Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Pablo

Pa u stvari mi smo hteli da te odgovorimo od toga
ko ce onda se drka na svaki nubarski post i da na kraju ipak objasni kako i sta ahaha(na tebe sam navikao nekako falio bi na temi o note2 nadamo se da ce ti to biti sledeci telefon)
Ti nam ostani a Dj neka produzi dalje,on je i onako u svakoj temi mirodjija ima ga vise nego peska u pustinji kao da njih 7 pisu sa tog naloga i svih 7 sve znaju(mada ponekada iznenadi ali "ponekada")

Pa ti pucas od znanja, zato te nema :D

eee,a to sto ce note 3 imati kameru od 13 megapixela??....:).....kvalitet slika koju ce praviti on i note 2 ce biti NEBO I ZEMLJA..:D

a evo sada vidim da ce mozda imati ne 3 nego 4 gb rama.....:D

http://www.knowyourmobile.com/samsu...te-3-release-specs-and-price-rumours/page/0/3

vlasnici note 2 fona,bolje na vreme spremajte kesh......posle ce vam biti krivo...:D :D

(ovaj post ima cilj da lozi vlasnike najboljeg savrsenstva u svemiru,tj note 2 telefona)

(ovaj post ima cilj da lozi vlasnike najboljeg savrsenstva u svemiru,tj note 2 telefona)

Zanimljivo je ovo sto se sve odigrava u Note 1 temi, a ne u Note 2 :D Ne znamo kakvi su ostali korisnici, verovatno normalni, sigurno znaju da cene napredak tehnologije... ;)

ja cu prvo sacekati da svi sa naloga Djilkosh_Ns daju recenziju ,pa cu tek onda razmisliti o kupovini trojke
(mada potrajace to,dok se procitaju sve recenzije,pregledaju video klipovi ,procitaju svi forumi )a realno koriscenje hm,ma koga to jos zanima ,neka on meni na testovima dostigne rekord to mi je najvaznije :smash:

Zanimljivo je ovo sto se sve odigrava u Note 1 temi, a ne u Note 2 :D Ne znamo kakvi su ostali korisnici, verovatno normalni, sigurno znaju da cene napredak tehnologije... ;)

pa valjda je to zato sto vlasnici note 1 fona vec dugo cekaju da "uzvrate udarac" i naplate sva ona "neba i zemlje" vlasnicima najveceg savrsenstva,tj note 2 telefona.........sada ce im note 3 to omoguciti....:D

Ne moras, da cekas, meni je velik Note, ona velicina na S4 mi je maks upotrebljiva. Mozda bi i mogao da se naviknem, ali ne, super mi je i ovako.

kada se pojavio note kec,na nekom stranom forumu sam procitao "ko jednom vidi veci ekran,na manji se ne vraca"......tako i ja funkcionisem sto se tice mobilnih telefona,pa zato i cekam veceg notea 3

mada to "pravilo" mozda moze da vazi za sve ekrane....monitore,televizore,navigacije u kolima,itd,itd...:)

*** , па бар је живнула тема мало ако ништа ....

@maxx79, ne znam ako si gledao review od onog lika mkbhd sa YT, on ima ogromne sake, znaci kao lopate, pa je rekao da je neudobno koristiti megu 6.3, ovo kako je doslo sa Note-om, cini mi se po nekim nagadjanjima da idu na 6" ekran (5.99") polako se priblizava tome da ne mozes lepo jednom rukom. Ja jedino mogu da razumem ljude koji imaju velike sake i koji mogu opusteno da koriste jednom rukom toliki telefon. Kad vidim neke devojke koji imaju Note2, a ono treba im i treca ruka da dohvate status bar :D

*** , па бар је живнула тема мало ако ништа ....

Sad jos malo kad dodje 4.2.2 update opet ce zivnuti tema... S2 i note1 se ugasila, jer su vec matori uredjaji, pa su ljudi vec presli na druge aktuelne telefone...

Poslednja izmena:
Ja bih neku cicu sa 6 snasao bih se za koriscenje
Ma ako treba dao bih oma rezenziju ali bez video klipa :d

da jedva cekam 4.2.2 ako bude radio priblizno kao na nexusu uf ima da bude milina

Ја се једноставно никада нећу вратити на телефоне мање диј. .....

Moj sledeći telefon je bilo koje marke samo da ima veličinu kao Note i hardwersku qwerty tastaturu ! Mnogo mi nedostaje qtek9000 :(

LG bi mogao uskoro biti zanimljiv,jeftiniji a ne zaostaje mnogo ,jos ako poprave softversku podrsku bice odlicni za kupovinu

eee,a to sto ce note 3 imati kameru od 13 megapixela??....:).....kvalitet slika koju ce praviti on i note 2 ce biti NEBO I ZEMLJA..:D

http://www.knowyourmobile.com/samsu...te-3-release-specs-and-price-rumours/page/0/3

vlasnici note 2 fona,bolje na vreme spremajte kesh......posle ce vam biti krivo...:D :D

Nista meni ovo nema logike- valjda treba onaj ko ima kečinu da sprema pare jer note 2 bar ima ekran kako treba ako ništa :d

E da pričaš gluposti. Pogledaj samo S3 vs S4 cameru - ima razlike ali uopšte nije velika.

