Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Па имао сам Ultimate , флешовао сам дваес ромова до сада . Први пут ме зеза .... Е сад , први пут сам сад ставио AOKP ром , да није до тога нешто :smash::smash:

Инсталација се прекида са овом грешком error status 0

fcinterbgd
ok,ne diram onda nista ,cekam 4.2.2 :p

aksi164
legendo pojma nemam sta moze biti ,nema ti druge nego ,rongaj po xda i trazi ima li resenja
ili cekaj da ti neko od iskusnijih pomogne

Poslednja izmena:
Odradi GB preko odina i sve od pocetka.

Реци ми да се шалиш , молим те :S::S::S: .....Јел мора да се ради unroot или нешто пре тога ?

Poslednja izmena:
Ne salim se..imao sam slican problem, jos na ICS, nisam mogao ni jedan ICS ROM da flashujem pa sam vracao GB wipe version preko odina pa sve od pocetka.

Ајд ако те не мрзи линк . Значи на овај Stunner директно убацим одином ?

Ne mogu da nadjem sad. Samo nadji WipeGB i flashuj odinom preko Stunnera.
Meni je to jedino pomoglo.

Poslednja izmena:
probaj da skines novi Philz krenel i odradi operaciju nesto tipa da obrise sav sljam kako bi instalirao novi rom, pa restart i onda probaj da ubacis ulitamate , ja tako radim a izmenjao sam brdo AOKP i TW roomova i uvek se vratim na stari dobar Roketrom12 :d

Nasao sam ga na Kupindu .400 dinara plus 55 dinara dostava,matiran je malo nije bas kao staklo ,ali je nesto izmedju silikona i plastike ,a tanan je kao papir skoro ,tako da bih jedino pre uzeo crno providan recimo ali ga nisam nasao ,pa dok ne naletim na taj ovaj ce obaviti posao

Aj okaci neku sliku. Video sam neki sa dx-a za 2.5$ pa da vidim jel to to :)

Jei mao jeko iskustva sa baterijama za nout, koju danuzmem. Sad kad ima pejpel mogu i sa ebay-a da narucim nesto. Kontam da ove.na dx nisu nesto

Evo ti na beju link ima i jeftinije,da ne slikam sada svoj isti su

http://www.ebay.com/itm/251130134745?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

http://www.ebay.com/itm/380636161729?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

ovaj donji je jeftiniji
imas i skroz providne ali su hard case ,mislim da sa njima mozes samo oguliti telefon ,tako da bi ih izbegavao
evo ovaj zadnji link je bas kao moj nije bilo crnih da se kupi kod nas

http://www.ebay.com/itm/Ultra-Thin-...t=US_Cell_Phone_PDA_Cases&hash=item3a7885c286

Poslednja izmena:
Samo da ja javim da sam popravio telefon :)
Našao sam oglas na kupujem prodajem od nekog lika što mu ispao telefon i razbio se ekran i on kaže da mu je telefon radio oko mesec dana posle sa razbijenim ekranom pa je crkao i nepali ekran. Pošto nisam hteo da kupujem mačku u džaku otišao sam do njega uzeo njegovu ploču stavio u moj tel i radi!! :D

Platio sam 80€ i ostavio mu moju pokvarenu ploču. Sad ovaj moj ZTE Skate ide u oglase :)
Kako mi je samo falio veliki ekran i SAMOLED.
To je ono što je neko napisao na ovom forumu: ko jednom proba SAMOLED display teško da će bilo koji drugi da mu se svidja. I ko jednom kupi Note teško da će preći na neki telefon sa manjim ekranom.

Na toj "novoj" ploči je bio instaliran stock ICS LRK pa sam ga odmah flashovao ODIN-om na stock JB LT4 pa posle iz stock recovery-ja instalirao Philz kernel i odmah instalirao Ultimate ROM v6.

Za sad sam zadovoljan. :)

Poslednja izmena:
Welcome back. Sad kao takav vredi vise od N2.
@Cvele Napisali su na sam.com da je madjarski ali je portugalski

Hvala! Inače da nemam velikih troškova ovaj mesec i ovaj moj Note bi završio u oglasima i jurio bi neki Note2 :)

Hvala! Inače da nemam velikih troškova ovaj mesec i ovaj moj Note bi završio u oglasima i jurio bi neki Note2 :)

Sjajno ,sta ce ti 2 vidis da je 1 neunistiv
Sad ce tema konacno malo da zivne Vratija se Sime :)

Na neki nacin ti vec imas 2,ili ti ono 2u1 :D

Poslednja izmena:
Evo sta mi je najvise falilo:
ZTE Skate vs Galaxy Note - slikano u zamracenoj prostoriji oba telefona na max brightnes
Bela bas i nije sjajna:

...ali zato crna ubija :d

Da neko ne pomisli da je Note ugasen - upaljen je :D

Poslednja izmena:
Super Amoled rules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:d

Izgleda da jeste. Bas ti puno hvala sto si ga primetio da ga mogu i ja primetiti posle ko zna koliko vremena i da mi smeta :mad:

Poslednja izmena:
Seizmos briši post, da Pablo ne primeti :)

Ja imam na monitoru jednom, 2 pixela i zaboravio sam da ih imam, više ih ne vidim :D

ljudi moji, pomagajte. nout mi se ne butuje.

prikacio sam ga na zvucnike da pustim radio, bagovao je par puta, upucavao se, i restartujem ga, i on nece da krene da se pali, upalim ga ja na dugme i zapuca se kod samsung logoa i nece da se digne. Ulazio sam u download mod i to sve radi. sta da mu radim? da probam brisanje factory reset/wipe? wipe partition? il da mu upucavam drugi rom? sta raditi?
Pre 20ak dana sam ubacio zvanicni JB 4.1.2 i radio je solidno

Ako neces da radi wipe data / factory reset: Udji u download mod flashuj Philz kernel, restartuj phone, kad zapuca na samsung logo-u izvadi bateriju pa udji u recovery. Tu odradi backup tog zapucanog roma pa odmah posle restore /data particije. Kad odradis restore trebalo bi da bootuje. Meni je ovaj postupak pomogao puno puta a nisam izgubio nista od podesavanja.

daj mi link koji philz da ubacim na 4.1.2?
jel to sigurno sto posto? nece da mi digne counter kad mu ubacim philz?

vec sam ranije bekapovao sa kiesom, mada to mi i nije tako vazno. samo da mi radi telefon.
jel 4.1.2 safe kad je u pitanju wipe/factory reset?

Poslednja izmena:
daj mi link koji philz da ubacim na 4.1.2?
jel to sigurno sto posto? nece da mi digne counter kad mu ubacim philz?

vec sam ranije bekapovao sa kiesom, mada to mi i nije tako vazno. samo da mi radi telefon.
jel 4.1.2 safe kad je u pitanju wipe/factory reset?

Evo ga link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191
Ako si na LT4 romu ubaci LT4 kernel. To je stock kernel sa disabliranim mmc_cap_erase tako da je safe.
Mozes da flashujes .zip iz stock recovery-ja ili .tar iz odina bez dizanja countera. A i sta ima veze ako dignes counter ?? Triangle away radi bez problema.
Nisam siguran da li je cist stock kernel safe za wipe ali ovaj od Phila jeste.

I po 9635823943 put KIES je djubre.

Ljudi vole rec "official".

Vrh Dno