Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Razbijen je ekran na samsung galaxy note 2, da li neko zna koliko para dodje nov ekran, original i da li se tu menja samo ekran ili se mora promeniti i touch?

U pogresnoj si temi:)
Ne verujem da je jeftinije od 150€.

250 minimum...

Nemoj ni da kupuješ. Ne vredi ničemu. Ja sam imao sličan dock za SGT 10.1 i koristio sam ga tačno jednom - kad mi je stigao i kad sam ga raspakovao video sam da nije baš stabilan iako je sam dock bio solidno težak nije mi ulivao poverenje. Činilo mi se da je usb port na tabletu pod velikim opterećenjem.

Desava mi se na zadnjem ultimate romu da mi pucaju igrice Planets Defense i GraveDefense,Ibomb Defense zato se opet vratih na stock rom
Ne znam da li se to jos nekome desavalo
dva puta sam ga instalirao i super je ali kad pocne igranje samo se u jednome trenutku zakoci i onda cekanje od po par minuta ili vadjenje baterije drugacije nista ne pali
sve sam radio cist instal itd ali dzaba

Poslednja izmena:
ja sam uzeo na buvljaku u pancevu rezervnu bateriju za note. ms mobile crveno pise na njoj. drzi isto ko original. ~4h onscreen.
800din

ja sam uzeo na buvljaku u pancevu rezervnu bateriju za note. ms mobile crveno pise na njoj. drzi isto ko original. ~4h onscreen.
800din

Crcice ti posle mesec - dva ili ce drasticno izgubiti na kapacitetu...

Колико пише да има mah ?

Pise i na ogradi... Tako sam ja kupio bateriju za Note iz kine i pise 2600mAh a kad sam preracunao ispada da ima oko 1300 mAh. Cak je i ekran na Note-u treperio kad sam stavio tu bateriju...

Poslednja izmena:
Цифра је до џ. али значи избегавати ......

pise da ima 2500 mah. nije nikakva prevara. imaju dve vrste baterija. malo bolje i losije. ja sam uzeo tu kvalitetniju za 800 dinara. telefon skroz normalno radi, nema treperenja. bas cu posle izmeriti napone. kad je maksimalno napunjena i kad je skroz ispraznjena da uporedim sa originalom..
Videcemo kako ce se ponasati. za 800 dinara i ne ocekujem da bude bolja od originala. ali i original gubi kvalitet kako vreme prolazi tako da.. baterija nije savrsena komponenta nikako. dosta tu i sreca igra ulogu :)

- ta od 2600 sto si ti uzeo je u startu 'prevara' jer ne mozes da sabijes veci kapacitet na isti prostor. ne sa istom ili losijom tehnologijom, a kineske te baterije sigurno nisu pravljene sa nekom novom tehnologijom, pise na nekim baterijama i po 5200 ( ne one debele vec obicne ?!?!) i to treba izbegavati u sirokom luku..

ja sam je svejedno kupio kao rezervnu- dopunsku bateriju kad mi se originalna isprazni pa da imam telefon da koristim, da ne nosim punjac sa sobom i da razmsiljam gde ima uticnica.i u tu svrhu mislim da ce odilcno pokazati. par dana je koristim kao primarnu da je malo razmrdam, jer je stajala dugo u transportu i odlicno se pokazala za sad. ako crkne javicu :)

@Pablo kako da joj preracunam kapacitet? :)

Poslednja izmena:
Видиш колико држи, па упоредиш са оригиналом ;)

Kad smo vec kod baterija, danas sam malo sredjivao sobu i naletim na staru bateriju koju sam izvadio jer je telefon poceo da zeza a ona se bila malo nadula. Verovali ili ne sad je jos deblja (bar 3x) :D moram da je frknem pre nego sto mi explodira kako je krenula da se deblja.

Tako je moja jedna na nokiji krenula da se deblja. Trebalo mi je par meseci da provalim zasto mi otpada zadnji poklopac :d

mislim da sam vec spomenuo,ali ja sam kupio ovu Ankerovu bateriju (navodno ima 2700mAh)

http://www.ebay.com/itm/330738458008?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

i evidentno duze traje nego originalna samsungova.....sad ne znam tacno koliko duze,ali rekao bih jedno 15 -20% sigurno u nekom intenzivnijem koriscenju.....

jednom mi je fon nakon skoro 8 dana dosao od 100% do nekih 5% baterije,ali doduse uz prilicno minimalno koriscenje...samo po nekoliko sms-ova i kracih razgovora u toku dana.....i po malo zezanja sa nekim igricama

nego da li neko ima iskustva sa ovako necim,i uopste sta mislite o tome

http://www.ebay.com/itm/400346086019?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

znaci cena bi bila nekih 20ak dolara,tj oko 1700 din

Jel' zna neko da objasni zbog čega je FOV na 1080p snimanju mnogo manji od 720p. Nervira me strašno, moram da drzim na 720p da snimak i lici na nešto.

