Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

E vala bas :D Nego, jel probao neko Greenify (za rutovane telefone je) - cini mi se da zaista ima nekog efekta na trajanje baterije a i skroz je ok sto recimo drzi Viber ugasen (ranije se Viber dizao svaki put kad mi stigne sms i sl) a opet ne zamrznut :) A isto tako kao i Subway Surfer npr koji s vremena na vreme izbaci onu reklamu/info i sl - pravac Greenify i nema vise ;)

Јел могуће на Џинџербреду да се при позиву види слика контакта у пуној резолуцији ? Или можда неки програм да скроз замени Самсунг dialer ? Инсталирао сам Dialer+ али кад се притисне позивање он укључи Самсунг ...

Немој ме погрешно схватити, али зашто неко држи џинџер поред живог џели бина??

Па после експериментисања са ромовима и стављања Stunner рома , нисам могао да флешујем ништа сем Stunnera , пуцала инсталација . fcinterbgd ми послао линк са неким рутованим сток Џинџ. па сам га ставио преко Одина . Реко' нећу одма да стављам Џели да пробам мало ... и одушевим се батеријом а и схватим да је то све исти к . Једино ми фале те слике контаката при позивању и ласо са оловчицом ....

Meni sa ging nedostaje photo editor. Kako ti se drzi baterija sad?

Meni sa ging nedostaje photo editor. Kako ti se drzi baterija sad?

Nisam koristio GB na Note-u ali sta fali Photo Editoru sa Samsung Apps-a ?

I za bateriju mogu da potvrdim da mi je na ICS trajala barem 1 sat on screen duze nego sto traje na JB.

E ovako ljudi ja bio na rocketROM12v ubacio novi PhilZ-cwm6 pobrisao sve formatiro obrisao sd i internu memoriju i na tako sredjen tel (PhilZ-cwm6 ubacio jer ima onu opciju formatiranja kada se ubacuje novi ROM)instalirao Ultimate N7000 XXLT4 JellyBean 4.1.2 v6 i odmah ubacio Kernel SpeedMod, instalirao root uninstaler i izbrisao sve aplikacije koje je dao Pristine ROM tj sa tog spiska obrisao sve sto sam znao da mi ne treba , pogasio razne aplikacije da se ne pale pri paljenju i telefon ne da leti nego kao da je turbo a baterija je fenomenalna :d:d

:smoke:

makipn
zar ne dolazi ultimate rom najnoviji apdejt sa novim SpeedMod kernel K5-5 i jos nekim poboljsanjima,mada to je juce izaslo
ja sam to juce instalirao sad cekam par dana da vidim kako ce se ponasati telefon

Pa dolazi ali kombinacijom svega toga dobijes vise slobodnog rama , masina radi vrh ,brdo bespotrebnih programa izbacis napolje jos sam ja ubaicio ono za vremensku prognozu za s4 transparentno i odusevljen sam :))))...i uvek imam oko 230-350mb slobodnog rama a instalirano 30 aplikacija :)

ja sam sad instalirao root uninstaler pa cu da vidim da pobrisem neke gluposti tipa all share ,dropbox (koristim box odavno vec) i videcu sta jos mogu da poizbacujem
kazi mi samo si na njegovom launcheru ili koristis neki drugi

na njegovom sam stocku...imas Pristine ROM i imas dobar spisak sta je covek izbacio iz ROM-a a da sve funkcionise bezprekorno....Mada malopre sam video NExt launcher i prelep je

Probao sam next launcher ,drzao ga par dana ,jako je brz ima dosta tema za njega cak i njegovih vidzgeta ,jedino nikako se naviknem na interfesj pa ga promenih za novu prime,nekako naviknut sam na nju

danas instalirah 4.1.2 fabricki ,videcemo kako ce se ponasati
a ok ako krene da smara zamenicemo ga

Poslednja izmena:
Meni je stock 4.1.2 radio dobro jedno mesec dana i onda je poceo da usporava poprilicno.
Najbolje mi je radio slim bean aosp rom i ultimate tw rom.

Izgleda da mi je baterija na izdisaju... Uz wifi,surf i ostala maltretiranja ,po minutu skida 1-2%.... Bukvalno za sat vremena sa 100 na 1%.. Takodje sam primetio da mi ekran treperi kada spadne ispod 50% Cesto se i sam ugasi,nakon rr-a i dalje je 50%.. ali nesto mi je tu cudno.. Da li je baterija ili nesto drugo?

Takodje ko zna gde ima da se kupi baterija za n7000 neka napise ovde ili pm.. Ne nalazim po netu nista pametno. Bez limunda,kupinda itd.. Iskljucivo nova originalna baterija :)

Hvala,Ivan.

Izgleda da mi je baterija na izdisaju... Uz wifi,surf i ostala maltretiranja ,po minutu skida 1-2%.... Bukvalno za sat vremena sa 100 na 1%.. Takodje sam primetio da mi ekran treperi kada spadne ispod 50% Cesto se i sam ugasi,nakon rr-a i dalje je 50%.. ali nesto mi je tu cudno.. Da li je baterija ili nesto drugo?

Takodje ko zna gde ima da se kupi baterija za n7000 neka napise ovde ili pm.. Ne nalazim po netu nista pametno. Bez limunda,kupinda itd.. Iskljucivo nova originalna baterija :)

Hvala,Ivan.

Imenjace ;) To ti je problem s baterijom. Meni se isto tako ponasao note kad mi je baterija stradala. Kad sam otvorio mob imao sam sta da vidim, baterija je bila i blago naduta, i sve to nakon ni godinu dana koriscenja...

Sto se tice baterije ja sam je jedva nasao, a nova baterija kosta 2500 ( original, cena polovinom februara), u zvanicnom servisu (Begram) koji se nalazi na karadjordjevom trgu br.7 u zemunu.

Poslednja izmena:
Оригинал батерије из Кине коштају на ибеју 10-12$, зашто би давао дупло више овде??
Ја сам наручио за n7100, стигла ми за 15дана, без икаквих додатних трошкова.

Hvala,Ivan.

Isti simtome sam imao i ja na telefonu kad sam u njega stavio bateriju koju sam kupio na dx.com. Kostala je 5$ a navodni kapacitet je bio 2600 mAh. Trajala je duplo kraće nego originalna. Ako sam na originalnoj izvukao 6.5h screen on prilikom konstantnog video playbacka sa tom kineskom sam izvukao 3h i 20 min...

Оригинал батерије из Кине коштају на ибеју 10-12$, зашто би давао дупло више овде??
Ја сам наручио за n7100, стигла ми за 15дана, без икаквих додатних трошкова.

Jel' baš originalna ili neka dobra kopija? Jel' piše na njoj Samsung?

Оригинална Пабло!

Jel' baš originalna ili neka dobra kopija? Jel' piše na njoj Samsung?

Ma može da piše 3 puta Samsung, kad ima baš na netu, a i pokazivao je bas jedan lik u (Saletovoj temi na XDA, slike kačio) kakva je razlika u baterijama... Udubljenja, mat, glatko, sve kad se uporedi vidi se da li je original...

Jel ima portovana camera aplikacija sa S4? Sa dual shot/video opcijom? Kontam da je telefon još uvek dovoljno dobar da može da odvuče ove opcije.

Edit: zašto je FOV na 1080p snimanju manji nego na 720p? Jel' to bug ili je namerno stavljeno tako?

Poslednja izmena:
Nista nece moci od toga, barem ja mislim... Zbog samog kamera chipa i zbog snage telefona da uspe da upravlja sve to... Jel imate vi modovanu kameru na Note 1 od Note 2? Znam da S2 nema nista, a cisto sumnjam da N1 ima, posto su isti telefoni... Znam samo za Note 2 galeriju.

Vrh Dno