Šta je novo?

Samsung Galaxy Note N7000

Pozdrav!Kupio sam danas polovan GN i lik kaze da ga je doneo od preko i da je bio sim free ali kaze da je on nadogradio verziju ICS preko wifi i sad telefon samo radi na telenoru
verzija roma je sledeca:4.0.4 baseband version je n700XXLRK kernel version 3.0.15-N7000XXLRL...Build nomberIMM76D.XXLRL e sad me zanima da nesto ne bih sj....koji kernel da stavim i koji je metod odkljucavnja
posto sam imao na S2 Galaxsim unlock preko koga sam ga odkljucao ali ovde je sve nesto drugacije pa da ne napravim brick.Ili se moze odkljucati ako stavim neki drugi stock ICS preko odin-a?

Da ne bude zabune al svi telefoni sim free koji se koriste kod nas su zakljucani na telenor mrezu. Tj koriste ics telenorov pa je samim tim I zakljucan na istu. Imao sam isti problem jer sam kupio nov u radnji samsung usce I u servisu imaju 2.3.6 verziju I nijednu vise. Tuzno al istinito. Ko zeli ics a nije na telenor mora da se bavi rootovanjem. Srbijo zemljo medju sljivama

Da li iGo Primo uopšte radi korektno na ovoj rezoluciji? Ne mogu da nadjem odgovarajući za ovu rezoluciju ekrana. Na HD2 sve je radilo ok.

Powered by Galaxy Note

Da li iGo Primo uopšte radi korektno na ovoj rezoluciji? Ne mogu da nadjem odgovarajući za ovu rezoluciju ekrana. Na HD2 sve je radilo ok.

Powered by Galaxy Note

Moze.

8e4y8eby.jpg

Može li na pm gde da nadjem potrebne fajlove, pretpostavljam da je u pitanju onaj sys.txt i skin za 1280x800.

Pozz ljudi
Jel ima neko problem sa fb chat aplikacijom da notifikacije nisu propracene vibracijom?
Niti da se ekran upali po dolasku porukr.
Kod svih ostalih app mi vibracija radi uz notifikaciju (tapatalk, whatsapp, viber...) samo kod zvanicne fb chet app ne radi. :/

Pitanje iGo mape za N7000 sa JB 4.1.2, može li se instalirati i kako?
Hvala.

Mislim da je dovoljno reći da može. Snađite se malo ljudi :) iGo nije besplatan i priča koju forsirate se protivi pravilima foruma.

Izvinjavam se za pitanje. Izletelo za kako? Dovoljan mi je odgovor da može.
Hvala. :Klanjanje

Кад буде.

Pozdrav . Evo ja ponovo medju Notarima . Prodadoh ja moj Note zafalilo mi kinte za kola al' nemere bez njega ..... Uzeh ga u Vipu i dadose mi iz izloga , kazu nije paljen a nemaju drugi . Dobro nema problema rekoh (poznajem decka sto radi , fin momak i rekao da nije pipnut ) ali verovatno od sunca sa prednje nalepnice se preslikao krug na ekran (onaj u duginim bojam ako se secate)!! E sad dal' da probam da operem krpicom il' da vrcem to odma' ???? Da li moze da reaguje sa staklom ta farba pod suncem ???:S:

Pokušaj krpicom,pa ako ne može vrći ;)

Ух, не знам, али ако то неће са мало поквашеном крпицом можда је боље да покушаш да тражиш други него да покушаваш са неким средствима:D

Ljudi , verovali ili ne , danas sam vratio foun , ljubazno su rekli da u toku dana ocekujem novi NEOTPAKOVANI Note i tako je i bilo .... ali.... po otvaranju kutije ovaj Note je ISTO IMAO FLEKE OD FOLIJE !!!!! Ja jednostavno nisam mogao da verujem !!!!! To je izgleda cela serija koja verovatno stoji dugo pa je na ekran presla farba ??? Znaci ne mogu da verujem :S::smash::trust: !!! Ostavio sam i ovaj , sutra ce mi javiti ako mogu da iskopaju jedan ''normalan'' . No comment

Ne znam sto si uzeo keca ako vec uzimas na ugovor..dvojka bi ti legla ko ništa. A razlika ko dva solarna sistema

Ukratko : 16:9 , dizajn , boja .....Neka hvala , kec za mene ideala !

Ukratko : 16:9 , dizajn , boja .....Neka hvala , kec za mene ideala !

E moj prijatelju boja od folije je jedan od manjih problema. Sta te sve ceka na kecu nebih da te plasim. Al po meni je greska uzeti telefon koji na vipu ima jos uvek 2.3.6 software. Ako neces da caprkas po njemu onda si osudjen na 2g star software.

Ima nadogradnju na ICS , cim sam ga ukljucio , povukao ga je .... Ma to nije bitno ... Meni jednostavno ne ide u glavu da folija moze da ostavi trajni trag na ekranu :S: ( Imao sam keca , znam sta me ceka ;) )

Poslednja izmena:
...I ja sam bio protivnik 16:9...

Bijo i ost'o ;) . U medjuvremenu sam imao LG L9 ( da ne gresim dusu , fantastican foun ) i definitvno me nerviraju 'uzani' telefoni . Dobro , Note 2 je daleko od uzanog al' i dalje 16:9 .... Nego sta ja da radim ako ne iskopaju zamenu :S: .... Valjda ce naci ....

Е онда узми двојку :D макар био и16:9 (зезам се наравно)- па морају наћи један да ваља ;) наопако да нема:D

Poslednja izmena:
Nemam pojma druze , posle ovog drugog se vec brinem :mad: ...

Sad ozbiljno, jel si probao note 2? Posle 15min koriscenja znas da bolje nema :)

Ako imas mogucnost, uzmi dvojku, neces da se pokajes. A ako se pokajes, samo mozes da zaradis na njemu ;)

Kec je ok, al se zavrsava na tome :)

Ако си ти задовољан онда смо и ми:D
Нека те добро служи:)

Vrh Dno