Da, na 1080p nema zuma. I ja drzim 720p, prvenstveno zato što je veličina fajla mnogo veća na 1080p, a kvalitet snimka nije toliko bolji.

I mene fov nervira strasno. verovatno da se procesor ne bi dodatno 'mucio' i skalirao citavih 8 megapiksela 3800x3500 pixela (nalupao sam vrednost oprostite mi) na 1080p
tako mu je verovatno lakse. kad bi imao ceo FOV verovatno bi 1080p seckao :D al ****ga.

a zasto nemamo prokletu video stabilizaciju? ako mi malo zadrhti ruka unisten snimak pa moram da ga editujem na kompu. bar na 720p da ima stabilizacija. na smesnoj s2ci ima. a to je prakticno isti telefon...

Ta video stabilizacija na S2 ic ne vredi kao da i nije ukljucena ili ja ne vidim...

Pa znaci nesto, malo stabilizuje sliku ko ima problem sa treskavicom ruku xD

ljudi otisla nam tema u zaborav ;/ :D

Pa otišla tema u zaborav kad niko ništa ne piše.

Jel ima šta novo od romova? Ili nekih dobrih modova za phone?

Ja sam 22.05 narucio novu original bateriju za phone. Stigla je 31.05 i to je još bila i na carini. Nisu naplatili carinu ali jesu PDV od 86 din i carinske troskove od 66+44 din. Za osnovicu su uzeli vrednost od 5$.

Evo i linka odakle sam naručio: http://www.ebay.com/itm/330913566325?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Prodavac je iz UK a cena baterije je bila 5.99 + 2.99GBP postarina. Za bateriju mogu da kažem da drži kao i ona što je došla sa telefonom odnosno malo bolje od nje pošto ta ima već skoro godinu dana a svaki drugi dan je bila punjena po dva puta a ostalim danima jednom.
Isti dan sam poručio i originalni USB kabal od HK prodavca i on je stigao 05.06. Takodje sam poručio i punjač sa dx.com i to još uvek nije stiglo. Jesu spori ti sa dx-a.

Ovih dana bio trebalo da prodam moj phone i uzmem Note 2, videću šta će ispasti od svega toga.

@pablo- ne mozes sa ocekujes da ti brzo stigne sa dxa kad ti ljudi salju besplatno. A ovi retarrdi na carini nemam komentar.
Uzmi n2 i cekaj posle cetvorku ;)

@pablo- ne mozes sa ocekujes da ti brzo stigne sa dxa kad ti ljudi salju besplatno. A ovi retarrdi na carini nemam komentar.
Uzmi n2 i cekaj posle cetvorku ;)

A kako mi je iz HK stigao USB kabal za tačno 2 nedelje iako je shiping bio free?

HK je mnogo organizovanija posta nego CN recimo ,uglavnom stvari koje se salju preko nje stizu brze.mada zna i tamo da zakoci ponekada
Kada god mozes da biras izaberi HK kao opciju ako je prodavac nudi naravno,ponekada i mala doplata za tu postu je bolja varijanta nego CN besplatno
Meni recimo posiljka koja je krenula preko CN putuje tacno vec 79 dana ,sad posto su uveli pravilo(pre godinu dana ) da prodavci sa aliexpressa imaju pravo da produze i pored navedenog roka( pri kupovini naznacenog na 60 dana) jos 30 dana, ja sad cekam posiljku koja naravno nikada nece stici jer se negde zagubila ,ali zbog takvoga pravila ja moram cekati jos tih 30 dana da bi mi refundirali novac
DX je sigurniji sajt ali ima manji izbor stvari i skuplji su uglavnom
Generalno najbolja zastita je preko ebay-a ,problem tu jedino moze biti sto veoma cesto su cene u koje nije uracunat tracking broj ,pa pomislis vidi jeftinije,zato pre kupovine treba pitati prodavca koliko kosta tracking ,jer znajuci nase u posti i carini moze se desiti da ti paket nikada ne stigne ,a ako ucestalo prijavljujes da ti paket nije stigao ,mozes imati kasnije problema itd

Poslednja izmena:
Vrh Dno