Računaj da je za s20 stigao desetak dana nakon ovih u evropi, tako da znas otprilike [emoji56][emoji6]Kada cemo mi sa HK dobiti,poslednji verovarno, po obicaju[emoji26][emoji26]
Bice do novaka valjda,ne zurimo nigdeRačunaj da je za s20 stigao desetak dana nakon ovih u evropi, tako da znas otprilike [emoji56][emoji6]
Sent from my SM-G9810 using Tapatalk
Javi utiske svakako.[emoji1][emoji1]Rezervisan jedan Ultrić za 18h danas. Bele boje, razume se. Da se N10+ pošalje nekom drugom
. Javim se povratno sa utiscima(koje kao ne znate
).
Ako pogledate rezultat usporedbe M40Pro+ je dobio 36 bodova više za zoom, da li mislite da je opravdano?Dxo je jedna obicna prevara. Niko nije rekao da mate 40 ne moze da ima bolju kameru daleko od toga ali da je ovolika razlika to je i vise nego smesno
To sam ja isto ja pisao skoro,kao sto mi nije jasno da je i s20 ultra bolje ocenjen od note 20 ultra,bar bi trebali imati iste ocene.Nisam subjektivan ,poredio sam note konkretno sa mi 10 pro koji je ispred njega,note je za klasu bolji,doduse zadnjom kamerom posto prednju uopste ne koristim niti me.zanima. ja kao laik a i drugar smo golim okom videli da je note bolji a sta stoji kod njih na sajtu?
Ma nebitan ima je test dok se ja sam ne uverim,njima odavno vise ne verujem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari