Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Bez uvrede, ali možda ne vidiš lepo i verovatno si navikao na lošije. :)

Kad bi bilo 24k uz MixNet L sutra bi otišao i pazario telefon :)
Eh... kad bi baba imala muda, bila bi deda :)

2 trenje:
Taj rad... ekran Omnije HD nikako ne moze da se poredi sa Galaksijom, totalno druga klasa.

pa jos par dana i stize Froyo, napokon.......

I tako vec dva meseca, iz dana u dan... :p

aha, zvucao je kao da je upravo updatovao na froyo xD

Yeap... :D

Sorry, people, ali u svetlu jučerašnjih vesti, ova današnja me je mnogo više razveselila...

E da, zaboravih, a zasto toliko cekate froyo, mislim kao da ce da bude neke razlike...

Pazite, to je za T-Mobile UK, za Srbiju preko Kiesa će biti pušteno kasnije, u to sam siguran, ali srećom tu je xda-developers forum pa će neko dumpovati firmware i onda će moći da se flashuje preko Odina. :D

GS froyo + lagfix = desireHD x 2

trebalo bi da bude malo brze, i da se dobije neki fps boost u 3d aplikacijama.
jel ima ikakvih kozmetickih razlika u odnosu na 2.1?

Prerano se ponadali ;).

Froyo update for Samsung I9000 Galaxy S delayed until October
22 September, 2010

If you were counting the days until the Froyo update hits the Samsung I9000 Galaxy S we have some bad news - you’ll have to count longer than expected. The update has been delayed in Spain and India and possibly other regions too.

There’s no official press release yet, instead the bad news trickled through Facebook (the Spanish page) and Twitter (the Samsung India account).

It’s not clear what other regions will have the Android 2.2 Froyo update for the Samsung I9000 Galaxy S delayed, but other European countries are probably affected too.

Anyway, the release date for the Froyo update has been moved to late October. The update will be available through Samsung Kies.

If you can't wait, there are other ways to update the Samsung I9000 Galaxy S to Android v2.2 Froyo. We've updated ours and so far it's been working quite well.

Source: Samsung Mobile Spain Facebook, Samsung India Twitter

http://www.gsmarena.com/froyo_update_for_samsung_i9000_galaxy_s_delayed_until_october-news-1948.php

Bio bih vam zahvalan ako mi neko odgovori na sledece pitanje.Ako se flesuje preko odin-a sa
i9000XWJG1 da li se kasnije moze normalno izvrsiti update preko kiesa.Trenutno se nalazi beta froyo 2.2 koji bih da izbrisem i vratim na fabricko stanje.

I jos vezano za odkljucavanje,da li moze ovim postupkom da se ponovo zakljuca ako je nekim slucajem bio zakljucan posto je uzet preko australijske mreze

JU JU JU! :D hahaha moram vam mali offtopic vezan za ovaj fon ispricati

cujem se ja s onim likom danas poslepodne (onaj sto prodaje telefon i sto smo se dogovorili da mi proda) i kazem mu da ne mora da mi salje za Novi Sad SUTRA telefon,nego da cu ja s drugom doci u BG oko 9-pola 10 u trzni centar USCE,taman cemo mi u bioskop i sve to...pa i njemu da olaksam,da dobije pare u ruke, a i ja da vidim na licu mesta......i on kaze: NEMA PROBLEMA, PONECU TELEFON U BG, TAMO CEMO SE RAZMENITI.

cujemo se mi tu jos 2-3 puta (sto sms-om sto pozivom)i kazem mu da cu mu javiti oko pola 9-9 kad krenemo iz NS-a za BG...on meni u 6pm (18:00h) kaze: OK!

i stize poruka u 8:15
- E, IZVINI, NISTA OD TELEFONA, UPRAVO SAM PRODAO KOLEGI ZA TE PARE, IZVINI....

ja se prvo smejao, mislim,dobro je sto nisam dosao za BG,bilo bi DZABE...
samo sam mu odgovorio: "nema veze,neka ti je sa srecom ta lova, sta ces,ima nas svakakvih,a puno takvih kojima ljudska rech nista ne znachi.Poz"
sta da mu drugo kazem?
prosto sam razocaran kakvi su ljudi... meni je svojevremeno kad sam prodavao 3GS (po dobroj ceni inace) lik rekao evo ti 380e,i mi se dogovorili, resili.... javio se drugi i ponudio vishe 20e..ja kazem: ne mogu coveka ispaliti,prodato je,ako odustane, eto javicu se.... nije mi palo na pamet ni da mi je 200eura vishe ponudio da ispalim dogovoren biznis....

prosto mi dodje da poubijam svu gamad, i da ostanu samo postenjaci, hitleru, oj izadji iz podzemlja, poubijaj gamad nepostenu. svasta na belome svetu!!!
Tako da sam i dalje u potrazi sa galaxy-em....ako nesto neko nadje, nek mi javi na pm ;)

Poslednja izmena:
a opusti se, ***a....realno, 20e ili 'postena rec' sa likom kog ni ne znas - 20e barem mozes da pojedes ili sta vec, nije mala para....a i ljudi su u fazonu da prodaju sto pre, kao sto su drugi u fazonu da kupe sto pre :)

JU JU JU! :D hahaha moram vam mali offtopic vezan za ovaj fon ispricati

cujem se ja s onim likom danas poslepodne (onaj sto prodaje telefon i sto smo se dogovorili da mi proda) i kazem mu da ne mora da mi salje za Novi Sad SUTRA telefon,nego da cu ja s drugom doci u BG oko 9-pola 10 u trzni centar USCE,taman cemo mi u bioskop i sve to...pa i njemu da olaksam,da dobije pare u ruke, a i ja da vidim na licu mesta......i on kaze: NEMA PROBLEMA, PONECU TELEFON U BG, TAMO CEMO SE RAZMENITI.

cujemo se mi tu jos 2-3 puta (sto sms-om sto pozivom)i kazem mu da cu mu javiti oko pola 9-9 kad krenemo iz NS-a za BG...on meni u 6pm (18:00h) kaze: OK!

i stize poruka u 8:15
- E, IZVINI, NISTA OD TELEFONA, UPRAVO SAM PRODAO KOLEGI ZA TE PARE, IZVINI....

ja se prvo smejao, mislim,dobro je sto nisam dosao za BG,bilo bi DZABE...
samo sam mu odgovorio: "nema veze,neka ti je sa srecom ta lova, sta ces,ima nas svakakvih,a puno takvih kojima ljudska rech nista ne znachi.Poz"
sta da mu drugo kazem?
prosto sam razocaran kakvi su ljudi... meni je svojevremeno kad sam prodavao 3GS (po dobroj ceni inace) lik rekao evo ti 380e,i mi se dogovorili, resili.... javio se drugi i ponudio vishe 20e..ja kazem: ne mogu coveka ispaliti,prodato je,ako odustane, eto javicu se.... nije mi palo na pamet ni da mi je 200eura vishe ponudio da ispalim dogovoren biznis....

prosto mi dodje da poubijam svu gamad, i da ostanu samo postenjaci, hitleru, oj izadji iz podzemlja, poubijaj gamad nepostenu. svasta na belome svetu!!!
Tako da sam i dalje u potrazi sa galaxy-em....ako nesto neko nadje, nek mi javi na pm ;)

Ma to je bila klasicna prevara pa ako se nadje ovca za sisanje onda dobro jeste.Nije on ni prvi ni poslednji koji bi da uzme pare na brzaka

ma....ja necu vise od 400-420(MAXIMALNO) da puknem za galaxyS,tako da,ako se nista ne nadje,(a trazicu svaki dan po malo) onda na 10 dana od izlaska desireHD sigurno necu uzeti....
posto verovatno nece izaci 1.oktobra,nego 10.-15.,onda cu do 1.oktobra da kupim galaxyS.posle toga,ako ne nadjem, sam na standby-u i cekam...
bas citam preview-ove na raznim sajtovima (upravo zavrsio na techradar-u) i svi kazu: OK, bolji je desireHD za 1 nijansu,ali opet je galaxyS sa ekranom, internom memorijom, pustanja multimedijskih sadrzaja malo bolja...
jako su slicni, pitanje je veliko.... :/

Imam ja Galaxy, al prvo daj pare! :p

moze ;D

Ja sam galaxy 10 dana star prodao liku sa foruma za 380 :)

Koji GPS software i mape koristite?
Koliko ste zadovoljni stabilnoscu rada? Ima li pucanja, zamrzavanja?

Nazad
Vrh Dno