Nova fora sa displejom, dodatna wide-angle kamera, novi FP senzor, novi softver... Ne znam sta su mogli vise da izmisle. Mozda i najveci prelaz u poslednjih par godina kod Samsung flagship modela.
Jedino "zanimljivo" sto mi je zapalo za oko jeste da niko ne prica o zvucniku/cima.
Kakvo značajno uvećanje baterije? 4100mAh (ako se ne varam) na plus modelu trebalo je da bude prisutno i u S8 i S9 modelima. Logično da treba tolika baterija da se stavi na ovoliki ekran.Ah da niko nije pomenuo da su značajno uvećali baterije![]()
Kakvo značajno uvećanje baterije? 4100mAh (ako se ne varam) na plus modelu trebalo je da bude prisutno i u S8 i S9 modelima. Logično da treba tolika baterija da se stavi na ovoliki ekran.
Za običan S10 solidna baterija, mogla je i ona biti malo veća.
Iznenadili su sa Fold modelom, kao sto je Apple sa X-om (pa i vise od toga).Ja sam mislio da cuvaju nesto kao tajnu i da ce da iznenade medjutim nista,sve vec vidjeno kod drugih brendova ,po meni razocaravajuce skroz sto ne znaci da se nece prodavati
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Iznenadili su sa Fold modelom, kao sto je Apple sa X-om (pa i vise od toga).
Tada su iP8/+ bili samo nastavak price, kao sto je sada S10, s tim sto unapredjenja koja je Apple napravio ne mogu nikako da se mere sa ovima koje je Samsung predstavio.
Desetke su odlicni modeli, vrlo zaokruzeni.
+1.Za mene bi S10 bio savrsen telefon samo da nema ovu rupcagu u displeju. Cekam da se pojavi kod operatera da vidim kako to uzivo izgleda, ali skeptican sam
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari