Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

A u publici sede botovi,ali mora da su slabi bili sendviči.Jedva ko tapše.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

S10E odlican, mnogo bolji nego R medju X modelima kod Apple-a.

Manje dimenzije i ravan displej su meni veliki +, jedina potencijalna mana je pozicija FP senzora. Deluje mi da je suvise visoko postavljen, mada opet, ovo je mali telefon. Videcemo..

Nista novo, ili drugacije bar. Ipak taj "X" treba da znaci nesto, cak je i Apple doneo nesto 'novo'(iako malo autisticno, bar je novo i osvezavajuce) za 10-ogodisnjicu. Sreca pa ce verovatno cena degradirati brzo.

Galaxy S10 i Galaxy S10e će biti dostupni u maloprodaji i onlajn od 8. marta ove godine na odabranim tržištima. U Srbiji su telefoni dostupni po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 94.999 dinara za Galaxy S10e, 109.999 dinara za Galaxy S10 od 128GB i 143.999 dinara za Galaxy S10 od 512 GB. Pretprodaja počinje 21. februara. Korisnici koji unapred naruče Galaxy S10 ili Galaxy S10+, tokom određenog perioda, dobiće besplatno Galaxy Buds slušalice (u vrednosti od 17.999 dinara). 

Sent from my BAH-L09 using Tapatalk

Kolika je bila launch cena s8/s9 kod nas?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Nova fora sa displejom, dodatna wide-angle kamera, novi FP senzor, novi softver... Ne znam sta su mogli vise da izmisle. Mozda i najveci prelaz u poslednjih par godina kod Samsung flagship modela.

Jedino "zanimljivo" sto mi je zapalo za oko jeste da niko ne prica o zvucniku/cima.

Meni ove desetke deluju kao neke replike pravih S10 modela... S9 mi je lepši.
I mogli su da naprave manji chin, da bude simetričan sa gornjim delom. Ništa toliko novo i inovativno. Počeli su da zaostaju za konkurencijom...

Po meni jedina prava inovacija,bar za Samsung,je Fold.

Poslednja izmena:
Zna li se hoće li opet biti onih "staro za navo" fora, kod nas?

Strašan je S10. Samo još da vidimo kamere uživo kakve ce biti i to je to ...

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Nova fora sa displejom, dodatna wide-angle kamera, novi FP senzor, novi softver... Ne znam sta su mogli vise da izmisle. Mozda i najveci prelaz u poslednjih par godina kod Samsung flagship modela.

Jedino "zanimljivo" sto mi je zapalo za oko jeste da niko ne prica o zvucniku/cima.

Benchmark geekove ne bi zadovoljio ni holografski displej i baterija koja traje 90 dana. A realno niko od ovih koji pljuju u zadnjih 5 strana ga neće kupiti.

Ah da niko nije pomenuo da su značajno uvećali baterije :)

Ja sam mislio da cuvaju nesto kao tajnu i da ce da iznenade medjutim nista,sve vec vidjeno kod drugih brendova ,po meni razocaravajuce skroz sto ne znaci da se nece prodavati

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Ah da niko nije pomenuo da su značajno uvećali baterije :)
Kakvo značajno uvećanje baterije? 4100mAh (ako se ne varam) na plus modelu trebalo je da bude prisutno i u S8 i S9 modelima. Logično da treba tolika baterija da se stavi na ovoliki ekran.
Za običan S10 solidna baterija, mogla je i ona biti malo veća.

Kakvo značajno uvećanje baterije? 4100mAh (ako se ne varam) na plus modelu trebalo je da bude prisutno i u S8 i S9 modelima. Logično da treba tolika baterija da se stavi na ovoliki ekran.
Za običan S10 solidna baterija, mogla je i ona biti malo veća.

Verovatno im niko do sada to nije rekao. Ili nisu angažovali pravog eksperta za to do sada.

Ja sam mislio da cuvaju nesto kao tajnu i da ce da iznenade medjutim nista,sve vec vidjeno kod drugih brendova ,po meni razocaravajuce skroz sto ne znaci da se nece prodavati

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Iznenadili su sa Fold modelom, kao sto je Apple sa X-om (pa i vise od toga).
Tada su iP8/+ bili samo nastavak price, kao sto je sada S10, s tim sto unapredjenja koja je Apple napravio ne mogu nikako da se mere sa ovima koje je Samsung predstavio.
Desetke su odlicni modeli, vrlo zaokruzeni.

Iznenadili su sa Fold modelom, kao sto je Apple sa X-om (pa i vise od toga).
Tada su iP8/+ bili samo nastavak price, kao sto je sada S10, s tim sto unapredjenja koja je Apple napravio ne mogu nikako da se mere sa ovima koje je Samsung predstavio.
Desetke su odlicni modeli, vrlo zaokruzeni.

Slažem se. Mene, recimo, jako zanima kako radi FP senzor.

S10 i jedna ova rupa može da prođe, S10+ je već odvratan.

Pojavile se rezervacije u mts-u i Vio-u

Za mene bi S10 bio savrsen telefon samo da nema ovu rupcagu u displeju. Cekam da se pojavi kod operatera da vidim kako to uzivo izgleda, ali skeptican sam

^^^^ Takodje, verujem da je bolji od dosadasnjih resenja, mora biti jer ovo do sada ne da nije bilo bolje od klasicnog (fizickog) FP vec je primetno losije.
Sve u svemu ja sam prezadovoljan onim sto sam video. Veliki dan je bio danas, prvo Xiaomi sa odlicnim Mi9 a onda veceras i Samsung.
Opet kazem meni su ove desetke izuzetno zaokruzeni mobovi. Jedva cekam da vidim novi Note.

Bilo bi super kada bi onaj deo oko prednje kamere sto se pali kada se upali prednja kamera mogao biti koristen umestso LED-a. Bas bi bilo vrh.

Sasvim je normalno i ocekivano da Samsung ili Apple nece biti prvi gotovo ni u cemu, jer su preveliki da bi sebi dopustili da u masovnu prodaju puste nedovrsen, neispitan proizvod tipa klizajuci mehanizam, pop-up kamere, i sl. Uvek se to prepusti manjim igracima, Azijatima koji su i najinovativniji i specijalizovani za takve stvari, a onda Samsung i Apple pokupe najbolje, doteraju i ubace u svoje modele. Cist primer ovaj ultrasonicni otisak.

Poslednja izmena:
S10 je dobar. Plus mi se ne sviđa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da ne vredi prelazak sa S9(+) na ovo, dok ne padne cena nakon 4-5 meseci. Da bar ima novu glavnu kameru...
A prezentacija ocaj, cak sam u trenucima imao tzv. transfer blama :)

Za mene bi S10 bio savrsen telefon samo da nema ovu rupcagu u displeju. Cekam da se pojavi kod operatera da vidim kako to uzivo izgleda, ali skeptican sam

+1.

Iako prednju kameru na telefonima nosim sa sobom još od Nokia N70 čisto eto za neku uspomenu sa psom, devojkom ili nešto treće, još ovog trenutka bih odradio preorder S10 verzije na kojoj nje nema (mislim ne bih po ovim *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*nim cenama, ali reč o želji).

Računam da kod dobrog dela ljudi kada bi izbacili model sa pop-up mehanizmom da ne bi stigli ni do početne brojke na kojoj kreću kvarovi.

Poslednja izmena:
Mislim da su ovaj put stvarno preterali sa cenama. Prvo sam mislio da naručim S10+ 128 gb, ali što je mnogo mnogo je.Koliko će tek koštati note 10? Doći će im Kinezi glave.

Nazad
Vrh Dno