Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Jel moze neko (ko je jos na fabrickom ICS) da izvuce vremensku prognozu apk,i da je okaci negde da je skinem,jer mi se ta varijanta daleko vise dopada :)

nemoj da pitaš,bolje idi na google pa sam nađi,još ćeš ispasti nepismen što ne umeš sam da nađeš i uradiš nešto :)

Jel moze neko (ko je jos na fabrickom ICS) da izvuce vremensku prognozu apk,i da je okaci negde da je skinem,jer mi se ta varijanta daleko vise dopada :)
Pa to je 3-4 minuta da skineš ROM i da izvučeš :) čisto sumnjam da neko koristi njihovu prognozu od toliko lepših, a imaš i na xda transparent, pa koliko toliko liči na nešto.
nemoj da pitaš,bolje idi na google pa sam nađi,još ćeš ispasti nepismen što ne umeš sam da nađeš i uradiš nešto :)

Došao si "juče" i nemoj da sad uzimaš i pametujes.

Pa to je 3-4 minuta da skineš ROM i da izvučeš :) čisto sumnjam da neko koristi njihovu prognozu od toliko lepših, a imaš i na xda transparent, pa koliko toliko liči na nešto.

Došao si "juče" i nemoj da sad uzimaš i pametujes.

Po ovom Vašem odgovoru ovo je izgleda forum samo za one koji znaju sve. Mora biti početnika. Ne vidim razloga da stariji forumaši i bolji znalci daju pomoć i podele iskustvo sa novijim članovima. :D

http://vukajlija.com/djilkos

Kazi mi jel tebi treba ili meni? Dao sam ti smernice

Rekao sam ti da skines ROM i izvuces to je 2 minuta bukvalno. Imas i na xda ako hoces transparentnu. Sta sad jos treba, da ti napravim limunadu dok ti jos sve namestim na telefonu ili sta?

Pogresio si osobu kojoj se obracas,jer sam JA pitao za prognozu nekoliko postova gore,a odgovorio si drugom clanu. Inace ne moras da se mucis oko limunade,moze i cedevita

Djlilkos dosao da deli packe :d

Ja sam nasao onaj transparent widget, flashuje se kroz cwm. Sve moze da se nadje samo kucaj weather widget n7000 i xda apk, tako nesto :)

Pogresio si osobu kojoj se obracas,jer sam JA pitao za prognozu nekoliko postova gore,a odgovorio si drugom clanu. Inace ne moras da se mucis oko limunade,moze i cedevita

Citirao je mene, taj post, rekoh isti lik... Pojavili se i jedni i drugi na brzaka... Svejedno kažem šta sad vam nije dosta ni da se kaže gde se nalazi, nego treba još nešto...

Rekoh ja lepo, ljudi postali lenji i razmaženi, na xda svi lepo traže, a ovde treba sve da se stavi na tacnu, po mogućstvu i neko to da ti uradi...
Djlilkos dosao da deli packe :d

Ja sam nasao onaj transparent widget, flashuje se kroz cwm. Sve moze da se nadje samo kucaj weather widget n7000 i xda apk, tako nesto :)

Ma nemoj to je uvreda, ako nećeš da pomogneš nemoj, da ostavljaš smernice, tačno pravi link na tačnoj liniji da mu izadje slučajno mišić na kažiprstu da se ne umori od par kliktanja i skrolovanja... Mislim daj...

Poslednja izmena:
Ja mislim da ti treba malo da se opustish!
Jer ako te nerviramo mi koji pitamo neke stvari koje nam nisu jasne,ne treba uopste da se ukljucujes u bilo kakvu pricu,jednostavno ignorisi nase postove,a uvek ima ljudi koji ce odgovoriti....

Kaži mi sta ti ja u ovom postu nisam pomogao? Da ne bi nekog čekao ili bilo šta ukucaš par slova i odradis sam, dao sam ti smernice? Ali kažem nekima ni to ne valja, jer očito ne znaju da koriste Google...

Niti sam nervozno postupio niti bilo šta... A onda se neko napravi pametan, pa prokomentarise pokvareno i sta da ćutim, a ja sam dao odgovor na pitanje i dao smernice kako naći...

Poslednja izmena:
Ali covece,ja nisam NISTA rekao,ni da li mi je jasno ni da li mi nije jasno,a ti si me u sledecem postu isprozivao totalno bzvz.

Gde sam te isprozivao? Sta pricas?

