Definitivno me nesto zeza driver (kaze: device driver software was not successfully instaled)
Sta da mu instaliram da mi skonta fon?
Ja trosim samo 10.1 - 4.2 ROM-ove, zadnji Carbon je odlican, Super Nexus takodje...
Kako ti drzi baterija na njima i kako ti rade (mislim na FC i ostalo)?Ja trosim samo 10.1 - 4.2 ROM-ove, zadnji Carbon je odlican, Super Nexus takodje...
Све пише у теми. Није тешко прочитати...
1.make sure you are on a rooted ICS-ROM or JB-ROM with CWM recovery and brickfree kernel installed
2.copy ROM on your USB-storage
3.boot in Recovery
4.FullWipe/Factory Reset --> really do that, even if you come from LM5!!!
5.Format /system, Format /data, Format /preload --> really do that, even if you come from LM5!!!
6.flash ROM
Сигуран је. Користио сам све ромове дотичног.
Ukusi su razliciti, probaj par ROM-ova, pa sta ti najvise lezi, na tom i ostani.
Pokušaću i tako. Ne znam kad je tačno izašao Note ali sigurno nije prošlo 2 god i svi telefoni bi trebalo da su još u garanciji.
Inače ja sam reklamirao matičnu ploču samo na osnovu serijskog broja i prihvatili su reklamaciju. Imao sam i fiskalni i garanciju ali ih nisam poneo i rekli su nema problema proverićemo mi po serijskom broju u našem kompjuteru.
Isto tako bi trebalo da funkcioniše sa mobilnim na osnovu IMEI-ja ali to je samo teorija...
@Pablo
Imaš li nekih novosti u vezi telefona?
Zdravo, tesko da dobijes odgovor, vecina forumasa su @@@@@ , i ja sam pitao pre neki dan niko mi nije pomogao/odgovorio...
Zdravo, tesko da dobijes odgovor, vecina forumasa su @@@@@ , i ja sam pitao pre neki dan niko mi nije pomogao/odgovorio...
pročitao ceo ovaj thread i PRE nego sto sam kupio Note i sto sam pročitao sticky threadove na xda (barem prve strane)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari