Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Буквално за месец дана излази S21 серија, тада ће пасти цена свим старијим уређајима а биће и шири избор нових, ако си већ чекао до сада сачекај и тих месец дана па ћеш сигурно имати више опција... Не мислим само на Самсунг

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Izlazi ali nama opet mrtvi Exynos, i verovatno ista priča kao i do sada. Ok, povećali su snagu sve super, ali kako će to da se odrazi na potrošnju, to ostaje da se vidi mada nešto nisam optimista. Znači da su mogli sve vreme ali nisu hteli što me još više ljuti. Sutra bih uzeo zmaja samo da ima krštenu garanciju kod nas i da ne moram da se molim Bogu da dajem 1k evra plus da mu se ništa ne desi.

Budimo realni, kolike su šanse da mu se nešto dogodi što pokriva garancija?! Daleko od toga, lijepo je imati garanciju zbog mira u duši ali ja se ne sjećam da sam ijedan telefon nosio u servis a da to pokriva garancija.

P40Pro+ & Tapatalk

Ja svaki Samsung od S8, pisao sam o tome i ranije. I sada imam na S20 FE iz vakuum-a problem sa ekranom. Na S9+ menjan i ekran i baterija na S8 menjana kamera. Jedino me je N10+ služio da ga nisam nosio na servis :D.

Meni je znacila garancija kad mi je na soniju otisao ekran. Zamenjen bez reci cak i bez papirne garancije...

Huawei P30

ProMobi prvo što traži je fiskalni isečak, ništa ih drugo ne zanima ili reklamacioni list.

Meni su tada u comtrade samo po serijskom broju telefona u bazi resili sve. Preko mts se na primer ne dobija ni fiskalnini isecak ni garantni list pecatiran.

Huawei P30

Budimo realni, kolike su šanse da mu se nešto dogodi što pokriva garancija?! Daleko od toga, lijepo je imati garanciju zbog mira u duši ali ja se ne sjećam da sam ijedan telefon nosio u servis a da to pokriva garancija.

P40Pro+ & Tapatalk
S7 crko
S8 baterija, displey burn in
S9+ displey burn in, kamera, baterija, otisak prsta
Note 9 kamera, baterija
Osvetljenje na svima je bilo automatsko pa se ipak pojavio burn in
Za sada su OK Note 10+ i S10+ al su stari samo 6 meseci, videcemo kasnije.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

ProMobi prvo što traži je fiskalni isečak, ništa ih drugo ne zanima ili reklamacioni list.

Pre mesec dana nosio zenin p30 lite, samo telefon u kutiji, znaci ni punjac, ni usb kabl, ni jedan od onih papirica... Uzet u mtsu, na zenin broj, samo proverili imei i sredili za par dana... FP otisao... Generalno izbegavam da hvalim bilo koga ko obavlja nesto sto mu je u opisu posla, ali promobi stvarno zasluzuje svaku pohvalu i preporuku. Istog dana javili da potvrde kvar, cekaju deo, posle par dana javili da je deo stigao i da mogu doci po telefon.

Au, pa gdje ti uzimas telefone ili si jednostavno lose srece? Mene su s7, note 8 i s10+ sluzili savrseno. Jedino se na s7 nakon nekih 16 mjeseci pojavila roza linija, dao ga curi, koristila ga 3 godine. Linija se cak nije ni prosirila. Sad je kod mene u ladici, radi najnormalnije. Note 8 dao majci isto kao nov, osim sto je slupala ekran, pa sam joj zamijenio. S10+ prodao sa garancijom od godinu i vise, rekao momku ako se sta desi, da cu ga ja odnijeti u mtel. I to istice za mjesec. [emoji23][emoji23][emoji102]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ni ja ne nosim opremu nikada ali svaki i bukvalno svaki put kada sam isao su mi trazili fiskalni ili garantni list. Znam da postoji elektronska baza ali ja sva 3 komada Samsunga koja sam nosio su tako zavrsila.

Ja sam imao S2, S4, S5, S6, S7, S8+, S9+ i nikad ništa.

