Šta je novo?

Samsung Galaxy S10/Plus

Srbija 2300€ xaxaxa

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ima potencijala,kazem ja lepo,vreme je za nesto novo [emoji2]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cim objavise cenu nastade muk. [emoji23]
Ali da je dobar - dobar je, odlicna fora. Nisam ocekivao ovo. [emoji4]

Ala ućutaše publiku. Previše para za ovo. Jeste inovacija, ali opet skoro 2k dolara.

Previše je naravno ali kad uzmemo koliko koštaju obični telefoni ovo je očekivano.

Sent from...

Mnogo, cena je previosoka za fold, zanimljiv uređaj, ali trebalo je da bude malo jeftinije.

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk

Čini mi se da nisu spomenuli koji je CPU u njemu. Samo su rekli za memoriju, ne i za CPU. Pa čak ni za rezoluciju.

Ali ga ovaj udavi.Valjda dok se zaboravi na cenu od 1980

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Ajd sto davi, nego ima cudan engleski, pola ga ne razumem... :D

Oni je CEO, posao mu je da malo prosipa iz šupljeg u prazno :)

Sent from my Samsung Galaxy S9 Plus using Tapatalk

Uh, lep sunce ti. Baš lep.

Edit: Ala ovo fotka opako!!!

Poslednja izmena:
2x tele i dalje :( ...kontam da će i ovoga huawei da dere!

S10e tesko *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*, previse mi je kamera ispupcena pozadi..

S10 moze da prodje!

Istina, ali mislim da će da ima agresivan način peglanja fotki samo tako. Ako je verovati po ovome što priča ženska, ima da radi peglanje samo tako.

Joj ovog i fejk osmijeha i citanja sa monitora... u vezi Adobe programa. A Samsung svake godine isto prosipa, prvi u ovome, prvi u onome, najbolja kamera, sve najbolje[emoji23].
Bolje da nadju 1 covjeka i nek prica sve i tacka...

A predsravljanje telefona u zadnje vreme se svelo na besomučno pričanje o mogućnosti kamera (kamere)!

Hahaha, toliko tubera i ljudi slobodnih pred kamerom, oni nadju neke sabane, onom prvom se tresu ruke ne moze da ubode aplikaciju, ovi mutavi, i kezavi, *mjau**mjau**mjau*...

Nista novo ne donosi na zalost,od samsunga ima da profititaju samo drugi proizvodjaci na zalost ali ima klip na yt koji lepo sve objasnjava zasto samsung pusta druge da preuzmu tron

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Pa drugari, nije da su se nešto pretrgli za 10 godina. Umesto boom, dobili smo marketing, i veću cenu.

A ovaj batica priča a ni sam ne veruje u to što priča.

Vise je Fold za desetogodisnjicu, kao X kod jabuke sto je bio.

Simpaticni su mi sa ovim wallpaperima, namerno sakrili kamere... Lame.

To je primetio i onaj na unbox therapy.svi su crni u gornjem desnom uglu.

Ne znam, meni se ne svidjaju ove vrste prezentacija, potenciraju da su najbolji i prvi u svemu, pustite nas da to odlucimo :D. Par aplauza iz publike i to sigurno njihovi ljudi, ostalo muk, znaci nista revolucionarno kao i zadnjih godina :).

Vrh Dno