Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Definitivno me nesto zeza driver (kaze: device driver software was not successfully instaled)
Sta da mu instaliram da mi skonta fon?

Oбриши kies. Обриши претходно инсталиране драјвере па их инсталирај поново.
Можда те чак и антивирус и firewall зезају.

Да ли си раније имао проблема приликом повезивања телефона са компјутером?

Sve sam obrisao i instalirao malo stariju verziju istog drivera i iz nekog razloga je proradio,ubacio sam rom,sad cekam da se instalira,uppgrade-uje i da vidim da li ce sve proci ok
Zahvaljujem na savetima,ako negde zapne eto mene ponovo :)

Sve je proslo kako treba :)
E sad me zanima da li sad smem da odradim fabricki reset (jer na ics nisam smeo zbog onog brick buga) da li moram da stavljam neki safe kernel ili je to sve sredjeno na JB i da li se isto rootuje kao i na ics?

Стави Philz кернел па флешуј до миле воље :)

Ja trosim samo 10.1 - 4.2 ROM-ove, zadnji Carbon je odlican, Super Nexus takodje...

Da li je velika razlika između ova dva? Ja sam na ICS 4.0.4. official. Da li osim izgleda ima prednosti u odnosu na ICS i koje su? Ako nije problem da ih navedeš.
Hvala. :wave: Poz. :)

Све пише у теми. Није тешко прочитати...
1.make sure you are on a rooted ICS-ROM or JB-ROM with CWM recovery and brickfree kernel installed
2.copy ROM on your USB-storage
3.boot in Recovery
4.FullWipe/Factory Reset --> really do that, even if you come from LM5!!!
5.Format /system, Format /data, Format /preload --> really do that, even if you come from LM5!!!
6.flash ROM

Сигуран је. Користио сам све ромове дотичног.

Zamolio bih vas obojicu na navedete vaše "top liste" po pet ROMova koji vam se najviše dopadaju ili smatrate da su najbolji. :)

Све пише у теми. Није тешко прочитати...
1.make sure you are on a rooted ICS-ROM or JB-ROM with CWM recovery and brickfree kernel installed
2.copy ROM on your USB-storage
3.boot in Recovery
4.FullWipe/Factory Reset --> really do that, even if you come from LM5!!!
5.Format /system, Format /data, Format /preload --> really do that, even if you come from LM5!!!
6.flash ROM

Сигуран је. Користио сам све ромове дотичног.

Citat Citiram korisnika: Blueser Pogledaj poruku
Da li je neko sa foruma probao ovo?

http://www.youtube.com/watch?v=XdV5XDHjcEg

liverpoll
Ja trosim samo 10.1 - 4.2 ROM-ove, zadnji Carbon je odlican, Super Nexus takodje...

Poslednja izmena:
Ukusi su razliciti, probaj par ROM-ova, pa sta ti najvise lezi, na tom i ostani.

1. Овај малопре помињани
2. Ултимејт
3. Параноид

Mislim da Carbon vise srce bateriju i da je Super Nexus najstabilniji, najbrzi i uopste najbolji ROM za Note mada opet malo osakacen, nema ni live wallpapersa, weather widgeta za lock screen i jos koje cega ali zato i radi kao Nexus...

Hvala svima na preporukama. :) Opredelio sam se za XXLSZ_Stock_deodexed_rooted_eybee1970. Za sada ću ostati na njemu do daljnjeg. :wave:

Pokušaću i tako. Ne znam kad je tačno izašao Note ali sigurno nije prošlo 2 god i svi telefoni bi trebalo da su još u garanciji.

Inače ja sam reklamirao matičnu ploču samo na osnovu serijskog broja i prihvatili su reklamaciju. Imao sam i fiskalni i garanciju ali ih nisam poneo i rekli su nema problema proverićemo mi po serijskom broju u našem kompjuteru.

Isto tako bi trebalo da funkcioniše sa mobilnim na osnovu IMEI-ja ali to je samo teorija...

@Pablo
Imaš li nekih novosti u vezi telefona?

@Pablo
Imaš li nekih novosti u vezi telefona?

Ma nisam ni odneo telefon na servis. Nisam imao para. A sta got fa je crklo treba vise od 200 evra.

Ako je crkao neki kontroler na ploci - mora da se menja cela ploca - 200€

Ako je crkao neki deo na ekranu mora da se menja ceo ekran - 200+€.

A sto se tice Samsung podrske dobio sam generecki odgovor da garancija vazi samo uz fiskalni racun i da zamolim prodavca da mi izda duplikat... :wall:
A kad sam pitao devojku koju znam i koja radi u telenoru dali moze da nadje telefon po IMEI broju kaze moze ali tim podacim ne sme da pristupa samo na moj zahtev. Kao da tim podacima moze da pristupi samo ako znam broj ugovora i/ili broj telefona koji je vezan za taj IMEI broj. A ja to naravno ne znam....

Proveri u svakom slucaju u servisu, moguce da je neka glupost, posto si stvarno "izgubio" telefon na neobican nacin. Ako ne, prodaj ga u delovima.

pozdrav, potrebna mi je pomoc imam samsung note i hteo bih da instaliram ultimate rom. neko mi je rekao da je najbolji za note. pa ako mozete da mi pustite link. i molim vas ako moze detaljno da bude objasnjeno jer prvi put ovo radim.. hvala unapred pozz

Јел ти умеш да читаш? Добио си линк, тамо ти је тема, у првом посту црвеним словима пише шта се ради ако немаш root.

Poslednja izmena:
Zdravo, tesko da dobijes odgovor, vecina forumasa su @@@@@ , i ja sam pitao pre neki dan niko mi nije pomogao/odgovorio...

Evo sta sam ja uradio:
Flesovao ovaj kernel PhilZ-cwm6 4.87.6 imas i root, mozes ga staviti ili iz stock recoverija ili preko odina, ja sam uradio iz recoverija.
Onda uradis full wipe, format i posle mozes da instaliras koji god hoces rom.

Poz i srecno!

@darksider, очекуј питање у стилу: А шта је рикавери и како се он мења??

Не знам шта си питао па ниси добио одговор, али ако некога толико мрзи да бар мало користи мозак или га уопште нема, онда нема сврхе објашњавати му... Не волим да будем, и не бих да звучим грубо, али питања:
,,Како да рутујем телефон? Како се ради бекап? Шта је один? Да ли мора full wipe?" су прежвакана икс пута, и заиста је глупо хиљаду пута понављати иста питања и исте одговоре.

Zdravo, tesko da dobijes odgovor, vecina forumasa su @@@@@ , i ja sam pitao pre neki dan niko mi nije pomogao/odgovorio...

Ne nego je vecina razmazena i ceka sve na tacnu. Tesko je kucati na google-u root N7000 xda?

Da ja napišem par reči u vezi ovog:
Mislim da me je oko 10 ljudi pitalo na PP za savet u vezi Nota a još nekoliko njih u vezi drugih telefona, sigurno su videli da imam brdo postova u android podforumima...

Svakog sam pitao za šta služi forum ako će me pitati na pp ali svakom sam i odgovorio (osim jednom nepismenom) makar su pitanja bila glupa i samo je naprimer trebalo pročitati zadnjih 5 strana o tom telefonu ovde na forumu...

Ali brate zašto su ljudi lenji i žele da im se sve servira na tacni? Pita me čovek šta mu treba nek može da instalira z JB rom. Ja mu napišem: skineš Philz kernel, možeš da skineš zip verziju koja se flashuje iz stock recovery-ja ili tar verziju koja se flashuje iz Odina. Posle skines JB rom po izboru i pratiš upustva iz te teme. Sve imaš na xda.

Stize reply kao jel' može linkovi? I ja gunđam u sebi ali ipak stavim linkove.

Stize opet reply kao nemam vremena za čitanje i dali mogu ukratko da objasnim šta treba da radi....

Sad ja ispadam ***** i idot što sam pročitao ceo ovaj thread i PRE nego sto sam kupio Note i sto sam pročitao sticky threadove na xda (barem prve strane)...

Toliko od mene...

pročitao ceo ovaj thread i PRE nego sto sam kupio Note i sto sam pročitao sticky threadove na xda (barem prve strane)...

Isti sam i ja, to tako i treba da bude, svaki telefon sto sam posedovao pocev od k800i,lg ku990, samsung i8510, i8910HD, nokia N8, prvo se dobro upoznam sa materijom(koje su mu mogucnosti, kako radi, kako se flesuje, koji su najbolji custom romovi itd) i kad mi dodje u ruci ja sam vec 80% spreman da baratam s njim...

Pre neki dan kad sam uzeo galaxy note (fenomenalan fon), plasio se da ne uradim nesto pogresno, jer gledam svugda pisu ona upozorenja da moze doci do brick-a i pitanje sam bio postavio tako da je trazilo odgovor tipa DA,NE i ni zuc ni muc od vase strane :whip:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno