Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Come to daddy :). Uzeo sam ga. Menjao sam svoj Note10+ star 6 meseci za vakuum N20 Ultra uz doplatu od 300 evra. Mislim da nisam loše prošao, uglavnom kod mene je :). Sada sledi igranje, ali već vidim da je za nekih 15-20 posto bolji i brži od N10+.

Hvala dule2303 :). Uzeo sam Nillkin CamShield, lepo leži u ruci. Jurim sada neko staklo da vidim koje lepo paše, jer ova folija koja je na njemu lepo leži ali nije sigurna od drop-ova :).

Ja sam uzeo uktimate shield,2 stakla su u oakovanju,mislim da su oko 35e na ebayu,WS mi bilo preskupo

Ja sa mobilefun uzimam obično, dobri su osim što mi jednom nije stigao WS, ali su refundirali uradno sve.

Meni nece vise da prihvati adresu na mobilefun a do pre 6 meseci narucivao normalnosamo UK i US prihvata

UK je u lockdown-u bukvalno..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije hteo pre 2 meseca da prihvati nasu adresu a vec sam narucivao od njih. Moguce da nece da salju kao ni Ali a zbog cega smo sigurno sami krivi tj nas lopovluk

Poslednja izmena:
Apropo ažuriranja koje nam stiže uskoro... nejasni su mi ponekada VIP (TOP) i Telenor (MSR) koji i dalje uređaje drže na oktobarskom ažuriranju.

Posle toga SEE region je dobio još dve zakrpe, ali.

Ne znam u poslednje vreme kakvi su, ali uvek kasne zbog tog modifikovanja SW.

Valjda neće i ovaj put.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Imao S10+ i S20+ sa VIP-a i uvek je kasnio update u odnosu na Telenor i mts...

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Пријатно изненађење рано јутрос[emoji41]

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока
e5ce769001909b84f42c2d6de72475cc.jpg

Poslednja izmena:
Koja mreža? Ja proveravam kod mene ali ništa nema, sa VIP-a je uređaj.

A ti si svoj tek jučer uzeo...moraš ga malo razraditi [emoji16]

P40Pro+ & Tapatalk

:D :D :D, i to što kažeš, ne ide odmah da sve radi iz prve i još A11 da se dobije :).

Pa ne može prijatelju...ljudi koriste mjesecima i čekaju a ti jučer raspakovao i danas bi A11...nećemo tako u Europu [emoji16]...šalu na stranu...doći će sigurno brzo...gdje god čitam...forumi,twitter,online...svi stavljaju SS...tako da će u kod tebe brzo.

P40Pro+ & Tapatalk

Posle par dana koriscenja, malo sam razocaran baterijom i zveckanjem kamere koje je primetno kada naslonim telefon na uvo kada me neko zove. Lepo se to cuje a nisam siguran da bas treba tako i toliko. Baterija do jednog dana koriscenja, ne znam zasto curi tako jer slicno radi i na 60Hz i 120Hz. Osvetljenje skoro na minimumu jer ne volim bljestave ekrane. Ostalo sve super. Ne stuca, nema seckanja, zvuk jasan i na spikeru i u slusalici. Gledam potrosnju baterije i ne vidim da je ista trosi a opet curi sama od sebe. Exynos na N10+ generalno bolji po pitanju efikasnosti, skroz su uprskali sa 990.

Braaaateee :D OIS zvecka najnormalnije. Sve ok opusteenoooo

Znam druze da zvecka ali ovo nije moralo ovako siguran sam :). Kad pozelim da se cuje zvecka iz telefona od 1k samo ga protresem

Mora kod nekoga pa neka bude kod vendora broj 1 u svetu

Не звецка баш толико, бар не код мене, звецка кад буквално бацим телефон на кревет или тако нешто, док држим телефон и причам то је претерано већ...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ja kada prislonim i pomerim cujem zveckanje i kada spustam ali dobro, garancija je tu tako da sam miran ako zatreba nesto. Olovka u odnosu na N10+ bas unapredjena. Leti bukvalno.

I meni isto tako, ali ne obracaj paznju. Svaki telefon koji ima OIS u manjoj ili vecoj meri zvecka kad se protrese. Note ima taj senzor bas da tako kazem veliki zbog tolikog zuma i da bi mogao sto bolje da stabilizuje sliku. To je zbog ekrana od 120 hz, kada stavis na 60 hz onda nije toliko bas brza :D ali svakako dosta brza u odnosu na Note 10 Plus.

E da, zaboravih da spomenem neprecizan senzor blizine. Bukvalno se ponasa kao Xiaomi. Prislonim ne ugasi, pomerim ugasi pa upali. Citam da je bilo vec prijava po ovom pitanju, da korisnici imaju problema. Cudi me da je Samsung ovo dozvolio sebi.

Meni se to desi samo na Viber pozivima.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Meni i na Viber i na regularnim a test uredno prolazi kroz service menu. Nadam se da je to A11 sredio jer je iritantno da se ovo desava na flagship-u. Ispada da samo kukam od kada sam zamenio N10+ za Ultru

Meni i na Viber i na regularnim a test uredno prolazi kroz service menu. Nadam se da je to A11 sredio jer je iritantno da se ovo desava na flagship-u. Ispada da samo kukam od kada sam zamenio N10+ za Ultru������.
Kakva je baterija generalno u odnosu na n10+ jesu slicne ili je losija na ultri?Za zveckanje se ne brini to je normalno zbog ois-a svakako,ne brini nece nista ispasti heheh.:)

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Meni je bolja baterija na N20U ali je ovo SD, N20+ mi je bio Exy.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno