Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

meni ovaj telefon u odnosu na N9 maši foskus non stop hahahahahah

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Зато што прати, одабери шта хоћеш да фокусира и то ти остаје у фокусу чак и ако се помера...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ja sam imao N10+ i sada N20U, oba exy..baterija mi za nijansu bolja na N20U..

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Nije..i ja sam citao i slusao svasta..ali u poredjenju sa N10+ meni je za nijansu bolja..

A jeste to zveckanje malo jace. Mogli su to malo izolovati. Ako taj senzor ili sta li je mora da se pomera onda ne mora bar toliko da zvecka

Poslano sa mog SM-N986B koristeći Tapatalk

Kod mene se cuje zveckanje samo kad naprimer kad stavljam na neku tvrdju podlogu, ili ako ga naprimer podignem i prislonim na uvo, ponekad ga cujem, ali jako slabo..

Kod mene baterija mislim da je bila bolja na N10+. Nekako mi na Ultri brze spusta procente. Svakako ce to da izdrzi jedan dan ali ako bih pojacao na pola osvetljenja, 120Hz sa svim zadacima koje treba da uradim na telefonu, tesko bih izgurao dan.

Како сте ви задовољни са А11? Засад има много недостатака, звук катастрофа, запамти ми колико сам појачао на слушалицама чак и када скинем слушалице и уђем у неку другу апликацију оно појачано на максимум што није био случај на А10, такође у апликацијама мрежа иконица 3х3 изгледа очајно и не може да се промени...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ljudi, koja je realna cena za polovan Samsung S20 Ultra u odlicnom stanju? Gledam KP nesto su mi cene nisu najjasnije, mnogo variraju...

Ja pricam za exy,jer je snap s20 ultra bas redak i na oglasima a i ako ga ima obicno su bez kutije.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ako ces da bude kao nov 650e.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Novi, tj stari 1 dan S20 Ultra su na oglasima oko 750e, a par meseci stari 650€. Tako da kao nov nema za 650€. Dok je Note 20 Ultra nov (star 1 dan) sa garancijom operatera oko 780€. Star par meseci je oko 680-700€.
Govorim sa Exynos verzije.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Poslednja izmena:
Yup, kolega lepo napisao sve. Moj je bio vakuum za 770 evrova.

Neverovatni SEE pustio update
620beaf5a62286af213d5dd0525bc432.jpg

Da da i kod mene stigao. Instalirao sam ga pa ćemo da vidimo kako se ponaša. Ako nekome treba wipe cache a ne radi mu na Volume UP+Power dugme, neka stavi headset pa neka proba. Zašto ne pitajte, meni samo tako radi :).

I ja jutros instalirao
Brzo prođe update

Da da i kod mene stigao. Instalirao sam ga pa ćemo da vidimo kako se ponaša. Ako nekome treba wipe cache a ne radi mu na Volume UP+Power dugme, neka stavi headset pa neka proba. Zašto ne pitajte, meni samo tako radi :).
Na Snapdragon ne trebaju slušalice.
Na Exynos ponekad trebaju...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Komp,greska u kucanju
Samo ga ubodi u komp ugasi i normalno ces uci u recovery,zasto je tako nemam pojma
@BozicBata jel ga flesujes pa ti treba download?

Poslednja izmena:
Stigao i meni update, VIP telefon. Ono sto vidim za sada je da mi sve deluje fluidnije (bio mi je enableovan 120hz mod oduvek) - skrolovanje, navigacija, animacije. Videcemo kako se ponasa baterija.

Drain baterije mi se čini isti. Jutros sam krenuo instalaciju sa 95%, sada sam na 75%, da budem precizniji u 07.05h sam pustio da se instalira. Uradio sam wipe cache, ali primetio sam da mi Viber malo kasni sa notifikacijama. Pišem nekome, stigne odgovor, a stoji mi kao da nisam pročitao. Tako me mrzi da opet radim factory :D.

Uvek kad prelazim sa jednog Androida na drugi (9 na 10) uradim PRE toga prebacivanje bitnih podataka na komp i vratim na fabrička podešavanja fon.
Posle vratim nešto malo šta mi treba i instaliram ručno aplikacije jer ih nemam mnogo. Taman mi tako ni fon ne bude pretrpan!

Sent from my BLA-L29 using Tapatalk

Ne vrati se baš uvek sve. Ja radim sa SmartSwitch-em backup svega što mogu a opet mi neka podešavanja koja sam namestio ne prebaci kako treba. Novu backup-ujem na Google Drive pa uradim restore.

U suštini bi trebalo odraditi Clean install.
Često znaju Google servisi (sync Contacts), da zabodu i da prave Battery drain...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno