Eh... kad bi baba imala muda, bila bi dedaKad bi bilo 24k uz MixNet L sutra bi otišao i pazario telefon![]()
FROYO, FROYO, FROYO :banana::banana::banana:
@Geek Master
Zanima me kada iskompresujes film 720p koji ima oko 4.5gb, na koliko ti ispadne?
Najvecu razliku ocekujemo u Quadrant-u!E da, zaboravih, a zasto toliko cekate froyo, mislim kao da ce da bude neke razlike...
Froyo update for Samsung I9000 Galaxy S delayed until October
22 September, 2010
If you were counting the days until the Froyo update hits the Samsung I9000 Galaxy S we have some bad news - you’ll have to count longer than expected. The update has been delayed in Spain and India and possibly other regions too.
There’s no official press release yet, instead the bad news trickled through Facebook (the Spanish page) and Twitter (the Samsung India account).
It’s not clear what other regions will have the Android 2.2 Froyo update for the Samsung I9000 Galaxy S delayed, but other European countries are probably affected too.
Anyway, the release date for the Froyo update has been moved to late October. The update will be available through Samsung Kies.
If you can't wait, there are other ways to update the Samsung I9000 Galaxy S to Android v2.2 Froyo. We've updated ours and so far it's been working quite well.
Source: Samsung Mobile Spain Facebook, Samsung India Twitter
jel ima ikakvih kozmetickih razlika u odnosu na 2.1?
JU JU JU!hahaha moram vam mali offtopic vezan za ovaj fon ispricati
cujem se ja s onim likom danas poslepodne (onaj sto prodaje telefon i sto smo se dogovorili da mi proda) i kazem mu da ne mora da mi salje za Novi Sad SUTRA telefon,nego da cu ja s drugom doci u BG oko 9-pola 10 u trzni centar USCE,taman cemo mi u bioskop i sve to...pa i njemu da olaksam,da dobije pare u ruke, a i ja da vidim na licu mesta......i on kaze: NEMA PROBLEMA, PONECU TELEFON U BG, TAMO CEMO SE RAZMENITI.
cujemo se mi tu jos 2-3 puta (sto sms-om sto pozivom)i kazem mu da cu mu javiti oko pola 9-9 kad krenemo iz NS-a za BG...on meni u 6pm (18:00h) kaze: OK!
i stize poruka u 8:15
- E, IZVINI, NISTA OD TELEFONA, UPRAVO SAM PRODAO KOLEGI ZA TE PARE, IZVINI....
ja se prvo smejao, mislim,dobro je sto nisam dosao za BG,bilo bi DZABE...
samo sam mu odgovorio: "nema veze,neka ti je sa srecom ta lova, sta ces,ima nas svakakvih,a puno takvih kojima ljudska rech nista ne znachi.Poz"
sta da mu drugo kazem?
prosto sam razocaran kakvi su ljudi... meni je svojevremeno kad sam prodavao 3GS (po dobroj ceni inace) lik rekao evo ti 380e,i mi se dogovorili, resili.... javio se drugi i ponudio vishe 20e..ja kazem: ne mogu coveka ispaliti,prodato je,ako odustane, eto javicu se.... nije mi palo na pamet ni da mi je 200eura vishe ponudio da ispalim dogovoren biznis....
prosto mi dodje da poubijam svu gamad, i da ostanu samo postenjaci, hitleru, oj izadji iz podzemlja, poubijaj gamad nepostenu. svasta na belome svetu!!!
Tako da sam i dalje u potrazi sa galaxy-em....ako nesto neko nadje, nek mi javi na pm![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari