Mislio sam za exy verzije.Losija je za niansu u odnosu na n10+ ,oba SD
Зато што прати, одабери шта хоћеш да фокусира и то ти остаје у фокусу чак и ако се помера...meni ovaj telefon u odnosu na N9 maši foskus non stop hahahahahah
Sent from my SM-N9860 using Tapatalk
Pa dobar,ja kolko sam skapirao kolko su kukali mislio sam da je losija.Ja sam imao N10+ i sada N20U, oba exy..baterija mi za nijansu bolja na N20U..
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
Ako ces da bude kao nov 650e.Ljudi, koja je realna cena za polovan Samsung S20 Ultra u odlicnom stanju? Gledam KP nesto su mi cene nisu najjasnije, mnogo variraju...
Novi, tj stari 1 dan S20 Ultra su na oglasima oko 750e, a par meseci stari 650€. Tako da kao nov nema za 650€. Dok je Note 20 Ultra nov (star 1 dan) sa garancijom operatera oko 780€. Star par meseci je oko 680-700€.Ako ces da bude kao nov 650e.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Na Snapdragon ne trebaju slušalice.Da da i kod mene stigao. Instalirao sam ga pa ćemo da vidimo kako se ponaša. Ako nekome treba wipe cache a ne radi mu na Volume UP+Power dugme, neka stavi headset pa neka proba. Zašto ne pitajte, meni samo tako radi.
Sta mu dodje to komo? Ne mogu ni ja standardno da udjem u download modeTreba i na sd-u ili da bude ukljucen u komo ili sluske
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari