A kako mi je iz HK stigao USB kabal za tačno 2 nedelje iako je shiping bio free?
Znači pošto ja nekad moram i dvaput dnevno da dopunjujem bateriju, neće baš dugo da mi potraje!
Powered by Galaxy Note
Da čekam trojku? Pa da se izujem 550-600 evra u oglasima kad izadje? Neka hvala. Nemam ja toliko para.
Шта вам је људи .... са коња на магарца .....?!?!?!Prodam ovaj i dodam do 150 evra i eto dvojka. Ali sad se nešto premišljam da uzmem Xperiu Z. Videću još.
Шта вам је људи .... са коња на магарца .....?!?!?!
ali onda ces uvek misliti "eh kako je ono cool kod trojke,steta sto i moja dvojka nije takva"....kao sto sada mislimo mi(ustvari mnogi,ne svi) koji imamo keca u odnosu na dvojku
ja nameravam da tamo negde sledece godine na prolece pazarim trojku......taman ce do tada spasti cene,a i videce se da li ce fon biti OK.....
O čemu ti? Jesi probao Xperiu Z? 2GB rama i Snapdragon 600 procesor pa to leti. Sa lockscreena u kameru ulazi za manje od sekund, dok Note-u treba oko 4 sekunde nek možeš da slikaš. Ej 4 sekunde bre!! Još i ona animacija prilikom otvaranja kamere i autorotiranja secka. Ne kažem da je Note loš ali Note kec je Samsungov experiment koji je dobro prošao i naučili su na njegovim greškama zato su i u Note 2 stavili duplo više rama nego što ima S3 - 2GB. Da kec ima 2GB umesto ovih 1GB bio bi sjajan uređaj a ovako je prosečan. Ne znam gde im je bila pamet staviti samo 1GB a ima 2.66 puta vise piksela da obradi od S2. Naravno da će da bude spor. Pogledaj koliko JB bolje radi na S2 - toliko bolje radi da je ovo na Note-u ravno katastrofi.
Otvorim dva taba u Chrome-u i prebacim na drugi pročitam nešto i vratim se na prvi a on ga ponovo učitava :wall:
Ovo što sam gore napisao. Ne bi ga menjao da ima 2GB rama.
ok,ali po toj logici,kako sam spomenuo,vec sada se nazire mogucnost da razlika izmedju note dvojke i trojke bude kao nebo i zemlja......naravno,u korist trojke.....pa onda mislim da je sada besmisleno kupovati dvojku kada samo sto se nije pojavila trojka
ok,ako tako rezonujes i funkcionises sa slikanjem.....mada,meni bi bio veci problem da izvadim telefon bas te sekunde koju zelim da zabelezim,posto ga uvek ne drzim u ruci.......
mozda note tera svoje vlasnike da se ponasaju kao revolverasi na divljem zapadu....za 2 sekunde vadis iz dzepa fon,sledece repetiras(ukljucujes kameru) a sledece sekunde pucas,tj slikas..![]()
Cek ljudi,a na koje vi to 3-4 sekunde mislite kod te kamere?
Da li na to kada pritisnete ikonicu kamere,pa dok se ne pokrene sama kamera za slikanje?....ja evo malo pre probao kod mene i otvara se u vr glave za 2 sekunde,mozda i neku stotiku manje...
Ili mislite na 3-4 sekunde od kada pritisete da slika?...meni takodje tu skljocne za sekundu
Ja cu trojku kupiti zbog veceg ekrana i,verovatno,mnogo bolje baterije,tj njenog trajanja.......ovako stose ostalog tice meni je i kec sasvim OK
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari