nightshift
Slavan
- Učlanjen(a)
- 10.03.2006
- Poena
- 320
Ja samo kažem kako sam uspeo da izgrebem ekran mog telefona (a nije se izgrebao od naizgled mnogo gorih stvari).
Poslednja izmena:
Javi utiske ,da ne flesujem za dzabe...
@telep da upravu si,lapsus,u pitanju je authentication,*** pisao sam iz busa a i bese rano jutro.kako to da resim?
Ja samo kažem kako sam uspeo da izgrebem ekran mog telefona (a nije se izgrebao od naizgled mnogo gorih stvari).
A jel ima neko link "XXJVO.tar" (znaci sa "tar" extenzijom)? Market me zeza pa da ga flesujem opet a da mi sacuva sve aplikacije i podesavanja...
imaš ovde gomilu verzija, kad se otpakuju ekstenzija je .tar.md5, nadam se da je to to...
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1011901
Hmm, vidim da ima i novije verzije od XXJVO ali ne znam koja verzija ima srpski jezik?
Ja od kad sam presao sa froya, mene gps zeza samo tako. Na froyo mi je hvatao fix bukvalno za 5sec. Na gb ne moze da mi uhvati fix. Evo stojim napolju, mirujem vec 5min I nista. Ima li neko neki koristan savet sta da radim?
Nista. In view pise 0. "Stiso" sam rukom na ono mesto I evo pojavise se 5 satelita wtf![]()
Vidim ja da ce kod tebe raditi "papir fix" ispod back cover-a.
Meni na GB hvata odlicno. Kombinacija JVH/JVO.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari