Super,bitno je da je zakrpa zavrsila posao@dule2303 još pre neki dan i to redovnim putem, prvo je valjda stigao emiratima pre otprilike 10 dana
Sent from my SM-G770F using Tapatalk
A gde nadje taj tint?Ne mogu opterećen sam tehnikom. Ne znam kako je moguće ali eto, skoro svaki Samsung koji sam imao osim N10+...nešto mu je falilo.
Argentto;6287651 Uz to je napisao(la):BT skoro da ne trosi ništa, zajedno sa lokacijom ako je podesis kao na iOS-u "use only while in app". Kod mene je to non-stop uključeno, nakon 36 sati baterija mi je na 43% a SOT 5.30h. Ali na Huawei telefonu.
Izbegavaj 4G po svaku cenu i bice to bolje. Sve što ima taj telefon, ekran 120hz i sl. ne trosi ni blizu kao 4G.. Prebaci na 3G mreži u koristi Wlan, drugo rešenje ne postoji.
Zamisli samo kako to radi na S20 koji ima još manju bateriju. Već sad bi išao na punjač.
Pa baterija je jako slicna kako sam pratio sa s20 ultra iako je tamo vec 500mah.E sad ne znam jel ko testirao posto 4g je najvise problem kod exy dal kad se stavi 3g dali je sta bolje stanje neka neko napise ako je probao i testirao?Ma bio sam ja svestan da baterija nece biti kao na P30 pro...
Zato sam se i lomio izmedju S20 ultra i Note20 Ultra.. ali ranije sam koristio Note seriju i bio zadovoljan, pa reko ajde idem na Note iako mu je baterija slabija nego na S20 ultra.. ali zaista nisam ocekivao da bas ovako "curi"...
Јел ти укључен always on display? Мени је све укључено и то и edge lighting, па кад стоји телефон на столу, закључан, осветли ивице нормално кад стигне порука...Jel ovaj edge lighting moze da se pali kad je ekran ugasen ?
Tj kad stigne poruka da se upali smo to a ostatak ekrana ostane ugasen ?
Kod mene se trenutno pali samo kad kad mi je ekran upaljen, tj dok nesto radim na telefonu pa stigne poruka..
Meni na n10+ pali i kad je erkran ugasen,u tome je i fora sa svetli kad je ugasen.Jel ovaj edge lighting moze da se pali kad je ekran ugasen ?
Tj kad stigne poruka da se upali smo to a ostatak ekrana ostane ugasen ?
Kod mene se trenutno pali samo kad kad mi je ekran upaljen, tj dok nesto radim na telefonu pa stigne poruka..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari