Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Jel zna neko gde ima da se skine stock GB ?? Na sammobile nema...

А каква је ситулација са фоуном ?? @Pablo

Inas nekoliko postova iznad opisan problem a imas i na xda u podforumu "QA & Troubleshooting"

Прочитао сам ......питам јел' си решио проблем ?

Nisam... Javio mi se neki Hrvat na PP da ce mi pomoci preko Vibera pa cu videti dali cemo uspeti nesto...

Drustvo,imam na telefonu onaj test zvanicni XXLSA...Da li mogu dirktno preko njega ovaj XXLSZ i da li se sme sada raditi na 4.1.2 iz Recoveryja Wipe cashe i factory reset?!:wave::sceptic:

evo ga copy paste jednog od komentara sa gsmarene

The downside of upgrading to JB are:

- loss of USB MASS STORAGE MODE

Google have disabled USBMSM and instead they force the owner to use MTP mode which means if you connect your JB firmware based handset to a car audio head / TV unit that can read USBMSM it will no longer be able to read the device.

In order to get USBMSM working you ha we to "root" the device which will cause problems later on.

- Several apps like the excellent ICS Browser + (which so from the Galaxy Nexus, which is the fastest stock Android browser that allows for full Desktop mode)

- No Lock app which kills the built in lock screen mode.

- Nature UX is not as fast or smooth as TouchWiz 4.0

Don't be fooled by Jelly Bean based fjrmware , its not optimised for the older dual core 1GB devices like the way ICS 4.0.4 was.

I had it on an HTC One XL (LTE dual core version of the One X) and it slowed the device right down to unusable levels.

Personally I am staying with ICS 4.0.4 on the Note N7000.

No need to slow down and cripple it with JB firmware.

ljudi,dobio sam iz USA onu ANKER bateriju za Note koja,navodno,ima kapacitet 2700mhA.....i mogu reci da su mi prvi utisci vise nego odlicni....

nisam sad nesto detaljno testirao,do sada sam je 2-3 puta do kraja ispraznio i napunio preko 100%,ali ono sto sam primetio je da bar 20 % vise drzi nego moja stara samsungova baterija...mislim,za moje neke potrebe koriscenja telefona (sto uglavnom ukljucuje multimediju,filmovi,igrice,muzika)

a kada se telefon slabo koristi,baterija kao da se uopste i ne trosi.....:).....mislim da bi mogla tako da izdrzi bar 7 i vise dana

Poslednja izmena:
Screen on time? ?

Danas mi je stigao,odusevljen sam telefonom :D
Naravno sad bih da flesnem neki rom. Rutovao sam fon.instalirao speed kernel. Clockwork je 5.8.1.8 a koliko videh na nekom yt klipu,lik je imao cwmr phiz,a drugi clockwork 6, nesto :D Moze li ovaj sto imam,ili moram neki od ova dva?
Iskreno (kao sto i vidite) nisam neki strucnjak... Pa bih zamolio nekoga od vas za malu pomoc :)
I da li moze da se flesuje paranoid (utacka) preko stock 4.0.4?
Ako je ovo uopste stock,evo i ss
screenshot2013-02-19-19-.png
Ili preporucite neki drugi rom,koji je smooth :)

Poslednja izmena:
Ajde jos jednom da pitam...
Drustvo,imam na telefonu onaj test zvanicni XXLSA...Da li mogu direktno preko njega da flesujem preko ODIN-a ovaj XXLSZ i da li se sme uraditi na XXLSZ ovaj Nemacki 4.1.2 iz Recoveryja Wipe cash i factory reset?!:sceptic:
Da li su ispravili taj Brickbug u novom Jelly Bean-u ili ostaje isto sra??e:mad: kao i do sada...:-devil-::crash:

Danas mi je stigao,odusevljen sam telefonom :D
Naravno sad bih da flesnem neki rom. Rutovao sam fon.instalirao speed kernel. Clockwork je 5.8.1.8 a koliko videh na nekom yt klipu,lik je imao cwmr phiz,a drugi clockwork 6, nesto :D Moze li ovaj sto imam,ili moram neki od ova dva?
Iskreno (kao sto i vidite) nisam neki strucnjak... Pa bih zamolio nekoga od vas za malu pomoc :)
I da li moze da se flesuje paranoid (utacka) preko stock 4.0.4?
Ako je ovo uopste stock,evo i ss
screenshot2013-02-19-19-.png
Ili preporucite neki drugi rom,koji je smooth :)

Ako si na speedmod kernelu mozes da flashujesh sta hoces. Znaci reboot to recovery pa wipe cache, wipe dalvik cache, wipe data/factory reset i iz mouts and storage format system i format preload pa onda flashujesh ROM.

