Šta je novo?

Samsung Galaxy Note20 / Note20 Ultra

@dule2303 još pre neki dan i to redovnim putem, prvo je valjda stigao emiratima pre otprilike 10 dana

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Mislim da se niste razumeli :). Kolega je rucno pobrisao data za prikaz baterije ako na to mislis Dule :).

Ja ili sam baksuz ili moram da promenim brand. Djavo me terao da proverim green tint na Ultri i eto ga, tu je blago vidljiv.

Ne mogu opterećen sam tehnikom :D. Ne znam kako je moguće ali eto, skoro svaki Samsung koji sam imao osim N10+...nešto mu je falilo.

Drustvo evo da se i ja prijavim....
Nakon godinu ipo dana predivnog druzenja sa Huawei P30 pro, od juce sam na Note 20 Ultra, Exy, 8/256.

Za sad, sa moje strane, jedina zamerka na Note je baterija.. jutros u 8:00 skinut sa punjaca sa 100%, u ovom trenutku je na 60%..
Poredjenja radi, P30 pro u ovo vreme bude na oko 80%, i to star vise od godinu dana..

Ok, tek je prvo punjenje, svestan sam da ce nakon par punjenja da se popravi situacija ali opet, nisam ocekivao bas ovoliko losu bateriju.
Uz to, jos uvek nisam instalirao na telefon sve sto treba... uparen je sa Galaxy Watch 3, BT je aktivan stalno.
Od jutros 5 ili 6 poziva, 30-ak mejlova.. nesto malo Viber.. al baterija ide kao da ne gasim ekran.

Dobrodošao i neće :), da ti kažem odmah da P30 Pro imam i ja u kući i plačem kada uporedim i to sve na maxu kod P30 Pro a ja kod mene na šteku da ne iscuri baterija.

Argentto;6287651 Uz to je napisao(la):
BT skoro da ne trosi ništa, zajedno sa lokacijom ako je podesis kao na iOS-u "use only while in app". Kod mene je to non-stop uključeno, nakon 36 sati baterija mi je na 43% a SOT 5.30h. Ali na Huawei telefonu.

Izbegavaj 4G po svaku cenu i bice to bolje. Sve što ima taj telefon, ekran 120hz i sl. ne trosi ni blizu kao 4G.. Prebaci na 3G mreži u koristi Wlan, drugo rešenje ne postoji.

Zamisli samo kako to radi na S20 koji ima još manju bateriju. Već sad bi išao na punjač.

@vojkan85,

Ti bas znas da utesis coveka :d
Vidi, dacu mu sansu par dana svakako, da sve legne na svoje sto se kaze.. Ako ne legne, veoma rado ce biti zamenjen za P40 pro :)
I onako mi se sa Huawei nije vracalo na Samasung, vise sam se vratio zbog GW3 i cele zezancije sa androidom na P40 seriji..

Bolje odmah da znaš, ne volim ja da uvijam, udri po istini i znaš na čemu si. Prosto nisu Exynos-i kao Kirin. Daj mu šansu, ali kažem ti, Huawei P30 Pro ga jede za doručak po pitanju baterije.

Ma bio sam ja svestan da baterija nece biti kao na P30 pro...

Zato sam se i lomio izmedju S20 ultra i Note20 Ultra.. ali ranije sam koristio Note seriju i bio zadovoljan, pa reko ajde idem na Note iako mu je baterija slabija nego na S20 ultra.. ali zaista nisam ocekivao da bas ovako "curi"...

Ma bio sam ja svestan da baterija nece biti kao na P30 pro...

Zato sam se i lomio izmedju S20 ultra i Note20 Ultra.. ali ranije sam koristio Note seriju i bio zadovoljan, pa reko ajde idem na Note iako mu je baterija slabija nego na S20 ultra.. ali zaista nisam ocekivao da bas ovako "curi"...
Pa baterija je jako slicna kako sam pratio sa s20 ultra iako je tamo vec 500mah.E sad ne znam jel ko testirao posto 4g je najvise problem kod exy dal kad se stavi 3g dali je sta bolje stanje neka neko napise ako je probao i testirao?

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Pozdrav svima i ja da se javim. Uzeo sam N20U 8/256 exy. Pre njega sam imao Xiaomi mi 10 Pro. Razlog zamene je bio sto mu je softver u zadnje vreme uzasno bagovao iz nekog razloga. Sa N20U sam prezadovoljan,prava zver od telefona. Sto se baterije tice nekako mi se cini da iz dana u dan sve duze traje (imam ga 7 dana).Recite mi sta mislite o ovim zastitnim staklima za kameru. Video sam da se prodaju pa da li ce to utocati na kvalitet fotografije i ima li u opste svrhe postavljati to. U odnosu na mi 10 jdina zamerka mi je baterija. Na mi 10 sam bez ikakvih problema mogao da izguram 2 dana bez punjenja kao i na P30 pro koji sam imao pre mi 10 :D

Послато са SM-N985F помоћу Тапатока

Ево ко кука на батерију, да мало мање кука[emoji3]
https://youtu.be/iYDjKlT82iY
И да, враћа сва подешавања на фабричка, не телефон (да губиш фајлове) него само подешавања....
Послато са SM-N986N помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Sta je fora sa ovim Vazno Obavestenje by Peca admin i ovom tackom

Jel ovaj edge lighting moze da se pali kad je ekran ugasen ?
Tj kad stigne poruka da se upali smo to a ostatak ekrana ostane ugasen ?
Kod mene se trenutno pali samo kad kad mi je ekran upaljen, tj dok nesto radim na telefonu pa stigne poruka..

Kod mene se trenutno pali samo kad kad mi je ekran upaljen, tj dok nesto radim na telefonu pa stigne poruka..
Јел ти укључен always on display? Мени је све укључено и то и edge lighting, па кад стоји телефон на столу, закључан, осветли ивице нормално кад стигне порука...

Ukljuceno, ali kad stigne poruka upali mi se ekran na lock screen i nema edge lightinga.. ako koristim telefon i stigne poruka, ima ga..
Nesto nisam podesio dobro...

Види у подешавањима settings - notification-edge panel, види јел ти ту све укључено...

Mislim da mora biti uključena opcija pop-up u notifikacijama.

Nađeš aplikaciju za koju želiš da svetli, notifikacije, pa sound i pop-up.

Mada, nemam Samsung kod sebe trenutno, pa ne znam tačno

Sent from my iPhone using Tapatalk

Screenshot_20210104-193904_Edge panels.jpg Screenshot_20210104-193916_Settings.jpg

Ovako mi je sad..

Meni na n10+ pali i kad je erkran ugasen,u tome je i fora sa svetli kad je ugasen.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Pa i ja tako mislim,koja je svrha da se pali dok radim na telefonu.. al nesto mi ne ide da podesim xaxaxa

Ma sta god uradim.. kad je ekran ugasen samo se upali na lock screen i bez edge lighting..
A edge lighting se pojavljuje dok je ekran upaljen...

Poslednja izmena:
Ево, укључи овде ако ти је искључено
1fb8f07ba20794903ac4913702a3c0a6.jpg

Ukljuceno.. okacio sam SS dva posta iznad..

Mozda sutra probam ovo da omogucim 120 hz uz battery saving..
Bas me zanima koliko ce u realnosti da pomogne.. mada na taj nacin limitiram cpu na 70% snage

Evo sad sam probao opciji "show when screen is off" i isto se ponasa kada je ukljuceno i kada je ikljiceno

Poslednja izmena:
Mislim da nema logike ovo raditi jer koliko sam video blokora i background activity a pitanje je kakav je i ram management. Sta mi vredi 5% baterije ako svaki app opet pozivam.

Evo sad menjam sve zivo vezano za ovaj lighting i saljem poruke sebi sa zeninog telefona... i posle 80 poruka ne radi...
Sta god promenim, kad mi stigne poruka, upali mi lock screen sa obavestenjem bez lighting.. neverovatno..

Screenshot_20210104-211153_One UI Home.jpg

Evo trenutak kad stigne poruka.. sekund pre ovoga ekran je bio ugasen...

Poslednja izmena:
Vrh Dno