HvalaAhhhhh neeeDugo sam se nameravao da flesnem poslednji rom i napokon juce to uradim, stavim paket modova i danas Sale izabacis ovo
Btw ovo izgleda odlicno!
Dobra ti je ova Mileva![]()
Naravno da ga koristim. Koristim za evidenciju trcanja (runtastic), treninga u teretani(JEFIT)... Koristim ga i da slusam muziku, audioknjige... Od igrica igram sah i resavam sudoku. Za internet ga ne koristim jer imam isti na laptopu, a i ovde gde sam je mobilni internet mnogo los tako da nije vredno nerviranja. I naravno koristim ga i kao budilnik.Jel koristis telefon ili ti sluzi za ukras?
Nema nacina ni na s3, a toggles su sa s3Ljudi ma li nacina da se setuju ovih novih 11 toggles? I cemu sluzi ovaj driving mod?
Kratko i jasno, stvarno nemam vremena za to a mnoooogo mi treba da provalim sve kodoveSale, da li je izvodljivo da u TouchWiz 4 ubaciš mogućnost da se u folderima menja redosled aplikacija kao u TouchWiz UX?
j sasa; Kratko i jasno je napisao(la):
Sale, imam ovaj XWLPY Mods 4.1, ako hocu da stavim ovaj S3, jel samo poteram zip iz CWM-a?
Thnx
- Added S3 Clock icon
- Fixed Music Player Widget on Lockscreen
- Fixed color text in S-Planner
Download:
XWLPY_S3_Mods_v1.3
XWLPY_S3_Mods_v1.3 Mirror
2287ffde0e00d7145fd7548d99c251b9 XWLPY_S3_Mods_v1.3.zip
Posted patch too for people who already flashed S3_Mods_v1.2
Download:
Patch_for_S3ModsV1.2
Patch_for_S3ModsV1.2 Mirror
d9492138166414d6360d493ef38aeb7f XWLPY_S3_Mods_v1.2_Patch.zip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari