U *** koji sam ja *****, hvala svima ali meni je za "ovo" trebala pomoćsmejem se samom sebi majke mi.....
Jel moguce da mi je na quadrantu rezultat 998? :/
JVO GB + cf root
Skidas ovaj fajl http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=539778&d=12998591Vec je neko napisao pre par postova kako da koristis Odin prilikom flashovanja.
Bilo bi dobro kada bi ti baterija bila puna kada budes flashovao
Da li si uključio lagfix ili ostavio RFS?
Ko ima "problema" sa gps-om
Da potvrdim, osetno je bolji signal (na nekim satelitima i po 15db) kada se ovde blago pritisne prstom.. ja sam sad tu stavio parce papira i zatvorio poklopac..
A izgleda da i aplikacija GPS Aids pomaze za brzi FIX ali nisam siguran koliko tacno ima uticaja.
Ja držim JVH (iz romkitchen) otkad se pojavio, a Serendipity sam pre toga koristio vrlo dugo, jednostavno mi sa ovim sve stabilno radi, dakle JVH iz romkitchen, Voodoo kernel i Gingerbread tema koja je već kačena na ovoj temi, sve je apsolutno stabilno, ne znam što neko ima potrebu svaki dan da menja firmware i da flashuje i čačka nešto ako namesti da mu sve radi kako treba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari