Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

Ne svidja mi se kako su redizajnirali animaciju notifikacionog centra na 3.0, kao da mu treba vecnost dok se spusti iako je na 120hz.

Sent from my SM-G780F using Tapatalk

Je li i vama koji imate UI3 nestao onaj grafikon od baterije?

P40Pro+ & Tapatalk

Da da, bas sam krenuo da pisem to sada :). Nova godina i nema merenja vise.

Ne svidja mi se kako su redizajnirali animaciju notifikacionog centra na 3.0, kao da mu treba vecnost dok se spusti iako je na 120hz.

Промени у developer mode брзину анимација...

Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

To nije resenje, vise workaround :). Nadam se da ce da uoce problem jer ocigledno nije testirano sve kako treba pred pustanje novog update-a. Gledam sada cene u UAE, steta sto je Exy tamo, 760 evra sa 12GB ram i 5G podrskom.

Промени у developer mode брзину анимација...

Da, sad je brze. Mada mislio sam da moze i bez toga da .

A kako da ugasim da mi podvlaci poslednju rec koju kucam? Koristim gboard i sve sam pogasio i idalje podvlaci. Sve mislim da je do UI, ne do gboard.

Pisem ovde jer je tema sa FE mrtva.

Pogledajte prilog 295040

Kucaj u search-u prediction i iskljuci ga.

Sve sam vec pogasio ali i dalje isto.

A correction ili next word suggestion?

Sve.

Show suggestion strip?

I to :D

Settings -general managment- language and input - spelling correction probaj da iskljucis

Iskljucio i i dalje isto.

Da nidi rekao ne bih ni provalio, i kod mene je isto. I na swiftkey isto. Na samsungovoj nema, mozda @Proday zna

Ja oduvek koristim ovako sa preporučenim rečima i super mi...jednom kad se navikne covek, nema nazad
4e614359ecd42ca09d906005604868e4.jpg

Sent from my SM-G9810 using Tapatalk

Ja isto, doduše ne Gboard već SwiftKey, ali isto... Mislim da imam bar 7 godina nalog koji pamti sve.

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

Ne vidim poentu da mi podvlaci reci ako sam iskljucio predikciju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Eno 3 komada na KP Ultri od po 128GB, Snapic.

Има ли неко проблем да су му у виберу видео записи направљени камером баш затамњени? Код других корисника изгледа нормално али код мене је баш црно... Можда има везе са форматом видео записа...
6f460f5ffc7a571c6fe4042aee84457e.jpg

Mora malo da prođe vremena, kod mene na S20 FE radi :).

^ u pravu si, proradilo

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

"Pa ti skoro uzeo n20 ultra vec razmisljas o note 30 ultra koji je i pitanje dal ce biti.Najisplativija kupovina je uvek na oglasima par meseci po izlasku novog modela.A i ne vidim razlog zasto bi menjao pre kraja sledece godine bar n20 ultra?"

Ovaj treba da prosledim majci, prošli put sam joj prosledio P20 Pro, sada je plan da dobije ovaj. Zato i gledam kad je pravi trenutak da poručim novi, a u februaru ionako dobijam još jedan firmin telefon, tako da... Ništa najbolje mi je koliko vidim preorder. Dobija se slično kao i par meseci posle provajdera.

Poslednja izmena:
Ja ja, castio Samsung pred ng.

Nazad
Vrh Dno