Ajde jos jednom da pitam...
Drustvo,imam na telefonu onaj test zvanicni XXLSA...Da li mogu direktno preko njega da flesujem preko ODIN-a ovaj XXLSZ i da li se sme uraditi na XXLSZ ovaj Nemacki 4.1.2 iz Recoveryja Wipe cash i factory reset?!:sceptic:
Da li su ispravili taj Brickbug u novom Jelly Bean-u ili ostaje isto sra??e:mad: kao i do sada...:-devil-::crash:

Nije potvrdjeno da su JB kenreli safe tako da nije preporucljivo da brises i flashujes sa njega.
Iz ovog threada: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901191
skini patchovan stock kernel koji je safe i instaliraj ga Odinom - ako skines .tar ili mozes i kroz stock recovery ako skines .zip.
Posto si na LSA skini LSA kernel mada postoji mogucnost da ce i noviji raditi na tvom romu. Ali cisto da si siguran skini LSA.

Poslednja izmena:
Турио XXLSZ и експресно вратио Ultimate .... батерија је катастрофа , бар мени ....

Stavio sam ja. Radi perfektno,ali baterija 6h uz low-mid cackanje je prazna.

Znaci bolje ostati na Ultimate romu? I ovako svugde vucem punjac,jos mi samo fali da baterija bude jos gora na XXLSZ.

Paranoid 3.00 и ништа друго... Док самсунг не среди овај ром.

Kako radi PA 3.0 u odnosu na Ultimate v51? Ko je koristio oba?

Ја сам задовољан параноидом. Батерија дуже држи на њему.

Pola njih se zali na ovaj LSZ na lošu bateriju, na bootloop i na loše performance a druga polovina kaže da ROM radi dobro ali da ga samsung mora još srediti i da nikako ne može biti final... Čak nije ni airview radio out of box...

Posle onog savrsenog JB ROM-a za S2 ovo je veliko razočaranje...

Шта би на крају са твојим телефоном??

Baterija jeste mozda malo slabija, ali ne znacajno. Ali zato rom radi primetno tecnije nego Ultimate5.1 a narocito u odnosu na PA.
Malopre sam spicio i eybee-ov mod3, gde kaze da je dodatno poboljsao performanse, a pomenutih problema oko bootloadera nisam imao (samo sam pratio njegovo uputstvo), tako da sam generalno zadovoljan rom-om.

a sta bi sa onim black clippingom ili kako se vec zove?.....da li je to mozda nekako ispeglano,poboljsano,ublazeno ovim XXLSZ,obzirom da mnogi tvrde kako je to pre svega softverski problem?

Шта би на крају са твојим телефоном??

Eto ga na punjaču radi sve dok ne ugasim ekran - posle ne mogu da probudim ekran ali phone radi...

Što se tiče garancije imam je ali ko da je nemam - nemam račun koji moram da priložim uz garantni list. Mada cu pokusati nešto izmuvati u BG elekroniku pošto u telenoru nece da prime mob bez fakture (pošto je mobilni navodno uzet preko firme - tako mi je rekao lik od kojeg sam ga kupio ) i bez broja mobilnog koji je vezan za taj mob.
Ali ja sam se pomirio sa tim da nema ništa od garancije. Sledeći put neću žuriti i nekupujem ništa bez fiskalnog računa.

Обрати се самсунгу директно, не нашем него global. И објасни у чему је квар. Можда могу да ,,нареде" нашем сервису да га прими без рачуна. Нешто слично сам прочитао овде, не знам о ком производу је била реч.

a sta bi sa onim black clippingom ili kako se vec zove?.....da li je to mozda nekako ispeglano,poboljsano,ublazeno ovim XXLSZ,obzirom da mnogi tvrde kako je to pre svega softverski problem?

Cini mi se da nema razlike u odnosu na Ultimate5.1, gde je bilo, u poredjenju sa GB i ICS, donekle bolje.

Nazad
Vrh Dno