Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Ne uspevam da povezem bezicno preko DEX-a racunar i telefon. Sta mora na racunaru da bude ukljuceno?

Poslano sa mog SM-N986B koristeći Tapatalk

Xda vise ni ne postoji na spisku grupa u tapatalku,zna li neko u cemu je problem?

Da, primetih i ja da mi je xda nestao. Ko će ga znati.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

Moracemo aplikaciju koristiti. Kakve budale majko mila. Za svaki forum druga aplikacija...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Biće verovatno tokom noći za N985F, pošto su pustili za Ukrajinu, Rusiju i Gruziju.

Ako neko veli, može da nabaci preko odina.

Kada cemo mi sa HK dobiti,poslednji verovarno, po obicaju[emoji26][emoji26]

Model za HK je samo u HK, ne vrijedi prebacivanje regije?

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Na n9860 možeš bilo koji region n9860 da ubaciš. Nema ih mnogo. HK, Kina i Tajvan.

Ove godine imaju Note 20 ultra - N986b, n986n, n986u, n986u1, n986w, n9860, n985f.

Rezervisan jedan Ultrić za 18h danas :). Bele boje, razume se. Da se N10+ pošalje nekom drugom :). Javim se povratno sa utiscima(koje kao ne znate :)).

6284bb8f653e2e54b2227f687aee57ad.jpg

Ovi se baš dobro zezaju, šta ti veliš, i dalje im .veruješ

Ovolika razlika?
Ne može biti...

Sent from my SM-N9700 using Tapatalk

DXOmark sajt je smejurija, smeće koje uopšte ne treba uzimati za bilo kakav relavantan faktor.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Je li vi mislite da Huaweiu ne može imati bolju kameru od Samsunga ili općenito da bilo koji brend ima bolju kameru od Samsunga?
Moje viđenje stvari...nisam koristio Mate40Pro+ ali da ima bolju fotografiju, vjerojatno i vidi se da je Huawei dobio puno veću ocjenu dobio u području Zooma što je logično, N20U 5x, M40Pro+ 3x, 10x i to mu je donijelo više bodova na kraju...
Kao što rekoh fotografija vjerojatno je bolja, možda ne puno ali ipak. Ali da je video bolji na M40Pro+...e to nikako ne vjerujem.

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Dxo je jedna obicna prevara. Niko nije rekao da mate 40 ne moze da ima bolju kameru daleko od toga ali da je ovolika razlika to je i vise nego smesno

Nemojmo biti subjektivni. Ako cemo tako, jos je smesnije ocenivanje po pitanju selfi kamere, gde Note 20 ultra ima bolju ocenu od recimo Huawei-a p30 pro.
Jer kao korisnik oba uredjaja razlika je velika ali u korist Huawei-a..

Dxo je jedna obicna prevara. Niko nije rekao da mate 40 ne moze da ima bolju kameru daleko od toga ali da je ovolika razlika to je i vise nego smesno
Ako pogledate rezultat usporedbe M40Pro+ je dobio 36 bodova više za zoom, da li mislite da je opravdano?
36 kroz 3 je 12...dali je to dodatnih 12 bodova za konačni rezultat.

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Nisam subjektivan ,poredio sam note konkretno sa mi 10 pro koji je ispred njega,note je za klasu bolji,doduse zadnjom kamerom posto prednju uopste ne koristim niti me.zanima. ja kao laik a i drugar smo golim okom videli da je note bolji a sta stoji kod njih na sajtu?
Ma nebitan ima je test dok se ja sam ne uverim,njima odavno vise ne verujem

Svima nama je test ne bitan, sve dok smo mi sami zadovoljni kamerom. Na ovim testovima se dosta toga odrađuje u kontroliranim uvjetima i vjerujem da to ima dosta utjecaja na "kvalitetu" koju mi vidimo kao krajnji i svakodnevni korisnici.
Ovo su sintetički testovi, vrijednosti mjerenje uređajima...mi "kvalitetu" vidimo drugačije, svatko od nas na svoj način...netko voli izraženije boje, netko da fotografija nije tako "oštra".
Sto ljudi sto ćudi.

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Nisam subjektivan ,poredio sam note konkretno sa mi 10 pro koji je ispred njega,note je za klasu bolji,doduse zadnjom kamerom posto prednju uopste ne koristim niti me.zanima. ja kao laik a i drugar smo golim okom videli da je note bolji a sta stoji kod njih na sajtu?
Ma nebitan ima je test dok se ja sam ne uverim,njima odavno vise ne verujem
To sam ja isto ja pisao skoro,kao sto mi nije jasno da je i s20 ultra bolje ocenjen od note 20 ultra,bar bi trebali imati iste ocene.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno