Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Možda Nova još nije u potpunosti optimizovana za A11 ili nije update-ovan Tesla unreader koji služu za prikazivanje tih bojeva za notifikacije.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

Ali zašto, mene to buni? Šta mu to skida procente? Ja sam radio i debloat i opet isto. Za noć mi recimo skine nekih 4-5 procenata za period od 8-10 sati.

Nikad samsung nije bio sjajan u standby-u,kao i boljka sa 4g na exy verziji takonje i to problem mada ne toliko strasan.[emoji3]

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Ali zašto, mene to buni? Šta mu to skida procente? Ja sam radio i debloat i opet isto. Za noć mi recimo skine nekih 4-5 procenata za period od 8-10 sati.
Ако ти је баш фрка преко ноћи, стави airplane mode увече, неки су тако решавали проблем на ајфон рецимо...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Ja se iskreno nadam da ce se to nekako srediti u novijim verzijama chipset-a. Za nesto sto je Ultra, malo je sutra. Airplane mode nije opcija jer neću da robujem uređaju koji treba da bude krem društva :). Samo kažem da sam se u trenutku malo smorio, i dalje je ovo odličan uređaj da se odmah ogradim i vidi se napredak ali nikako preko 15% u odnosu na prethodnika sa plus oznakom.

Poslednja izmena:
Па 4-5 % за ноћ није страшно, не верујем да ће неки телефон показати бољи резултат у том смислу, наравно кажем осим ако се упали airplane mode...

Airplane gasi mobilnu mrežu/WiFi/signal. Samo testa radi ću da probam večeras :).

Kod mene je 6:30h od punjenja na 100%, 53minuta SoT i imam jos 75% baterije...

Koliko je onda bilo pre sa istim korišćenjem?

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Možda Nova još nije u potpunosti optimizovana za A11 ili nije update-ovan Tesla unreader koji služu za prikazivanje tih bojeva za notifikacije.

Sent from my Samsung Galaxy S20 Ultra

5.1.2, koliko vidim ne postoji noviji TeslaUnread. Čudi me što na S20 FE sve radi kako treba. Momentalno skine badge kada uđem u Viber i pročitam. Jeste da sam radio clean install pa onda restore app i podešavanje ali mrsko mi je da radim to na Note-u.

Poslednja izmena:
Skinut sinoć u 23h sa punjača i ne korišten do jutros u 7h...korišten 10tak minuta i još uvijek na 100%...doduše nije samsung nego kineski proizvod bez Google _a ali ne može se sve imati [emoji6]

P40Pro+ & Tapatalk

Poslednja izmena:
Napunjen, ostavljen na stolu sat vremena, nekorišćen, 95% :D :D :D.

Jel uzeo neko rugged case možda za Ultru? Ja sam uzeo Nillkin CamShield ali mislim da neće to da zaštiti od ne daj Bože pada nekog.

Skinut sinoć u 23h sa punjača i ne korišten do jutros u 7h...korišten 10tak minuta i još uvijek na 100%...doduše nije samsung nego kineski proizvod bez Google _a ali ne može se sve imati [emoji6]

P40Pro+ & Tapatalk
Kako išta pročitaš na ovome brate moj?

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Meni ubeljivo najbolji font HandelGothic, kupio sam ga i ne žalim ni dolar za njega koliko je i koštao :D.

Па 4-5 % за ноћ није страшно, не верујем да ће неки телефон показати бољи резултат у том смислу, наравно кажем осим ако се упали airplane mode...

Huawei hoće. 0 ili 1% tokom noći.

За моје потребе одлична батерија, додуше ја сам зато и узео СД, никад више егзинос

1,3k Note 20 Ultra u USA, too much.

Од 6 - 6 : 30 са играњем игрица, без тога преко 7..

To je odlicno. Predpostavljam da je to na 120hz. Da je stalno na 60hz to bi islo i preko 7,5h. Da izgura od ujutru do uvece extra ne trazim vise. Ovaj ajfon dosadan moracu sto pre da se vratim samsungu

Пријатељу, нормалне употребе ако си ван куће изгураће сваки бољи телефон, наравно на 120 херца чему куповина оваквог телефона ако ћеш користити 60...онда боље узети нешто јефтиније коме високо освежавање није битно
Ево играо сам 4 сата ПУБГ и пре тога исто користио свашта...
a06fb399e23ff1776684ee0d98b464d9.jpg

Poslednja izmena:
Пријатељу, нормалне употребе ако си ван куће изгураће сваки бољи телефон, наравно на 120 херца чему куповина оваквог телефона ако ћеш користити 60...онда боље узети нешто јефтиније коме високо освежавање није битно
Ево играо сам 4 сата ПУБГ и пре тога исто користио свашта...
a06fb399e23ff1776684ee0d98b464d9.jpg

120hz mi nisu bitni toliko. Da mi je bitno ne bih uzeo Ajfon. Kamera i baterija najbitnije. Igrice ne igram, samo na PS4 PES

Uzmi onda s20 fe 5g i uštedi novce

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno