Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Обрати се самсунгу директно, не нашем него global. И објасни у чему је квар. Можда могу да ,,нареде" нашем сервису да га прими без рачуна. Нешто слично сам прочитао овде, не знам о ком производу је била реч.

Pokušaću i tako. Ne znam kad je tačno izašao Note ali sigurno nije prošlo 2 god i svi telefoni bi trebalo da su još u garanciji.

Inače ja sam reklamirao matičnu ploču samo na osnovu serijskog broja i prihvatili su reklamaciju. Imao sam i fiskalni i garanciju ali ih nisam poneo i rekli su nema problema proverićemo mi po serijskom broju u našem kompjuteru.

Isto tako bi trebalo da funkcioniše sa mobilnim na osnovu IMEI-ja ali to je samo teorija...

Ништа те не кошта да провериш. Често се помиње по форумима да бг електроник углавном не прави проблеме због рачуна.

Koliko drži baterijja sa oficijalnim jb? Jel probao neko da flešuje?
Onskrin time itd?

Pa 2-3 njih je nosilo S2 na opravku bez racuna u BG elektronik tako da mozes da odes sa garantnim listom. Samo Telenor trazi racun, BG elektronik ne.

Baterija je u proseku slicna (20-25% za 1 sat screen-on), deluje zanemarljivo brze i osetno "tecnije".

Kako da podesim onaj efekat zakljucavanja ekrana kao na S3 ili Note II? Ripple efekat je u pitanju cini mi se. Sad sam ubacio XXLSZ i nigde ne mogu da ga nadjem, a nace telefon radi dosta brze i tecnije e sad za bateruju cemo videti.

settings/lockscreen/ lock screen options/ ripple effect.

То је за откључавање.

Nasao, hvala, samo nece da radi sa live wallpaper-om, moja greska :D inace se primecuje da telefon dosta brze radi od prethodnih leak verzija.

posto meni nijedan rom ne valja ja se vracam.na ics criscelo..to je po meni jedini rom koji je radio full...probao sam i jb ultimate 5.1 i opet nije to to,nije uopste smooth kao ni jedan od JB romova...kada kucam u bruwseru kasne mi slova po nekolilo sekundi,flesovao razne jb romove i sve isto seckanje i ripple secka...tako da se vracam na ics koji radi nenormalno bolje bar za mene...ako nisam 20 romova isprobao i svaki ima manu..i posto nisam zadovoljan telefonom na kraju cu da ga zavrljacim kroz prozor..

Da li je izasao zvanican JB za sve fonove ili samo za onih par zemalja koje sam video na xda?

Само то што има на xda.

Znaci moram da sacekam da izadje verzija sa "mojim slovima" XXLRL ili moze i neki drugi da se ubaci?

Може било који за N7000. А можеш и неки рутовани са xda.

Zdravo, evo i ja sam od juce ponosan vlasnik ovog telefona, zelim da instaliram sledeci rom jellybam-v6.5.0 pa da ne zeznem nesto bolje je da pitam vas. Telefon je sa stock JB romom XXLSZ, ja sam mu danas instalirao PhilZ-cwm6 XXLSZ OXA 4.87.6 kernel + root ali u developer setinzima ne pise da je philz kernel(vidi sliku)? Jel bezbedno da radim full wipe sa ovim kernelom da bih instalirao jeallybam custom rom ? I sta vi mislite jel dobar ovaj rom meni se svidja jer ima dosta modova za zvuk...

:wave:

Prilozi

• 2013-03-07-19-25-07.png
    2013-03-07-19-25-07.png
    240.7 KB · Pregleda: 94
Trenutno sam na fabrickom Ics (safe kernel stavljen) a hocu da instaliram neki drugi rom (ili fabricki jb ili neki cistom,ne znam jos) pa me zanima da li pre instaliranja bilo kog novog roma mora da se radi fullwipe ili ne?

Nandroid Backup, па онда full wipe.

Jel ima neko problema sa ulazom na Play Store, evo kod mene od malocas nikako da udje, sve izbacuje "no connection" i preko WiFi i 3G..restartovao sam telefon, obrisao kes marketa i dalje ne i ne...neka idea?

Код мене све ок. Пробано на два телефона.

I kod mene play store radi bez problema.