči i tel je stalno "budan", u 99% slučajeva restart rješava problem. Juče mi se to desilo i poslije restarta je i dalje bio awake, ulaskom u taska manager i sa clear memory nijesam ništa postigao. Poslije nekog vremena se sve sredilo samo od sebe, tj. tel "se uspavao". Ništa strašno samo me interesuje kako da provjerim što ga drži budnim, znam da ima neki program samo nijesam zapamtio kako se zove. btw, bterija na posljednjem romu traje u p*ku materinu, dva dana lagano

@lnicks
Očisti keš galerije. Ako to ne pomogne, skini quickpic i tih problema nećeš imati.

Aj da pitam ovde, mozda ima veze sa NR
Problem je sledeci. Kad instaliram alternative za contacts i phone, prilikom poziva se pojavljuje stock call screen umesto od alternativnih aplikacija. Probao sam exdialer, rocketdial. Cim pozovem kontakt, atock call screen izlazi i ne mogu da provalim u cemu je problem, zasto nece alternativni.
Imas ideju Sale?
Aj probaj ti sa exdialer i rocketdial, mozda skapiras u cemu je problem.
Ne razumem te bas najbolje ali probacu kasnije, nije problem

Dešava mi se ponekad i to sa posljednjih nekoliko neata (u stvari, otkad sam u aprilu uzeo tel. samo neati i instaliram;) da mi se neka aplikacija zakoči i tel je stalno "budan", u 99% slučajeva restart rješava problem. Juče mi se to desilo i poslije restarta je i dalje bio awake, ulaskom u taska manager i sa clear memory nijesam ništa postigao. Poslije nekog vremena se sve sredilo samo od sebe, tj. tel "se uspavao". Ništa strašno samo me interesuje kako da provjerim što ga drži budnim, znam da ima neki program samo nijesam zapamtio kako se zove. btw, bterija na posljednjem romu traje u p*ku materinu, dva dana lagano
BBS ili better battery stats

Ubacih NeatRom Lite juče i od tad mi se povremeno desi da "ekran promeni boju", npr. kao da sam odbrao Sephia ili sličan mod na fotoaparatu.

Da li to crkava displej ili možda ima veze sa softverom?

Da, upravo tako.
Znači nije samo kod mene?
Zna li se razlog?

Kad je jako sunce napolju, kliknete 4 puta na Home i sve se vidi :) To je opcija Siyah kernela. Neko je voli, neko ne

To nisam znao..može biti korisna opcija, leti..
Ima li neki zimski kernel? :)

Sale, do sada sam koristio XWLPG rom, naknadno sam instalirao i sledece stvari: crt off, 15 toggles, no increasing ring, dialer with contacts, no sms mms call log i call recording. Nakon duzeg vremena i besprekornog rada zabo telefon i nije hteo da podigne sistem, zabode na onom Samsung logo-u. Jedino sto me je malo nerviralo je u onom addon-u 15 toggles, sto je flashlight bagovao.

Instaliram ja poslednji XWLPY NeatRom Lite v3.5, instaliram 15 toggles, vidim popravljen Flashlight, ali kada sam instalirao no sms i mms, Phone i Contacts pukli, kad nesto od ta dva pokrenem otvori se ali sve prazno i tu zabode. Sreca pa odradio nand backup. Sad ono sto me bas nervira kod novog roma je sto ne mogu da nadjem no increasing ring za njega, dialer with contacts vidim da je ubacen, nemam ni Call recording, crt off itd. Ima li toga uopste da ne lupam glavu vise? I jel postoji nacin da se uninstall-ira neki od tih addon-ova ukoliko mi zabada fon kao sto mi se desilo sa tim no sms i mms log addonom?

Pozdrav

Sale, do sada sam koristio XWLPG rom, naknadno sam instalirao i sledece stvari: crt off, 15 toggles, no increasing ring, dialer with contacts, no sms mms call log i call recording. Nakon duzeg vremena i besprekornog rada zabo telefon i nije hteo da podigne sistem, zabode na onom Samsung logo-u. Jedino sto me je malo nerviralo je u onom addon-u 15 toggles, sto je flashlight bagovao.

Instaliram ja poslednji XWLPY NeatRom Lite v3.5, instaliram 15 toggles, vidim popravljen Flashlight, ali kada sam instalirao no sms i mms, Phone i Contacts pukli, kad nesto od ta dva pokrenem otvori se ali sve prazno i tu zabode. Sreca pa odradio nand backup. Sad ono sto me bas nervira kod novog roma je sto ne mogu da nadjem no increasing ring za njega, dialer with contacts vidim da je ubacen, nemam ni Call recording, crt off itd. Ima li toga uopste da ne lupam glavu vise? I jel postoji nacin da se uninstall-ira neki od tih addon-ova ukoliko mi zabada fon kao sto mi se desilo sa tim no sms i mms log addonom?

Pozdrav
Gledaj ovako, kad zavrsis sa flesovanjem rom-a i podesis sve aplikacije i ostalo sto ide nakon toga, uradis backup. Cisto da ti se nadje. Posle toga flesujes sta god hoces i koliko hoces, pa ako imas bilo koji problem, samo uradis reflash rom-a bez ikakvog wipe. Sve ti ostane cisto a modovi i ostale zezancije obrises. Ja stvarno ne pamtim kada sam zadnji put nesto wipe-ovao, a pretpostavljas koliko puta dnevno nesto probam, od s.ebanih modova i tweaks-ova do rom-ova. Tako ces i ti sada da uradis.
Sto se tice modova koje zelis, svi su spakovani u Aromi. Pokrenes je iz CWM-a sa interne i biras koji ces mod. Imas na xda, da ne jurim sada link

Blagodarim :d

Pozdrav , imam pitanje desava mi se barem dva puta dnevno da mi telefon zakuca i pise Touch Wiz is unfortunately stop i kada kliknem na ok, launcher se restartuje i sve ok. Ima li neko resenje za ovo, hvala puno, poz!

Pozdrav , imam pitanje desava mi se barem dva puta dnevno da mi telefon zakuca i pise Touch Wiz is unfortunately stop i kada kliknem na ok, launcher se restartuje i sve ok. Ima li neko resenje za ovo, hvala puno, poz!

Ima. Bekapuj sve aplikacije, wipe svega iz cwm, format system i instaliraj rom ponovo

hvala puno sale to sam odmah i probao i za sada je sve ok,pozdrav! cenim sto pomazes svima ako ikako moze iz srbije da se da doprinos samo mi na pm reci kako.

Jel primetio još neko bug na poslednjem lite-u sa našim velikim slovima? Kad pritisnem shift na tastaturi i uradim dugi pritisak na D, da bih dobio veliko đ, pojavi se samo prazna kutija.

I još jedna stvar koja me muči je ispadanje iz mreže i to (čini mi se) od promene kernela na Siyah. Na svakom romu koji sam flashovao od tad uvek se dešava. Ponekad kad otključam telefon, ne vidi mrežu (precrtan krug). Najčešće dok slušam muziku u busu, pa često otključavam - zaključavam. Nekad se desi da pronađe signal posle par sekundi, a nekad mora reset telefona (ako pokušam da ga prebacim u airplane, samo zakuca).

Inače kao i ranije, rom je odličan i nema šanse da ga menjam. Jedva čekam JB.

Vrh Dno