Dakle ovako,dok sam bio na ICS otkljucao sam fon sa galaxsim unlock app i sve je radilo ok
Kada sam presao na JB sve je radilo kao treba dok jedan dan nije izgubio signal iz cista mira,pokusavao sam da ga gasim-palim,restartujem itd,ali nista
Onda sam obrisao gs unlock app i sve je opet bilo ok,sve do danas kada mi je opet nestao signal,ali sad nece da mi otkljuca fon
Ja pretpostavljam da je nesto u vezi same app i JB,a mozda i gresim,dajte neku ideju :)

Kad pomenu to meni se cesto desi da fon izgubi signal na par momenata kao da se zaglupi i onda se vrati i konektuje na mrezu normalno.. nosta strasno ali jako nervira. Pritom to se desava kod kuce gde je signal jak i kazem na momente.. zna li neko o cemu se radi/sta bi moglo biti?

Dakle ovako,dok sam bio na ICS otkljucao sam fon sa galaxsim unlock app i sve je radilo ok
Kada sam presao na JB sve je radilo kao treba dok jedan dan nije izgubio signal iz cista mira,pokusavao sam da ga gasim-palim,restartujem itd,ali nista
Onda sam obrisao gs unlock app i sve je opet bilo ok,sve do danas kada mi je opet nestao signal,ali sad nece da mi otkljuca fon
Ja pretpostavljam da je nesto u vezi same app i JB,a mozda i gresim,dajte neku ideju :)

Kad pomenu to meni se cesto desi da fon izgubi signal na par momenata kao da se zaglupi i onda se vrati i konektuje na mrezu normalno.. nosta strasno ali jako nervira. Pritom to se desava kod kuce gde je signal jak i kazem na momente.. zna li neko o cemu se radi/sta bi moglo biti?

Ako je telefon root-ovan i instalacija JB protekla kako treba ne bi trebalo to da se dešava. Ponovite instalaciju JB. Ako ne rešite stvar onda servis :D. To je moje mišljenje. Možda će se javiti još neko od iskusnijih forumaša.
Poz. :)

Mislim da je problem u mrezi, ja sam 063 i isto sam primetio a fon mi je stock znaci ni root ni razni mega giga OS experimenti

Ja sam vec duze vreme na Telenoru i nema nikakvih gubljenja signala. U pitanju je S2.

Ja sam vec duze vreme na Telenoru i nema nikakvih gubljenja signala. U pitanju je S2.

Ne znam, ja sam to primetio zadnjih mesec dana da se povremeno desava na tren, a opet ti si na s2 nemas Note...A evo 3 slucaja ovde s notom i istim problemom:what:

Zbog toga sam i napisao jer rekao bih da je problem u aparatu a ne do mreze. ;)

Eto vidis da nije problem u mrezi. :)
Jos da se ostali jave da vidimo da li je i kod njih taj problem.

Ni mij nije rutovan, stock ics na njemu.. moguce da je do power savinga jer ga cesto koristim .. ali mislim da se desava i ovako, bas cu obratiti oaznju na to..
Jel valja neka baterija sa dx-a il gde da nadjem jeftinu al ooet relativno dobru zamensku bateriju za note?

Pošto sam ja započeo ovo,da kažem da sam na mts-u i da generalno nisam imao problema sve dok mi nije skroz ispao iz mreže. Znači nista slab signal ili neko povremeno nestajanje,nego samo odjednom je nestala mreža.
Ponovo sam se "igrao" sa galaxsim unlocer-om i opet mi normalno radi fon,e sad videćemo dokle će....

Evo bas mi se desilo sada na minut da sam ostao bez mreze, a koristio sam ga bez power saving rezima :)

Hm, znaci nije problem u tome. Imas li mozda neku drugu karticu da probas? Cisto da proveris da li je do nje problem...

Da dodam da mi se to desavalo smo kad mi je bio ukljucen power saving, kako sam ga iskljucio nisam primetio ovaj problem

Ja sam na JB. Kod mene je power saving uključen od prvog dana. Koristim VIP ili MTS mrežu i nemam uopšte taj problem. Moj savet je root and install again. Ako i posle toga postoji taj problem, onda servis. :D :)

Pa imam drugu karticu ali nemam sta da radim sa njom, jer to se uglavnom desi dok sam na netu, a obicno tada i buljim u fon xD
znam da sa gingerom nije bilo toga. Cekam taj jb zvanicni za srb pa da ga ubacim..
Kako se pokazao zvanicni jb sto se tice baterije i performansi?

Vrh Dno