P40Pro+ & Tapatalk

Isto imao skoro svaki iz S i Note serije, jedino mi na jednom Note 10+ riknula vibracija poslije 7 dana. Dobio novi uređaj tada.

Sent from my SM-N9860 using Tapatalk

Au, pa gdje ti uzimas telefone ili si jednostavno lose srece? Mene su s7, note 8 i s10+ sluzili savrseno. Jedino se na s7 nakon nekih 16 mjeseci pojavila roza linija, dao ga curi, koristila ga 3 godine. Linija se cak nije ni prosirila. Sad je kod mene u ladici, radi najnormalnije. Note 8 dao majci isto kao nov, osim sto je slupala ekran, pa sam joj zamijenio. S10+ prodao sa garancijom od godinu i vise, rekao momku ako se sta desi, da cu ga ja odnijeti u mtel. I to istice za mjesec. [emoji23][emoji23][emoji102]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Svi su bili kupljeni u VIP-u.

Послато са SM-N975F помоћу Тапатока

Nema tu pravila, kako kome se zalomi. Masovno se stancaju i salju u prodaju pa ko ima srece ima.

Godinu dana.star tel ,juce.mi.drug doneo.da ga sredim,skolski.primer sta se desava kada se drzi.na.visokom.osvetljenju
cdbee8430a3f7004c15b187b488e51cb.jpg

Kolega sa posla, S8 max osvetljenje, ništa sa ekranom, ni naznake defekta. Au koliki mrtav piksel...

Ja.mislim.da ovaj.tel nema ni.godinu dana.posto sam ga ja.otvorio,mislim da je februar bio

Dobro je ga udesio...svaku mu čast [emoji16]

P40Pro+ & Tapatalk

Буквално за месец дана излази S21 серија, тада ће пасти цена свим старијим уређајима а биће и шири избор нових, ако си већ чекао до сада сачекај и тих месец дана па ћеш сигурно имати више опција... Не мислим само на Самсунг

Izgleda da ce tako i biti.

Godinu dana.star tel ,juce.mi.drug doneo.da ga sredim,skolski.primer sta se desava kada se drzi.na.visokom.osvetljenju
cdbee8430a3f7004c15b187b488e51cb.jpg
Dobro ga je udesio za godinu dana i plus mrtav piksel. Jel ovo polomio njegovo staklo ili zastitno, ako je prvo dzabe mu i garancija zbog zamene?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока

Dobro ga je udesio za godinu dana i plus mrtav piksel. Jel ovo polomio njegovo staklo ili zastitno, ako je prvo dzabe mu i garancija zbog zamene?

Послато са SM-G955F помоћу Тапатока
Slomii tako da cao zdrvo,uzeo je vec s10 plus i ja sam se podsetio kakvo je smece ex. Dok sam mu stelovao tel i radio update, bio je toliko vreo da bukvalno nije mogao da se drzi

Slomii tako da cao zdrvo,uzeo je vec s10 plus i ja sam se podsetio kakvo je smece ex. Dok sam mu stelovao tel i radio update, bio je toliko vreo da bukvalno nije mogao da se drzi
Исто један мој пријатељ после годину дана држања S9+ на 100% осветљењу, добро је и преживео толико, није ми јасно шта ће им толико осветљење нису ваљда обневидели,да га је бар држао на 60 - 70% верујем да не би било проблема...

Ali ovo je koliko vidim neka S serija? S8, S9 rekao bih po mesu.

Исто један мој пријатељ после годину дана држања S9+ на 100% осветљењу, добро је и преживео толико, није ми јасно шта ће им толико осветљење нису ваљда обневидели,да га је бар држао на 60 - 70% верујем да не би било проблема...

Ni ja iskreno ne znam ko drzi na max osvetljenje,pa bole oci ,bar mene

Ja ne znam kako uspeju tako da ga "sprze",vidjao sam dosta burn-a al ovo je bas katastrofa pogotovu za uredjaj star manje od godinu dana.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

E Dare da znaš koliko ljudi samo upali telefon, poklikće Next Next Next i tako ostavi stock. Isključivanje ekrana 5 minuta, ma opušteno, ugasiće se sam. Statička slika, ma nikakav problem.

Vrh Dno