Nista meni ovo nema logike- valjda treba onaj ko ima kečinu da sprema pare jer note 2 bar ima ekran kako treba ako ništa :d

Nema ni meni ali nekome ne vredi objašnjavati.

Poslednja izmena:
ne pricam gluposti,nego kako sam spomenuo,LOZIM vlasnike dvojke i potencijalne vlasnike dvojke....i vidis kako se primaju(primate)....:)

nego,polako ljudi,sacekajmo da se pojavi note 3,pa cemo videti cija majka crnu vunu prede.....:D

inace,potpuno je tacno da nekome nesto ne vredi objasnjavati....eto npr tebi ne vredi objasnjavati kako je vecini vlasnika note 1 telefona(tj prosecnim korisnicima) svejedno da li se kamera upali za 1 ili za dve sekunde.......i tako neke banalnosti......i onda,vi ne shvatate,tj ne vredi vam objasnjavati,zasto neko uopste nece da predje sa note 1 fona na dvojku....a eto,ispada da ne razumete i zasto neko hoce da predje sa keca na trojku...:)

vi najbolje da osnujete neko udruzenje.....npr "klub ljubitelja note 2 telefona"......mozda cak i politicku stranku,i da pobedite na sledecim izborima,a onda donesete zakon kako u Srbiji vise nece postojati nijedan smartfon osim notea 2,jer sve posle njega je bespotrebno,besmisleno i sluzi za sisanje ovaca....:D

Poslednja izmena:

pa za nas sa kecinama se podrazumeva da spremamo pare,ali za trojku ne za dvojku.....ja sam mislio i vlasnici dvojke takodje da se pripremaju kako im se posle ne bi smucile price o razlici izmedju neba i zemlje..(naravno u korist trojke u odnosu na njihovu dvojku)

:D

Тројка САМО ако обори са дизајном .....инаааче ниш....

Molim za preporuku za bateriju (eBay, dx i sl). Originalna slabo drži.

Pogledaj nekoliko strana unazad. Ja sam napisao koji bateriju sam kupio.

Pri ukljucivanju kamere desava se da zuji ispod sociva, isto se desava i kada koristim blic kao lampu.
Kod fotkanja kada se pojavi to zujanje telefon ne odradi autofocus...
Da li je neko imao slicno iskustvo, sta bi mogao biti problem?

Da ne kazete da nisam trazio, jesam:
Sorry - no matches. Please try some different terms

Ako bi neko bio voljan da mi uploaduje iGo, ubih se trazeci i ne nadjoh :(

Da ne kazete da nisam trazio, jesam:
Sorry - no matches. Please try some different terms

Ako bi neko bio voljan da mi uploaduje iGo, ubih se trazeci i ne nadjoh :(

Staviću ja kad dođem kući.

E i jedan komentar drugara koji ima iP5: snimio sam neki video napolju, ono trava zelena, lišće isto tako, nebo plavo itd i drugarov komentar kad je pogledao taj video na telefonu: *** šta je ovo, boje su prenapucane i video izgleda kao da je iz crtanog filma :D
*** to ti sAMOLED display :)

Staviću ja kad dođem kući.

E i jedan komentar drugara koji ima iP5: snimio sam neki video napolju, ono trava zelena, lišće isto tako, nebo plavo itd i drugarov komentar kad je pogledao taj video na telefonu: *** šta je ovo, boje su prenapucane i video izgleda kao da je iz crtanog filma :D
*** to ti sAMOLED display :)

Hvala :)

pa za nas sa kecinama se podrazumeva da spremamo pare,ali za trojku ne za dvojku.....ja sam mislio i vlasnici dvojke takodje da se pripremaju kako im se posle ne bi smucile price o razlici izmedju neba i zemlje..(naravno u korist trojke u odnosu na njihovu dvojku)

:D

I mislio sam na prelazak sa 1 na 3. Note 2 ne mogu da budu nebo i zemlja jer note 2 radi kako treba i nema problema sa ekranom, a i baterija je vrh. Isto tako nije neka razlika izmedju s3 i s4 kao sto je izmedju s2 i s3 bila.

A gde se to primecuje tolika razlika izmedju S2 i 3?
Misljenja sam da je veca razlika izmedju 3 i 4.

Dobro spoljasnost i nije neka razlika, jelte? :D

Unutra vec jeste :)

Nazad
Vrh Dno