Meni sa ging nedostaje photo editor. Kako ti se drzi baterija sad?
Izasle su oficijalne verzije za srbiju 4.1.2
Izgleda da mi je baterija na izdisaju... Uz wifi,surf i ostala maltretiranja ,po minutu skida 1-2%.... Bukvalno za sat vremena sa 100 na 1%.. Takodje sam primetio da mi ekran treperi kada spadne ispod 50% Cesto se i sam ugasi,nakon rr-a i dalje je 50%.. ali nesto mi je tu cudno.. Da li je baterija ili nesto drugo?
Takodje ko zna gde ima da se kupi baterija za n7000 neka napise ovde ili pm.. Ne nalazim po netu nista pametno. Bez limunda,kupinda itd.. Iskljucivo nova originalna baterija![]()
Hvala,Ivan.
Izgleda da mi je baterija na izdisaju... Uz wifi,surf i ostala maltretiranja ,po minutu skida 1-2%.... Bukvalno za sat vremena sa 100 na 1%.. Takodje sam primetio da mi ekran treperi kada spadne ispod 50% Cesto se i sam ugasi,nakon rr-a i dalje je 50%.. ali nesto mi je tu cudno.. Da li je baterija ili nesto drugo?
Takodje ko zna gde ima da se kupi baterija za n7000 neka napise ovde ili pm.. Ne nalazim po netu nista pametno. Bez limunda,kupinda itd.. Iskljucivo nova originalna baterija![]()
Hvala,Ivan.
Оригинал батерије из Кине коштају на ибеју 10-12$, зашто би давао дупло више овде??
Ја сам наручио за n7100, стигла ми за 15дана, без икаквих додатних трошкова.
Jel' baš originalna ili neka dobra kopija? Jel' piše na njoj Samsung?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari