Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Ja samo kažem kako sam uspeo da izgrebem ekran mog telefona (a nije se izgrebao od naizgled mnogo gorih stvari).

Poslednja izmena:
Od juce je telefon krenuo da mi izbacuje notifikaciju:"google talk nothification failed" sto stvarno iritira. Kako da sprecim ovo?

google talk nothification failed ili google talk authentification failed ?

Javi utiske ,da ne flesujem za dzabe...

Zasad su utisci odlični, imao sam konstantni lag launcher pro-a svaki treći put kad ga se tel budi iz sleep-a, koji me je pratio još od prošlog fona ali je konačno nestao, uradio sam i konverziju na ext4 i sve leti...

obavezno uradi "Delete Voltage Control settings in CWM->Advanced" iz recovery-ja ako ga budeš stavljao, inače ćeš imati bootloop...

@DarkoPhantom

na pravoj sam strani ali mi ova ikonica izgleda mnogo cool:D

Poslednja izmena:
@telep da upravu si,lapsus,u pitanju je authentication,*** pisao sam iz busa a i bese rano jutro.:D kako to da resim?

Poslednja izmena:
Jel jos neko ima problema sa Applanet-om? Vec 5 dana ne mogu da udjem

Imaš "Andriod OS aplikacije" temu pa tamo pitaj, ovo nije tema o Android aplikacijama.

Nece da mi radi TV out, a radio je ranije na Froyo-u, i da, ukljucio sam ga u podesavanjima. Jel imao neko ovaj problem i jel nasao resenje?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

A jel ima neko link "XXJVO.tar" (znaci sa "tar" extenzijom)? Market me zeza pa da ga flesujem opet a da mi sacuva sve aplikacije i podesavanja...

@telep da upravu si,lapsus,u pitanju je authentication,*** pisao sam iz busa a i bese rano jutro.:D kako to da resim?

Nemam pojma, meni se to bilo javilo na htc-u i koliko se sećam da je bilo do google-a tj. samo od sebe se rešilo.

Market je u raspadu ako ne fejkujete sa market access-om, možda zbog dodavanja na listu paid aplikacija. Applanet neće raditi do nove verzije.

Aplikacije generalno nemaju veze sa određenim uređajem već sa OS-om.

Ajde da kažem da ne postoji tema gde se vodi diskusija o Android aplikacijama pa da vas razumem. To je upravo razlog zašto sam prestao da čitam ovu temu, previše postova u toku jednog dana se naprave, njihovo čitanje zahteva dosta vremena i skreće se diskusija sa bitnijih stvari koje se zapravo tiču ovoga telefona. Zašto postoji onda ova tema, za ukras?

Da li neko zna čemu služi unfreeze kod, kada i gde se učitava? Kada sam dobio kod za otključavanje telekomovog galaxyja, dobio sam i ovaj kod. Galaxy nisam uspeo da otključam, pa me sada interesuje da li mi tu nešto može pomoći ovaj unfreeze kod.

Možda kombinacija rom/modem?
Ja sam na pda: jvh, phone: jvo, csc: jv3, stok rom + neki fugumod 4 kernel bleeding edge ultra (moš misliti) i fata stvarno za par sekundi.

Ja od kad sam presao sa froya, mene gps zeza samo tako. Na froyo mi je hvatao fix bukvalno za 5sec. Na gb ne moze da mi uhvati fix. Evo stojim napolju, mirujem vec 5min I nista. Ima li neko neki koristan savet sta da radim?

Šta ti pokazuje sa gps test aplikacijom?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Vidim ja da ce kod tebe raditi "papir fix" ispod back cover-a.
Meni na GB hvata odlicno. Kombinacija JVH/JVO.

Poslednja izmena:
Vrh Dno