Šta je novo?

Samsung Galaxy S I9000

Meni treba crni tj. default backcover pošto mi je malo naprsao zadnji cover od otvaranja da se vadi baterija ranije kada sam morao da flešujem nešto, ako neko ima višak nek mi javi. :)

Mogu da ti naručim preko ebaya ako hoćeš

Caesar,

ja sam naručio sa onog linka koji si mi poslao...zato volim da sami pronađete šta želite na ebayu, ja sam tu samo da platim i da vam prosledim kada stigne.

Da, ali ovaj crni sto si mi narucio sa belim nije bas isti kao stock. On je skroz crn, a stock po sebi ima neke tackice...

Mogu da ti naručim preko ebaya ako hoćeš

Jel može nešto za mene? :)
Konkretno jedno od ova dva:
http://cgi.ebay.co.uk/Sports-Gym-Jo..._MobilePhonesCasesPouches&hash=item20b7ce1e5f
http://cgi.ebay.co.uk/BLACK-SPORTS-...0704772651?pt=UK_Armbands&hash=item4aab7e7a2b

Vidim da je slanje za oba itema worldwide i da se nalaze u UK. Možeš li mi reći, bar orijentaciono, po tvom iskustvu, za koliko bi mi ovo dana stiglo i koliko bi me koštalo? I naravno, da li bi mogao da mi pomogneš oko naručivanja. :)

Ljudi smorih se vise, prvi put korsitim android pa se ne mogu snac :(
Imao sam instaliran gingebread 2.3.3 ali sam imao problem sa 2 touc dugmeta(menu i back) nijesu radila. Kad ukucam *#*#2663#*#* pise mi 0 za touc keys kao da nema drajvera i ne mogu da se apdejtuju. Fora je sto nekad i prorade po jedno 5-6 sati ali opet stanu. Dugmad su normalno radila dok ne instalirah ovaj ROM. Isprobao sam masu romova i preko 50 FW i dugmad nijesu proradila tacnije nekad rade nekad ne ali vise ne rade :(
Nego ajde navikao sam se bez menu i back dugmadi jer sam instalirao aplikaciju koja daje virtuelna dugmad.
Najgore sad sto imam problem da udjem u download mode znaci ne radi volume down+HOME+Power prije je radili ali kad sam ubacio ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=907701 od tad ne mogu da udjem u Download mode...
Probao sam ovo rjesenje http://www.addictivetips.com/mobile...d-recovery-mode-in-samsung-galaxy-s-gt-i9000/ ali mi nije pomoglo. Ima li neko nesto jednostavnije za mene pocetnika :)

Au, pa ti si stavio stock rom za i9000T. Ne znam kako ćeš rešiti ulazak u download mode, možeš da reskiraš sa Terminal Emulatorom i komandom reboot download ili preko adb, ali ne znam koliko je to pametno.

Mislim da znam odgovor ali ae da pitam da se ne kajem posle. Danas bi trebalo da odem u telenor i uzemem ovaj telefon. Kad prodam moj 3G ima da me izadje na 60e. Koliko je i9000 bolji od 3GS posto sam kao planirao da uzmem taj telefon a iskrslo mi je ovo. Dakle hocu da vidim da li je ovo toliko opasan telefon koliko ga svi hvale (i koja mu je mana).
Hvala unapred

probaj ga pre nego što ga kupiš...

Ono što se meni nije svidelo kod telefona jeste to što nema blic na kameri i što se zvuk ne čuje kako sam očekivao.
Prethodno sam imao Samsung Omnia HD i8910 i on je imao zvučnike sa gornje i donje strane telefona i...razbijao je :)

No, pametni ljudi su svašta nešto napravili pa imaš razne softverske mogućnosti da taj nedostatak premostiš.

nisam nikad koristio 3GS ali mogu sa sigurnošću da ti kažem da kupovinom ovog telefona nećeš pogrešiti. Ima dosta jak hardver, a Android market zajedno sa raznim "crnim" marketima uopšte nije slab sa aplikacijama tako da imaš sve.

Ne vidim zašto bi uzimao Galaxy S kada je stigao Galaxy S II u Telenor, jeste nešto skuplji, ali je i bolji. Ako nemaš para bolje sačekaj pa uzmi dvojku.

Zato sto je duplo jeftiniji ;)
I ja sam hteo S2 ali sam na kraju kupio S. Znam ja sta je bolje ali znam i sta je razumno ;)

^^ Naravno da S II nije duplo bolji, ali ima ljudi kojima je telefon vredan tih para...
Ja sam uzeo Galaxy S i trenutno mi ne treba nista bolje....

Ma jedinica je jaka ko crna zemlja :)

:guitar:

Naravno. Kontam da mi nece bas skoro zatrebati jacina S2 a sto da bacam pare u Dunav. 270 naspram 530e, tu nije bilo dileme ;)

Umesto svega toga, treba skupljati pare za tricu :) Sledece godine na mobilnom kongresu u barceloni ce biti najavljen galaxy 3 :)

Umesto svega toga, treba skupljati pare za tricu :) Sledece godine na mobilnom kongresu u barceloni ce biti najavljen galaxy 3 :)

Ja ću preskočiti dvojku, koliko sam razumeo na zimu (ili malo kasnije) će već biti tegra 3, a kako je sada leto telefon ni ne koristim previše. Generalno hardver mi nije previše bitan za mene je i sgs1 odličan mnogo mi je bitniji novi android, ne bi da kupim telefon sa gingerbreadom (koji već imam) pa da update ponovo čekam do sledećeg leta.

Poslednja izmena:
trenje je napisao(la):
Čovek uzima telefon na ugovor ako sam ga ja dobro skapirao. Ako ne uzima na ugovor onda S kec bez razmišljanja. :)
Ja nigde nisam video da je spominjao ugovor. Nikako na ugovor! A posto je razmisljao i o 3GS znaci da ima kes s tim da je SGS dosta bolja kupovina.
Sledeci fon ce mi biti Quad :d

+1 za galaxy s,za kesh a i na ugovor kao sto ovaj user hoce

Tapatalk Pro by Samsung Galaxy S

Poslednja izmena:
Ljudi smorih se vise, prvi put korsitim android pa se ne mogu snac :(
Imao sam instaliran gingebread 2.3.3 ali sam imao problem sa 2 touc dugmeta(menu i back) nijesu radila. Kad ukucam *#*#2663#*#* pise mi 0 za touc keys kao da nema drajvera i ne mogu da se apdejtuju. Fora je sto nekad i prorade po jedno 5-6 sati ali opet stanu. Dugmad su normalno radila dok ne instalirah ovaj ROM. Isprobao sam masu romova i preko 50 FW i dugmad nijesu proradila tacnije nekad rade nekad ne ali vise ne rade :(
Nego ajde navikao sam se bez menu i back dugmadi jer sam instalirao aplikaciju koja daje virtuelna dugmad.
Najgore sad sto imam problem da udjem u download mode znaci ne radi volume down+HOME+Power prije je radili ali kad sam ubacio ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=907701 od tad ne mogu da udjem u Download mode...
Probao sam ovo rjesenje http://www.addictivetips.com/mobile...d-recovery-mode-in-samsung-galaxy-s-gt-i9000/ ali mi nije pomoglo. Ima li neko nesto jednostavnije za mene pocetnika :)

Au, pa ti si stavio stock rom za i9000T. Ne znam kako ćeš rešiti ulazak u download mode, možeš da reskiraš sa Terminal Emulatorom i komandom reboot download ili preko adb, ali ne znam koliko je to pametno.

Da progrijesio sam :( prvi put mi je da instaliram to pa se zeznuh. Kao sto rekoh probao sam vec preko ADB ali nije mi uspjelo. To Terminal Emulator je aplikacija koju skinem u telefon i pokrenem i ukucam samo komandu reboot download? Da li se to tako radi da nesto ne zeznem? Uhhh sto me nadje :)(

pokusaj na marketu da pronadjes aplikaciju quick boot ...tu imas opciju da ti restartuje telefon u download mode ili u recovery sta ti vec treba.

Poslednja izmena:
Probao sad preko terminal emulatora ali kad ukucam komandu "reboot download" pise "Operation not permitted".

pokusaj na marketu da pronadjes aplikaciju quick boot ...tu imas opciju da ti restartuje telefon u download mode ili u recovery sta ti vec treba.
Skinu aplikaciju ali ne moze da je instalira pise "No root access"
You must have root access to your device to use this software, and no access has been detecet. If you are sure you have root access on your device, click Override to ovveride this warning. Be warned that probably the app will be horribly broken"

Telefon kad sam ga kupio je bio rutovan a da li sam ja nesto pokvario instalacijom pogresnog roma ne znam :(? Otvorilo mi je opcije Reboot , recovery, bootloader i turn off. Ako je bio rutovan i sad je valjda dal da kliknem reboot?

Poslednja izmena:
A da li mozes da udjes u Recovery mode? To ti je Volume Up+Home+Power... ako mozes video sam da postoji neki fajl preko kojeg se mozes rootovati.

Hvala za fajlove sad cu isprobati sve. Nijesam nikad rutovao i radio ta cuda dako se snadjem :)
Da kazem da mi je verzija 9000 GT a ne T ali sam instalirao T jer sam na jednom forumu procitao da je jedan momak rijesio problem sa touch dugmadima nakom sto je taj rom instalirao. Cudo pa i meni rade dok na ostale romove ne radi :) Interesantno :)
Hvala vam.

Moze i recovery :) pa da flashne fajl update.zip neki potpisani... onda moze da udje u download mode preko quick boot aplikacije jer ce fon biti rutovan.

Nazad
Vrh Dno