Evo imam telefon sada vec od novembra... Nista nisam menjao, sve je i dalje fabricki osim sto sam instalirao aplikacije i sl.
I moram reci da sam malo razocaran, neretko se desava da mi telefon potpuno zabaguje! Par puta dnevno, nece da se upali ili ne reaguje na komande, ili kasni...
Koja verzija Androida? Čuo sam da tako zna biti na 2.2 koji i ja imam, a znalo mi se to dešavati prvih dana kad sam silio teleon, ovih dana je OK, ali zna biti tog laga. Mnogi kažu da je to na 2.2.1 dosta bolje, i stabilinije i brže. Ja na Kies sa ATO prosuct codom nemam 2.2.1 a zasad ni 2.3.3, sačekaću ovaj najnoviji a ako ga ne izbace moraću ručno staviti. Mene sad najviše zanima kako stvari stoje sa 2.2.1 vs 2.3.3 po pitanju brzine, stabilnosti i baterije. Čitam oprečna iskustva, jednima je bolje jedno a drugima drugo. Neki se dosta žale na bateriju na 2.3.3 ali koliko sam čitao rješenje je da se nakon updejta uradi factory reset i onda baterija bude OK.
Ja koristim Quickpic, koja mi je mnogo bolja od 3D galerije
Meni on kad otvori neku sliku prvo je prikaže mutno pa mu treba sekunda da je izoštri, i tako svaku sliku kad ih šaltam, dok toga nema na stock galeriji. Da li je i kod vas tako, i zašto je tako? To mi se ne sviđa kod Quickpic.
Ja bekapujem ručno jedno po jedno i to samo ono što mi je potrebno, aplikacije i igre gde imam neki progres ili podešavanja koja bi me mrzelo ponovo da radim.
Kako se bekapuje ručno, zanima me baš za igre gdje imam progres? Da li svaka igra ima svoj folder pa mogu ručno bekapovati te fajlove, ili moram opet koristiti neki program? Pošto mi telefon nije rootovan a mislim da TB u tom slučaju ne radi.
Radi vam i onaj njegov lock screen? Meni recimo jednom uopšte ne prikaže ProPlayer lock nego defaultni, sledeći put prikaže kako treba, pa onda prikaže dva locka-a (mora da otključam jedan pa drugi) i tako u krug.
U svega par navrata gdje je bila situacija da prikazuje lock screen on je bio onaj njegov i radio je fino, imam Player Pro 2.0.1. Može li se takav lock screen staviti za defaultni lock na telefonu?
Meni se Player Pro svidio ali nisam toliko zalazio u detalje kod njega sa opcijama, a što se tiče usporavanja telefona ne znam šta da kažem jer imam Android 2.2 pa povremeni zastoji mogu biti i do njega. Inače nisam slušao FLAC već samo mp3. Pretpostavljam da ti imaš dosta memorije kad slušaš FLAC na telefonu
Gdje ste našli Player Pro 2.0.3? Ako znate za neko egzotično mjesto za novije verzije apk-ova može PP

, pošto ja dosta toga nisam uspio naći a tražio sam.
Mogu li nekako programe koje skinem sa Marketa imati i u APK fajlu, da ih imam za sledeće instalacije pa da ne moram svaki put da sve tražim i skidam na Marketu? Da li ih on kod skidanja sa Marketa možda drži u nekom temp folderu pa da odatle "ukradem" same APK instalacije?