Ma nisam ni odneo telefon na servis. Nisam imao para. A sta got fa je crklo treba vise od 200 evra.
Ako je crkao neki kontroler na ploci - mora da se menja cela ploca - 200€
Ako je crkao neki deo na ekranu mora da se menja ceo ekran - 200+€.
A sto se tice Samsung podrske dobio sam generecki odgovor da garancija vazi samo uz fiskalni racun i da zamolim prodavca da mi izda duplikat... :wall:
A kad sam pitao devojku koju znam i koja radi u telenoru dali moze da nadje telefon po IMEI broju kaze moze ali tim podacim ne sme da pristupa samo na moj zahtev. Kao da tim podacima moze da pristupi samo ako znam broj ugovora i/ili broj telefona koji je vezan za taj IMEI broj. A ja to naravno ne znam....
Čime da bekapujem kontakte i smsove pa da ih vratim kad ubacim 4.1.2? Jel moze kies da zavrsi posao?
Čime da bekapujem kontakte i smsove pa da ih vratim kad ubacim 4.1.2? Jel moze kies da zavrsi posao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari