Pa to je 3-4 minuta da skineš ROM i da izvučešJel moze neko (ko je jos na fabrickom ICS) da izvuce vremensku prognozu apk,i da je okaci negde da je skinem,jer mi se ta varijanta daleko vise dopada![]()
nemoj da pitaš,bolje idi na google pa sam nađi,još ćeš ispasti nepismen što ne umeš sam da nađeš i uradiš nešto![]()
Pa to je 3-4 minuta da skineš ROM i da izvučeščisto sumnjam da neko koristi njihovu prognozu od toliko lepših, a imaš i na xda transparent, pa koliko toliko liči na nešto.
Došao si "juče" i nemoj da sad uzimaš i pametujes.
Pogresio si osobu kojoj se obracas,jer sam JA pitao za prognozu nekoliko postova gore,a odgovorio si drugom clanu. Inace ne moras da se mucis oko limunade,moze i cedevita
Djlilkos dosao da deli packe :d
Ja sam nasao onaj transparent widget, flashuje se kroz cwm. Sve moze da se nadje samo kucaj weather widget n7000 i xda apk, tako nesto![]()
Pa to je 3-4 minuta da skineš ROM i da izvučeščisto sumnjam da neko koristi njihovu prognozu od toliko lepših, a imaš i na xda transparent, pa koliko toliko liči na nešto.
Dakle ovako,dok sam bio na ICS otkljucao sam fon sa galaxsim unlock app i sve je radilo ok
Kada sam presao na JB sve je radilo kao treba dok jedan dan nije izgubio signal iz cista mira,pokusavao sam da ga gasim-palim,restartujem itd,ali nista
Onda sam obrisao gs unlock app i sve je opet bilo ok,sve do danas kada mi je opet nestao signal,ali sad nece da mi otkljuca fon
Ja pretpostavljam da je nesto u vezi same app i JB,a mozda i gresim,dajte neku ideju![]()
Kad pomenu to meni se cesto desi da fon izgubi signal na par momenata kao da se zaglupi i onda se vrati i konektuje na mrezu normalno.. nosta strasno ali jako nervira. Pritom to se desava kod kuce gde je signal jak i kazem na momente.. zna li neko o cemu se radi/sta bi moglo biti?
Ja sam vec duze vreme na Telenoru i nema nikakvih gubljenja signala. U pitanju je S2.
Zbog toga sam i napisao jer rekao bih da je problem u aparatu a ne do mreze.![]()
Da dodam da mi se to desavalo smo kad mi je bio ukljucen power saving, kako sam ga iskljucio nisam primetio ovaj problem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari